Интериорен и екстериорен стил по аматьорски- 51

• 116 120
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Ако си поръчаш онлайн?

# 586
по=скоро някак да маскирам стария корниз, но не се сещам как

# 587
Ако имаш възможност да качиш снимка, най-добре да се онагледи, на някого може да му хрумне нещо.

# 588
Момичета поръчвали ли сте принт стъкло за гръб на кухня , може ли да ми кажете фирма за поръчка и каква цена излиза на линеен метър ? Какво ви е мнението за принт стъклата

# 589
Ами кич си е, но е и въпрос на вкус.
С плочки или друг гръб ще ти е много по-уютно, а и няма да ти омръзне така бързо, както при картинката.
А стъклен гръб без принт - подкрепям.

# 590
  • София
Момичета поръчвали ли сте принт стъкло за гръб на кухня , може ли да ми кажете фирма за поръчка и каква цена излиза на линеен метър ? Какво ви е мнението за принт стъклата

Има една фирма в Княжево, която изработва такива стъкла. Аз лично не съм си купувала и не бих, защото не е по моя вкус. Купувала съм от тях материали за витраж Тифани и са на най-добрата цена, та предполагам и принтът ще е на добра цена.
Пиши ми на лично, ако те интересува, ще ти дам координати.

# 591
Ето един пример как се променят вкусовете ни през годините.
Така, апартаментът (моминският ми  Laughing) преди 15 години изглеждаше по съвсем др начин в моите очи. Сега, не бих направила нито едно от тези неща. През годините имаше квартиранти, но общо взето всичко се е запазило ( цветово). Идваше ми да грабна четката...но така или иначе това е положението.
Да започнем първо с хола. Холът е бившата малка спалня ( тук ще видите как от огромен апартамент се прави малък). Съединен е с трапезарията, и с кухнята.

На последната снимка се вижда и трапезарията ,ю. При усвояването на терасата (намира се на шумна улица и прашна и на терасата не се държеше нищо) остана место и там се озова бюрото.
И сега най-голямата ми болка – кухнята...ако сега я правя, никога, ама никога няма да изглежда таканито цветове, нито разпределение.

Спалните са съвсем стандарни ( с размер на хол де).

И другата

Липсват много неща. Килими, картини....а и апартаментът съвсем не изглеждаше така. Бях редуцирала до една спалня, спалнята с ъгловите легла беше библиотека... беше пълен с цветя.
Има още много работа ( кухнята ми боде очите най-много). Мебелите от спалня две ще изчезнат... ще донеса още картини.
А да апартаментът има и гардеробно помещение (беше ми гордостта на времето, и сега много си го харесвам)

Последна редакция: пн, 12 сеп 2016, 22:45 от Titina

# 592
Ех, Титина, на всички се променя вкуса. Преди 16 години интернет информацията не ни заливаше на порой, както сега. Дизайнерски решение, форумни мнения, фирми изпълнители и проектанти се намират и търсят само с едно щракване на клавиша. Сега като се върнете ще си ремонтираш както ти се иска и с лекота.

# 593
Отчитам като положително, че всички кабели (интернетски, охранителни) са вкопани в пода.

mumbas , няма да ремонтирам цял живот, само един апартамент и една къща, и...до там

# 594
Titina, то и това е достатъчно, но поне днес при наличната информация ще го направиш по-лесно от колкото преди 15 години.

# 595
  • София
Вкусовете може и да се променят, но не виждам нищо непоправимо и то бързо и лесно. Цветовете на стените за един ден ще са други, мебели лесно идват, но най-важното е, че имаш великолепни дървени подове Simple Smile Кухнята си е с прилични размери, но не е толкова потресаваща. Като за начало може само да смениш вратичките, та да не те дразнят, пък като имаш време да я сменяш и пренареждаш Simple Smile

# 596
А аз бих направила WC-то с плочки до средата на стените, след това фриз и латекс. Хем по-евтино, хем ми харесва повече от помещение от долу до горе с плочки.

И дори така.

Точно така си мислехме да го направим, плочките ще са до нивото на вратата.  Laughing Само за фриз не съм мислила  newsm78

# 597
ние ще си правим тоалетната с плочки на 1.2 височина, като последния ред са декор плочки, като фриз

# 598
ние ще си правим тоалетната с плочки на 1.2 височина, като последния ред са декор плочки, като фриз

декоративните фризове с големината на плочките ли са

# 599
Фризът не е задължителен. Така или иначе ще се обособи нещо като праг, заради дебелината на плочките.

Общи условия

Активация на акаунт