Интериорен и екстериорен стил по аматьорски- 51

• 116 104
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • срещу двата комина :)))
Това с пъновете винаги ми е харесвало, но се чудя как е на практика Simple Smile

# 616
  • Варна
Не ми пипайте лофта! Нанасям се веднага, може би само бих махнала ваната, но ако ми го подарят ще приема и нея Mr. Green

Пъновете нямат никакъв проблем мисля, какво им е масички...

# 617
Ми де да знам -трески, ала-бала ... Може би ако се обработят по някакъв начин

# 618
  • Варна
Ми де да знам -трески, ала-бала ... Може би ако се обработят по някакъв начин

Тези дори са боядисани, напръскани със спрей или потопени в златна баня. Но, да трябва да се шлайфнат.
http://www.theartofdoingstuff.com/stumped-how-to-make-a-tree-stump-table/

# 619
Имам част от пън, отлежава на терасата, за да изсъхне.
Но не е цял, а само плот за маса. Не съм му измислила крака още, но ще запазя линка на Дорис, да види ММ какво го чака.  Grinning

# 620
  • София
Пъновете са си супер! Но задължително трябва да се обработят, за да няма трески.

Ето още няколко идеи с пънове:

Последното пънче е от една българска блогърка:

А това е блогът ѝ: http://ciknoto.blogspot.bg/2011/06/wood-story.html

# 621
пак се разрових в пинтерест днес  Heart Eyes

Малко off, но столовете така ми напомнят на моя приятел (не Франк Лойд Райт) Габриеле Базилико. Mr. Green цък

# 622
  • Canada
Здравейте на всички! Отдавна не съм чела темата, но наваксах за няколко дни  Simple Smile
Ние най-накрая си купихме къща, та от средата на другия месец почваме с боядисване и обзавеждане.
Слагам малко снимки, та да е по-лесно обсъждането. Чудя се холът в какъв цвят да е. Диваните ни са тъмно сини.
Скрит текст:

трапезария:

кухня:

всекидневна:

Кухнята и всекидневната мисля да ги боядисаме бледо жълти:
Скрит текст:
Трапезарията - две тъмно сини стени - тази, на коята е прозореца и тази, която се вижда от хола - на същата и някакво голямо огледало ще сложим.Полилея искам да е такъв:
Скрит текст:
а в кухнята подобни да висят над острова:
Скрит текст:

Приемам идеи! Simple Smile

П.С. Снимките са от обявата за продажба. Мебелите не са наши.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 16:58 от Polar bear

# 623
списание "Наш дом' пак прави конкурс за интериор на годината, ако имате желание да разгледате , може и да гласувате :

http://www.nashdom-bg.com/bg/concurs.html

# 624
  • Варна
Полярно мече Hug Чудесна къща, подовете са страхотни и прозорците и .... всичко.

После ще прочета по-подробно какво смяташ да правиш.

Mrs.Turner вече гласувах, като три ми бяха фаворитите 3-ALL in,  9-I/O и 10-Fimera.

# 625
Polar bear, не мога да дам идеи, но влизам само да си кажа, че изглежда чудесна къщата. И аз много харесвам и подовете и входната врата и камината, въобщееее имаш си прекрасно местенце, където да сбъдваш мечти Simple Smile. Ще следя с интерес как ще се променя Simple Smile

# 626
Polar bear, честито! Много голяма и хубава къща е. Комай са 2 апартамента отделни в нея. Ще има да си ремонтираш и да пееш дето се вика. Нищо ли от тези мебели няма да ти остане?

# 627
  • Canada
 Благодаря ви, и ние си я харесваме!  Hug
Голяма е да и голямо бодисване ще пада Simple Smile Нищо от мебелите няма да остане. Надявам се да си изнесат всичко, че в мазето беше затрупано с какво ли не. Предпочитам да си купим мебели по наш вкус. Вече ми се е оформило като идея горе-долу, само тия пусти цветове ме мъчат... Искам едната стена в спалнята, където ще е леглото, да я боядисаме в бордо, но мъжът ми се опъва Simple Smile

# 628
Polar bear, имаш страхотен терен, в който можеш да се развихриш с голям замах.
И най-хубавото е, че става за живеене в този му вид и ремонтът може да се случи поетапно и без да се стресирате, в случай, че няма да извадите готови пари наведнъж за него.

# 629
polar bear, ето ти малко предложения за цветни спални има и в бордо.

http://hative.com/paint-color-ideas-for-master-bedroom/

Разкажи ни нещо повече как си я представяш - освен бордото , в какъв стил - класически, модерен. Нали знаеш,че е по-добре това което не можеш да променяш често да бъде в неутрални цветове, а да добавяш акценти чрез текестила - завивки, пердета, възглавнички....

Общи условия

Активация на акаунт