SHEIN.com

• 204 900
  • 751
  •   2
Отговори
# 720
  • Пловдив
Утре ми пристига астронавта и нямам търпение да си го взема.Ще ви споделя и други мои покупки .

# 721
  • Пловдив
Утре ми пристига астронавта и нямам търпение да си го взема.Ще ви споделя и други мои покупки .
Ето ги и моите неща :
Чадър за предното стъкло на моята кола.

Изглежда добре.
Астронафта😍 е страхотен !
Има различни светлини точки преливащи се цветове разкошен е🫶

Чашата е стъклена със стъклена сламка .Много е красива на живо ,но отново е леко пукната.
Не е толкова фрапантно ,но е дразнещо.

Тази е втората едната е в розово тази в зелено.

# 722
Пишете ли им за счупени, пукнати, дефектни артикули и как процедират?

# 723
  • Пловдив
Пишете ли им за счупени, пукнати, дефектни артикули и как процедират?
Ами честно казано първата ми чаша беше поръчана от тему. Писах им и те казаха да я върна ,но аз няма да се занимавам с тях.
За момента спрях да пазарувам от тему.

# 724
И аз не смея нещо такова стъклено да поръчам, само като си представя колко има да се дрънка докато стигне до мен...

# 725
  • Пловдив
Беше опаковано в стиропор и  кутия .Не знам как просто се е получило това нещо . Беше доста загрято ,защото е и много топло в момента.
Но иначе  много ми харесва.

# 726
Аз поръчах детски фотоапарат, той си работеше, но не засичаше мемори картата, свързах се със съпорта, искаха да им снимам и ми възстановиха цялата сума без да връщам апарата. Попитаха ме къде искам да я върнат и исках в акаунта, за да пусна нов  апарат. Така че, пишете им, за дефектни стоки би трябвало да ви връщат парите! Апарата струваше 18 лв

# 727
Здравейте
Има ли някакъв лимит на сумата, за която се поръчва за да не се налага стоката да минава мито?

# 728
Някой знае ли какво означава add on item който излиза в края като завършвате поръчката? Винаги ми излиза и ми дава са си избера някакви артикули , но на по ниска цена ли са, безплатни ли са и аз не знам хаха .. няма да са безплатни де, защото като избера и веднага ми се начислява в колницата

# 729
Безплатни не са, то това е единственото ясно Grinning
Уж са на по-ниска цена, а дали е така и аз не знам. Те цените им както варират и къде се прилага купон върху тях, къде не, иди ги разбери.
Някои неща са по-изгодни когато не са намалени, защото ако имат намаление предимно не прилага купона за 30% за тях, а тяхното намаление примерно е по-нисък процент. В редки случаи са се натрупвали и двете, но предимно не.
Но пък аз от тях не поръчвам неща за някакви съществени пари, предимно са ми за много дребни суми всяко, така че като видя нещо и реша че ме устройва тази цена, го добавям и приключвам въпроса.
Може и да има за някои врътка да минат и с мааалко по-ниско, но то като цялото струва 2 лева колко ще спестя? А шансът да нахвърлям в кошницата още 5 други джунджурии докато издирвам по-изгодни опции не е хич малък, та избягвам да ровя дълго време Joy

# 730
Момичета, сутринта направих поръчка, но преди малко си харесах друго и канселирах първтаа поръчка. Избрах опция да ми се върнат паричките в портмонето в шейн, за да мога да използвам за новите неща, които си харесах. Имате ли идея кога ще ми гои върнат паричките в waletta и до колко време мога да ги използвам, за да не ми се изгубят

# 731
  • Ispania
Някой знае ли какво означава add on item който излиза в края като завършвате поръчката? Винаги ми излиза и ми дава са си избера някакви артикули , но на по ниска цена ли са, безплатни ли са и аз не знам хаха .. няма да са безплатни де, защото като избера и веднага ми се начислява в колницата
Това означава че може да прибавите продукт към вече платената поръчка , без да плащате наново доставка. Имате половин час(или там колкото е ), в който може да прибавяте продукти към вече платена порьчка(като си ги платите разбира се ).

# 732
Здравейте!
Ще пазарувам от SHEIN за пръв път и се колебая за размера на дрехите. Изчислих го спрямо мерките дадени в сайта, гледах коментарите и си изчислих моя размер, но ми се иска да прочета и вашето мнение. Какви са ви впечатленията? Отговарят ли като цяло дрехите  на размера си ? Какъв е вашият опит?

# 733
  • Пазарджик
Здравейте!
Ще пазарувам от SHEIN за пръв път и се колебая за размера на дрехите. Изчислих го спрямо мерките дадени в сайта, гледах коментарите и си изчислих моя размер, но ми се иска да прочета и вашето мнение. Какви са ви впечатленията? Отговарят ли като цяло дрехите  на размера си ? Какъв е вашият опит?
В повечето пъти съм уцелвала размера си.

# 734
То няма такова нещо "като цяло" защото не е една марка и един търговец и производител.
Всеки артикул го гледам за него си, отделно, само отзивите и таблицата с размери за него гледам съответно. Хубавото е че при отзивите има изрично да се посочи отговаря ли си нещо на размера. Неща без отзив избягвам да вземам, не говоря само за размери но ако няма достатъчно ревюта обикновено пропускам.
Аз за дрехи пак не смея, имам няколко чифта обикновени "бабешки" бикини и 2 тениски, доволна съм но и там гледах другите какво са казали а не разчитах само на описанието от продавача.

Общи условия

Активация на акаунт