Интериорен и екстериорен стил по аматьорски- 51

• 116 141
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
http://eva.bg/article/30017-Sozopol-e-svoboda
Един ваканционен дом.....исками аз така  Mr. Green Всъщност ми липсва морето

# 511
Включвам се да се оплача и да дам отчет докъде сме Mr. Green
 Три дни обикаляме за лампи в много магазини- Крез, Бриколаж, Практикер и още няколко фирмени, 5-6 общо и не мога да си харесам лампа, или не са достатъчно различни и достатъчно висящи, или са ми твръде обикновени или пък твърде неподходящи за стаята, или със слаба светлина или ММ не ги харесва.Изкривих си врата да ги гледам, очите ме заболяха, свят ми се зави, а са едни и същи модели навсякъде. #Crazy
Много съм колеблива, не мога да си харесам, и май накрая ще останем без лампа.
Взех си обаче рамки, черни и бели от Джъбмо и поне това свърших.
Взехме и ламиниран паркет,много си го харесвам, тъмно сиво е на цвят.
Боядисваме, слагаме ламината и вече започва пренареждането. Купихме си и хладилник, от новите на Самсунг,сив и отрепд има диспенсер за вода.И пералня поръчахме. Днес ще се прокарват тръби и ще се оправя водопроводите в кухнята,за да се почне и тя в един момент да се нарежда.
За хола се реши колективно цвета да е светло капучино  Smile
В джъбмо имаше едни готини разноцветни пуфове, меки възглавнички, много им се чудих, но първо да видим как ще изглежда стаята и тогава ще взема.
Малко почвам да се дразня на мамчето, че само дава акъл. Thinking

# 512
  • Sofia
Titina, имам въпрос към теб по повод верандите и сори, ако не е за тази тема.
По повод декинг-а спомена за префугиране на плочки и наводнения.
Поставянето на декинг означава ли махане на плочките?
Да разбирам ли думите ти по-горе като - декинг е по-добра защита срещу просмукване на вода от открити балкони?
Ново строителство сме и вече имаше теч, та ме вълнува много, въпреки 5-годишната гаранция - не искам да ставаме почти роднини със строителя  Laughing

# 513
  • София
div@, добре дошла!
Тухличките са хубави като част от интериора, но според мен само когато са истински  Rolling Eyes
Иначе им се е получило прилично.

http://eva.bg/article/30017-Sozopol-e-svoboda
Един ваканционен дом.....исками аз така  Mr. Green Всъщност ми липсва морето

Наистина прекрасен апартамент!  Hug

Miss_Bingley сложи снимка (рекламна също става) на ламината (въпреки, че вероятно всички недоумяват, защо съсипахте дървен под  newsm78 Cry Confused )
Честито за уредите!
Определено, обаче не бързай с аксесоарите отсега.
За лампите, просто имай търпение, и ще си намерите някоя, която да ви харесва и на двамата.

# 514
Да разбирам ли думите ти по-горе като - декинг е по-добра защита срещу просмукване на вода от открити балкони?
Ново строителство сме и вече имаше теч, та ме вълнува много, въпреки 5-годишната гаранция - не искам да ставаме почти роднини със строителя  Laughing

Имаш два варианта за декинг- махаш плочките, хидроизолация и отгоре декинг.
Вариант 2- хидроизолация върху плочките и отгоре декинг ( плочки с хидроизолация върху тях изглежда ужасно, за съжаление нямам снимки....) При нас в момента това беше варианта да спрем теча на съседите под нас, и намазахме върху плочките. Колко ще издържи това идея си нямам ( надявам се 4 години). Проблемът е , че до сега никой не е чистил снега и се е образувало езеро. Строителят няколко пъти се е опитал с частични замазвания на фуги да реши проблемът. Сега си плащаме на човек да ходи да чисти снега + хидроизолацията и ще стане. Като се върнем апартамента ще се ремонтира 9 на замазка е) и си мислехме първоначално да не махаме / сменяме плочките. Обаче с тези течове, ще се наложи да се оправи всичко, вкл и наклоните. Така или иначе ще ги махнем и  хидроинженерът посъветва въобще да не слагаме след това. При евентуално протичане, махаш панелите на дека и фиксваш проблемът.  Няма да има нужда от сменяне на плочки и подобни. Вкл и на каналите ще има нагреватели, които ще предпазват от обледяване.

# 515
Привет, момичета!

Малко красота за вдъхновение - тенденции в осветлението за 2017-та в близо 200 страници: http://decorcenter.bg/uploads/cataloguetranslation/files/origina … %20osvetlenie.pdf

Miss_Bingley, може да си харесаш нещичко.

# 516
  • Варна
Чуден е този апартамент в Созопол! Това бяло ме е омагьосало! Толкова ми харесва, че понякога забравям колко бързо могат да го "посивят" моите!

Miss Bingley и аз купих такъв хладилник на Самсунг, ужасно изсушава храната, винаги трябва да е в кутии или торбички! Всяка чиния със свежо фолио. Лампата не е спешна, не бързай, дори след като обзаведеш е по-лесно, ще имаш поглед на цялата картинка.

# 517
  • София
Девойки, аз малко извън темата, но понеже много ви обичам, та искам да ви поканя на опера на 8 септември в Русенска опера където ще пея Царицата на нощта във "Вълшебната флейта" на Моцарт. Ще ви чакам с отворени обятия  Hug

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 00:19 от 7no6ti

# 518
  • Sofia
Скрит текст:

Имаш два варианта за декинг- махаш плочките, хидроизолация и отгоре декинг.
Вариант 2- хидроизолация върху плочките и отгоре декинг ( плочки с хидроизолация върху тях изглежда ужасно, за съжаление нямам снимки....) При нас в момента това беше варианта да спрем теча на съседите под нас, и намазахме върху плочките. Колко ще издържи това идея си нямам ( надявам се 4 години). Проблемът е , че до сега никой не е чистил снега и се е образувало езеро. Строителят няколко пъти се е опитал с частични замазвания на фуги да реши проблемът. Сега си плащаме на човек да ходи да чисти снега + хидроизолацията и ще стане. Като се върнем апартамента ще се ремонтира 9 на замазка е) и си мислехме първоначално да не махаме / сменяме плочките. Обаче с тези течове, ще се наложи да се оправи всичко, вкл и наклоните. Така или иначе ще ги махнем и  хидроинженерът посъветва въобще да не слагаме след това. При евентуално протичане, махаш панелите на дека и фиксваш проблемът.  Няма да има нужда от сменяне на плочки и подобни. Вкл и на каналите ще има нагреватели, които ще предпазват от обледяване.
Thanks  bouquet

# 519
Привет мами ! bouquet Тази седмица ремонтираме спалнята / лепим тапети/ . Искам съвет какви пердета или завеси да сложа. Тапетите са бели с черни цветя , а спалното бельо е черно с розово-червени и сиви рози.   И да  уточня прозореца е към пътя ,затова трябват и завеси. Обмислям дали пък да не са само завеси newsm78.

# 520
7no6ti, завиждам ти благородно, ти си потопена цялата в изкуство.
Не знаех, че пееш. Браво! Мерси за поканата!
Сигурна съм, че русенци ще препълнят залата.
Успех!

# 521
7no6ti, благодаря и аз! Толкова е хубаво, че пееш. Пожелавам ти всичко да мине по вода! Simple Smile

# 522
Привет мами ! bouquet Тази седмица ремонтираме спалнята / лепим тапети/ . Искам съвет какви пердета или завеси да сложа. Тапетите са бели с черни цветя , а спалното бельо е черно с розово-червени и сиви рози.   И да  уточня прозореца е към пътя ,затова трябват и завеси. Обмислям дали пък да не са само завеси newsm78.

Аз бих комбинирала завеси с воал. Особено за спалня изглежда много добре.

7no6ti, пожелавам успех - сигурна съм, че ще мине перфектно и публиката ще ви аплодира на крака!

Момичета, търся някой да ми отреже две врати леко отдолу и да ги кантира, както и да подмени един-два канта. Чувала съм, че може и на място в жилището - дали може да ми препоръчате каква фирма да търся?

# 523
  • София
7no6ti, приятна изненада - оперна певица! Баща ми също беше такъв....
Желая ти голям успех, ако беше в София с удоволствие бих дошла  bouquet

# 524
Цитат
Miss Bingley и аз купих такъв хладилник на Самсунг, ужасно изсушава храната, винаги трябва да е в кутии или торбички! Всяка чиния със свежо фолио. Лампата не е спешна, не бързай, дори след като обзаведеш е по-лесно, ще имаш поглед на цялата картинка.
Съжалявам да го чуя, но ние и без това глдаме да не я държим без опаковки.
Честно казано много харесахме хладилника, дизайна и се надяваме да ни върши работа.
Права си за лампата, просто гледам,гледам и нвито една не мога да си я представя в стаята. Май наистина ще е най-добре след като се обзаведе.

Общи условия

Активация на акаунт