Интериорен и екстериорен стил по аматьорски- 51

• 116 120
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Рамките са от ИКЕА, картините са акварели на Елисавета Павлова.

# 556

Благодаря!

Правилно ли разбирам, че таванните корнизи и подовите первази са от един и същи стиропороподобен тип материал? Ако е така, знам къде да ги потърся.

Чудесно се е получило при вас с релсата за картини.  bouquet Нямах представа, че имало такъв продукт.

# 557
  • Варна
Не, подовите са много по-здрави, но там където продават за тавани, би трябвало да има и от другите.😃

# 558
Ох, малко бавничко, но вече всичко разбрах. Laughing Благодаря за търпеливото обяснение  bouquet с изкълчен глезен и на болкоуспокояващи съм вкъщи, та съм лееко замаяна и не в час

# 559
Тук се слагат дървени., аз поне не бих сложила стериопор (заради формалдехидите в него и защото не ми харесва материала.
Та тук се слага висок и след това се завършва с друг в цвета на пода.
http://prikachi.com/images/620/8904620j.jpg
Винаги съм се чудела, защо тук боядисват всичко с латекс, вкл и врзтите. От миналата година знам- не си променя цвета

# 560
  • Варна
Сега във вкъщи погледнах етикетите - первазите са от дурополимер. На мен ми прилича на твърд стиропор, но дали е същото не мога да кажа.
Тинина, над дървения первазите от какъв материал е белия.

# 561
Този специално е от дърво,но има и от едно изглеждащо като пресован картон.

# 562
  • тук-там
Тук се слагат дървени., аз поне не бих сложила стериопор (заради формалдехидите в него и защото не ми харесва материала.
Та тук се слага висок и след това се завършва с друг в цвета на пода.
http://prikachi.com/images/620/8904620j.jpg
Винаги съм се чудела, защо тук боядисват всичко с латекс, вкл и врзтите. От миналата година знам- не си променя цвета

Малко като "кръпка" изглежда.... Нямах друго и ...затова така. newsm78

# 563
С банята сме почти готови и ще почваме тоалетната. Не съм купила още плочките, останаха ми малко от банята. Чудя се банята и тоалетната еднакви ли да с или с различни плочки  newsm78

# 564
Аз бих ги направила различни.

# 565
  • София
A какви са плочките, имаш ли снимка?

# 566
Това са плочките, още не е фугирано, но за тоалетната мисля без декоративни.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 11 сеп 2016, 16:58 от Freyda

# 567
Здравейте!
искам да претапицирам дивана с изкуствена кожа.
Моля ви, препоръчайте някаква, която не се нацепва и е комфортна за диван, т.е. мекичка.
НЯмам опция за дамаска, тъй като съм с куче и ми втръсна да го чистя от косми

# 568
И аз сменям первази, та ме вълнува тази тема - ще ви следя. Спряла съм се на високи 10  см. от твърд стиропор, за да прибера всички кабели.

Имам една друга дилема - какво мога да направя с входната врата освен да я сменя цялата. Тя е блиндирана, качествена, но не ми харесва повърхността. Замислям се за вътрешната й страна - дали не може да се направи нещо артистично, да я пребоядисам с някаква боя, трябва ли да свалям покритието? Ще се радвам на идеи и ще взема да снимам тези дни.

# 569
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз сменям первази, та ме вълнува тази тема - ще ви следя. Спряла съм се на високи 10  см. от твърд стиропор, за да прибера всички кабели.

Имам една друга дилема - какво мога да направя с входната врата освен да я сменя цялата. Тя е блиндирана, качествена, но не ми харесва повърхността. Замислям се за вътрешната й страна - дали не може да се направи нещо артистично, да я пребоядисам с някаква боя, трябва ли да свалям покритието? Ще се радвам на идеи и ще взема да снимам тези дни.

Самозалепващо фолио?

Скрит текст:
Благодаря!

Правилно ли разбирам, че таванните корнизи и подовите первази са от един и същи стиропороподобен тип материал? Ако е така, знам къде да ги потърся

Чудесно се е получило при вас с релсата за картини.  bouquet Нямах представа, че имало такъв продукт.

За залепване на рамки за стената без да има дупчене се спрях на този продукт. Имам вече две лепнати. Държи.

Общи условия

Активация на акаунт