Интериорен и екстериорен стил по аматьорски- 51

• 116 122
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Нашите са същите, но са дървени, не знам с какво са боядисани, така ги купихме.
Почистват се лесно. Не са оставали на петна от мопа.

# 541
  • София
Мерси, точно за моп-а ми беше идеята. Предполагам, че могат да се пребоядисат по всяко време, но все пак се чудех ...

# 542
а первазите ако са от тези за ламинат с какво е хубажо да бъдат минати за да се чистят по лесно като покритие или така както са си се чистят лесно

# 543
  • София
Тези на ламината си се чистят без проблем.

# 544
  • София
Не са за ламинат. Подът е дъбов паркет, стените ще са бежово-сиви http://www.benjaminmoore.com/en-us/paint-color/seapearl. Искаше ми се да сложа бял перваз между двете. Гледах, че задължително се боядисват в цвят с латекс, но не ми беше ясно колко издържа на миене този латекс.   

# 545
  • Варна
Антоанета, нямам опит с боите на Бенджамин Мур, но на левис екстра мат може без проблем да ги миеш. Аз имам две малки деца и това ми беше приоритет при избора на латекс.

# 546
http://prikachi.com/images/143/8904143C.jpg
Моите са от нещо като изключително твърд стиропор, боядисани са с миещ се латекс на левис, чистят се лесно, и с обезмаслител съм ги мила, че при монтаж на климатик ги изцапаха с масло.

Би ли ми казала от къде са и ориентировъчна цена на линеен метър? Предварително благодаря!

# 547
  • Варна
Купувани са от магазин във Варна на бул. Сливница, цената не се сещам точно колко беше, май около 20 лв за 2 метра.

# 548
  • София
Навсякъде има первази. Ние купувахме нашите от Мр. Бриколаж - имаше много видове. Нашите долу са пластмасови. За сега няма проблем.

# 549
Да, зная - аз специално питах за такива от описания твърд стиропорен материал, които се боядисват с латекс. Аз още съм в колебание за первазите, много харесвам белите от МДФ, но при 25 лв линеен метър ми идват много скъпи на финала на ремонта, та търсех по-поносими алтернативи.

# 550
  • Варна
Аз ходих в Практикер да гледам мдф первази, пръчката от 2 или 2.4 метра беше 12.50 лв, доста евтини, но според мъжа ми качеството не беше ок. Тези, които купихме на практика са вечни - може да се боядисват, няма как да бъдат изтръгнати от децата, като старите пластмасови, общо взето по-дуракоустойчиви ми изглеждат.

# 551
Хубавите (според мен) МДФ первази са по над 20 лв линейния метър, а аз ще слагам такива във всички помещения освен баните в четиристаен апартамент, та се получава към 2000 лв с монтажа. Вариантът, който вие сте избрали, звучи много добре, но интересно, че не съм виждала такива в София. Виждала съм стиропорени корнизи за таван, но не и за под, а материалът вероятно е различен.

# 552
  • Варна
Не може да няма, във Варна поне на няколко места ги продават. Подовите мъжа ми ги монтира с шаблон, а тези по таваните ги сложи едно момче за 3 лева на метър с лепилото. Ние дори под тези които са по тавана имаме релса за окачване на картини. Релсите вече ги купувах от София, във Варна не намерихме. Така не се дупчат стените.
http://prikachi.com/images.php?images/512/8904512X.jpg
Само тази снимка имам на телефона, а на нея не съм махнала едни подпирачки на рамките и те издават картините малко по-напред.
Вижда се натурия по снимката, но още сме в ремонт.

# 553
Amalleira, откъде сте купили картините, търся с бели рамки?

# 554
  • Варна
Amalleira, откъде сте купили картините, търся с бели рамки?

Картините или рамките Thinking

Общи условия

Активация на акаунт