Интериорен и екстериорен стил по аматьорски- 51

• 116 117
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
С Uhu всичко беше чудесно, докато не се наложи да махна всичко, закрепено с него. Останаха кратери. Вече предпочитам пирони  Twisted Evil
Вероятно зависи много как е обработена стената, но но, тенкс.

# 571
  • Ланкър, планините Овнерог
Махахме уж, нищо не остана уж  Thinking За тапетите се чудя дали да не пробвам първо на скришно.

# 572
  • София
С това UHU patafix върху тапети имам залепени рамки с картини и редовно падат. Най-интересно е през нощта  Shocked
Моите первази са от тук
http://ikor-bg.com/2013/08/%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%B7% … 0%B5%D0%BD%D0%B0/
В магазина ни посъветваха да ги боядисаме - направихме го с боя на водна основа, сигурно може и с латекс. Стоят чудесно, не се различават от тези от МДФ.

# 573
  • София
Девойки, пак се отплеснахме само в ремонти  newsm78

Относно блиндираната врата, попитай в темата за преправяне на мебели, там знаят как трябва да я обработиш, преди да я боядисаш.
Относно самозалепващото фолио.... мисля си че не му е мястото в тази тема, но това си е само мое мнение  Rolling Eyes

Хайде малко да поговорим за красив интериор  bouquet

# 574
и на мен не ми харесва самозалепващо се фолио, някак не ми е на място в красив и стилен интериор  Peace

# 575
  • София
Ние боядисахме вътрешната част на нашата входна врата с боя на водна основа - може би 3-4 слоя, така направи майстора. Но ето че Titina хвали латекса.

# 576
  • срещу двата комина :)))
хайде малко красота от мен :

# 577
Ами аз питах точно по темата, доколко е естетично баня и тоалетна да са с еднакви плочки?

# 578
Ами аз питах точно по темата, доколко е естетично баня и тоалетна да са с еднакви плочки?

напълно естестично си е, защо не, в повчето случаи те са едно общо помещение   Simple Smile
стига на теб да ти харесва да са еднакви, направи ги както искаш

# 579
  • Beyond the stars

Ако са останли много плочки и трябва да се използват (или други практични причини) - да. Иначе не виждам пречка да са по различни. Тоалетната, която не се мокри, позволява доста по-голяма свобода на въображението от банята   Wink

# 580
Да останаха плочки от банята. Винаги съм мислела, че баня и тоалетна трябва да са различни. И затова събирам мнения, и разбирам, че си е ок да са еднакви. Това което ще направя по препоръка на майстора е, че в банята плочките са разположени на височина (25х40), в тоалетната ще са хоризонтално за да изглежда по-голяма и така ще има леко различие. 

# 581
  • Варна
Да останаха плочки от банята. Винаги съм мислела, че баня и тоалетна трябва да са различни. И затова събирам мнения, и разбирам, че си е ок да са еднакви. Това което ще направя по препоръка на майстора е, че в банята плочките са разположени на височина (25х40), в тоалетната ще са хоризонтално за да изглежда по-голяма и така ще има леко различие. 

Нищо няма плочките да са еднакви. Подкрепям предложението за поставяне по хоризонтала, може да опитате на земята дали няма да стои добре и поставяне с разминаване като тухлен зид.

# 582
Принципно аз бих предпочела еднакви плочки, вкъщи гледах латекс, под, цветове в различните помещения да са еднакви или да си пасват едно с друго, за да има хармония. При нас обаче, понеже търсех красиви и качествени плочки на добра цена, взех остатъчни количества плочки, които тамън ми стигнаха за всяко от помещенията. Та, не са еднакви, харесвам си ги, но при липса на ограничения бих ги направила еднакви.

# 583
А аз бих направила WC-то с плочки до средата на стените, след това фриз и латекс. Хем по-евтино, хем ми харесва повече от помещение от долу до горе с плочки.

И дори така.

# 584
Има от старите корнизи в спалнята = само корниз, без гипсови елементи и т/нт/ На стената е и съответно се вижда. Няма как да се закрепи на тавана, защото там е климатика.
Търся някакви идеи за скриването му - искашае  и се да взема от този тип корнизи

http://prikachi.com/images.php?images/977/8906977d.jpg
но ми трябват 3 м и няма как да го домъкна по автобусите от айко например

Общи условия

Активация на акаунт