Отговори
# 735
Мен много ме разочарова Дениз, много я харесвах и ми се искаше да има развитие връзката и със Селим, ама май се очертава връзка с балдъзата...??? newsm78 Права ли съм????

Grinning Grinning От два дни се чудите кой оправил стаята,  Grinning Wink    Валя, аз не помня този момент изобщо Laughing Laughing, а за Седефче ... всичко си идва по местата ...  Hug Grinning

Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes

Как не ми се слага в спойлер Слънчо, ама се оказва, че имало хора, негледали сериала...  ooooh! Grinning Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Здравейте  Hug Hug

# 736
Привет! За първи път пиша в темата, тъй като гледам сериала сега по БТВ. И мен ме разочарова Дениз. Май търси някакво отмъщение срещу Серез и компания. Впрочем и Яман и Мира ме разочароваха. Умориха се като че ли да се борят за истината. Какво пречи на Яман да сподели със Селим съмненията си за видените снимки по интернет и фалшифицирането на ДНК теста? Впрочем така за тях с Мира наистина е по-изгодно. Май и за цялото семейство на Мира. А интересите на Серез и Седеф? Асъм не го броя. Ще излезе, че Оркун е вездесъщ.

# 737
  • София
Привет! За първи път пиша в темата, тъй като гледам сериала сега по БТВ. И мен ме разочарова Дениз. Май търси някакво отмъщение срещу Серез и компания. Впрочем и Яман и Мира ме разочароваха. Умориха се като че ли да се борят за истината. Какво пречи на Яман да сподели със Селим съмненията си за видените снимки по интернет и фалшифицирането на ДНК теста? Впрочем така за тях с Мира наистина е по-изгодно. Май и за цялото семейство на Мира. А интересите на Серез и Седеф? Асъм не го броя. Ще излезе, че Оркун е вездесъщ.

Добре дошла, Вали Н  Hug Hug

Ще видиш още много изненадващи завои и развития до края на сериала  Joy Joy Joy Joy

А за коя стая става въпрос  Thinking какво е било, че някой да я оправя  Joy

Добър ден на всички  Hug Hug Hug Heart Eyes

Дали не е време да се преместим в новата тема  Mr. Green

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=940862;topicrefid=4

# 738

Привет, Вали_Н  Hug Hug Умориха? - не мисля, но, да, станаха по- практични Яман и Мира,  Peace Яман по- скоро... спря да се хвърля като биче на всяко червено байраче...  Grinning Party Party

Дениз не ме е разочаровала, защото не успях да я залюбя... Отмъщение... чак  Thinking , по- скоро я е яд на себе си,  Grinning сама си постла тази черга... 

Оркун, Суде, Асъм, разбира се, че са силни и влиятелни, защитават си позициите, властта, парите... с всякакви средства... според морала си...  #Cussing out #Cussing out Вездесъщ не е, но е много сладък Оркун, или поне беше на няколко пъти, за мен  Peace Grinning Grinning ... когато любовта му го караше да постъпва благородно и самоотвержено, сега пак тя го тласна от отчаяние към жестокост... слаб характер, но не човек без качества, напротив, просто имаше нужда от споделена любов... не е оправдание! 

Изгодно... накрая, поне в тази приказка, която гледаме, /а май и наяве/ , се оказва, че най- "изгодно" е да споделиш истината, Peace Peace  тогава основата е здрава, за да издържи бурите от нападките и провокациите, има много хубава сцена  Heart Eyes Heart Eyes , където Яман и Мира го доказаха нагледно...  Party

love001

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дали не е време да се преместим в новата тема  Mr. Green

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=940862;topicrefid=4

Вивчо!  Hug Така ли станаа  newsm78 Laughing Laughing Laughing  Ами хайде!  Hug

# 739
Кой оправи стаята, кой оправи стаята  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ама Фарук ви каза бе - г-жа Сурея  Grinning Grinning Grinning Grinning
Искам и аз такава съседка  Whistling Whistling Whistling Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт