Отговори
# 675

Crazy Crazy

устните на Яманчи като дупето на Кардашиян  hahaha hahaha hahaha  идват след малко  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ама много гадно го прекъснаха тук Яманчи  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Добре че тук бяха далеч от приятелите  Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 676

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Добре че тук бяха далеч от приятелите  Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy

най-вече от Мерт  Joy Joy   ама за по-сигурно Яманчи дръпна и пердетата  hahaha hahaha hahaha

нека съмне  Crazy Crazy

# 677
# 678
  • Sofia, Bulgaria

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Добре че тук бяха далеч от приятелите  Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy

най-вече от Мерт  Joy Joy   ама за по-сигурно Яманчи дръпна и пердетата  hahaha hahaha hahaha

нека съмне  Crazy Crazy

Абе тази тема си отговаря напълно на заглавието  newsm03 newsm62

Ама е готино да ги гледаш  newsm53 smile3503

ПропуснАх една  Joy Joy Joy

# 679
Добро утро  Hug Hug

# 680
  • ... да усещаш мириса на море ...

Cengiz Semercioğlu, Barselona'da Serenay Sarıkaya ile buluştu

Здравейте!

# 681
  Днес изгледах и последния епизод който са давали по БТВ  Laughing след 2 седмици непрестанно гледане вече и разбрах какво ще стане на финала от зор  Grinning много зарибяващ сериал и пак имам една питанка
Скрит текст:
накрая ще се разбере ли че бебето на Суде не е от Асъм  Thinking

# 682
 Днес изгледах и последния епизод който са давали по БТВ  Laughing след 2 седмици непрестанно гледане вече и разбрах какво ще стане на финала от зор  Grinning много зарибяващ сериал и пак имам една питанка
Скрит текст:
накрая ще се разбере ли че бебето на Суде не е от Асъм  Thinking

Здравейте Ямирки!

Пожелавам ви приятен и спокоен ден!

Бейби,

Скрит текст:
Накрая се разбира, че бебето не е от Асъм, но много  мъгляво, тоест Суде успя да убеди всички, че това е само нейно дете, независимо от кой. Тя едва ли не стигна в обясненията си до “непорочното зачание“. Sick Sick Sick Не всички разбраха от кого е детето. Само зрителят разбра. Това е моят прочит на сериала, който гледах като теб на един дъх, денонощно и може би не съм разбрала точно.
Накои разбраха, а някои не. Всеки от своята гледна точка.
И  пак ти повтарям, че може да не съм разбрала нещо правилно, поради бързо гледане и следене повече на взаимоотношенията на Ямира, макар че бремеността на Суде има отражение и при тях.

# 683

Laughing Laughing

Димана  Peace 

Скрит текст:
не се разбира, а Судела излезе големият печеливш  Mr. Green

това е готино  Crazy

# 684
  • ... да усещаш мириса на море ...

Shocked Тоз' дето го държите на отчет ... Oyunculuğun özgür kıldığı adam: Alperen Duymaz

# 685

гледай ти  Crazy Crazy

пък Чаатай изкара лятото във водолазния костюм  ooooh! ooooh! hahaha

# 686

newsm43  ето и една побойница........... Joy Joy Joy Joy

# 687
  • Яко в Матрицата...
Бойче Hug Heart Eyes, чакай и аз да сложа Серенай, ама много ми хареса рекламата Party Браво на Мави Peace

# 688
Бойче Hug Heart Eyes, чакай и аз да сложа Серенай, ама много ми хареса рекламата Party Браво на Мави Peace

защо ли Барби е ... няма  newsm78 Joy

# 689
  • Яко в Матрицата...

защо ли Барби е ... няма  newsm78 Joy

Thinking това не го разбрах Crazy

Общи условия

Активация на акаунт