Гинекологичен преглед при добър специалист

• 1 658
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте, моля препоръчайте ми добър гинеколог гр. София за гинекологичен преглед.
Закъснява ми с 2 седмици, имам 3 отрицателни теста за бременност.
Няма значение дали работи с НЗОК.

# 1
Аз съм доволна от д-р Богословова ( не работи с НЗОК, има тема с работно време и координати тук) и д-р Димитров от Токуда( там не знам, може би работи по НЗОК, но ще е по-бързо платено)

# 2
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Д-р Станков в Шейново.Не работи със здравна каса.

# 3
Забравих да уточня, че предпочитам да е жена и да  е по-специализиран в гинекологични проблеми, не в следене на беменност и раждане.

# 4
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Този доктор е такъв,но е мъж де  Peace

# 5
Доктор Юнакова, клиника Щерев. Не работи с НЗОК.

# 6
# 7
  • София
Забравих да уточня, че предпочитам да е жена и да  е по-специализиран в гинекологични проблеми, не в следене на беменност и раждане.
Афродизиачка, полът на доктора не трябва да е от значение.
Д-р Николай Доганов - Майчин дом, бивш дългогодишен шеф на клиниката, добър диагностик и специалист по тежки случаи.
http://www.bgmedicine.com/bolniciv.php?key=62

# 8
Забравих да уточня, че предпочитам да е жена и да  е по-специализиран в гинекологични проблеми, не в следене на беменност и раждане.
Д-р Николай Доганов - Майчин дом, бивш дългогодишен шеф на клиниката, добър диагностик и специалист по тежки случаи.

Както за теб не е от значение, така за други е от значение. Пък и препоръка за МД  #Crazy
  Д-р Власова - МЦ „Св. Врач и Св. Св. Кузма и Дамян” в кв." Иван Вазов" - прекресна е!

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 12:53 от tear_3211

# 9
  • София
Забравих да уточня, че предпочитам да е жена и да  е по-специализиран в гинекологични проблеми, не в следене на беменност и раждане.

Както за теб не е от значение, така за други е от значение. Пък и препоръка за МД  #Crazy
Казах "не трябва да е", а не жената да се обърне задължително към лекар мъж. Всеки си има скрупули. Дъщеря ми (на 21 г. тогава) имаше същите резерви, но заради името на лекаря я убедих да отиде при д-р Майсторов, МД. В крайна сметка тя остана много доволна.
Впрочем моят гинеколог също е мъж и не защото полът е от значение, а защото ми го препоръчаха навремето близки. Направил ми е 2 аборта - перфектно!!! и над 10 години наблюдава миоматичния ми възел. Д-р Пламен Петков, 3 АГ.

Общи условия

Активация на акаунт