Интериорен и екстериорен стил по аматьорски- 51

• 115 472
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Нашата черна дупка  Laughing Laughing Laughing е дъската за гладене - в момента в какво състояние ееее  Laughing
И аз не бих сложила зелен диван - крещящо ми е. Някоя крещяща възглавничка за определен период и настроение - да. Но иначе тихият спокоен лукс в неутрален цвят, например сиво, си е класа  Wink

# 676
И у нас имаме само една табуретка пред тоалетката, на която си слагам чистите дрехи от вечерта за другия ден. Мъжа ми си има в офиса едно място, където си работните дрехи за другия ден и всичко друго след обличане заминава в коша за пране.

На мен ми харесаха зелените комбинации, но смятам, че е ангажиращ цвят и твърде много съобразяване с него ще се иска. Обичам цветни акценти, но цели стени или големи мебели в ярък цвят не са моя вкус.

# 677
Да споделя за нашата 'черна дупка'. Аз си реших проблема с това огледало на Икеаhttp://www.ikea.com/ca/en/catalog/products/00217387/. Много му се зарадвах като го пуснаха на пазара.Би трябвало и Бг да го има.

# 678
Аз не съм фенка на зеленият цвят като цяло,пък за жилище,съвсем.Струва ми се,че е агрсивен,трудно се комбинира и ще се бие с всички останали цветове.
За акцент,може.

# 679
  • София
Може би като за начало, сложи някакъв плат или одеяло в зеленото, което си представяш върху сегашния диван, за да видиш дали ти харесва. Нека постои няколко дни и тогава прецени. Какво казваме ние тук не е от такова значение. Според мен няма трудни за съчетаване цветове. Всеки цвят има хиляди нюанси и други цветове, които му отиват, просто трябва да намериш твоята комбинация. С дървените подове и светлите стени всичко можеш да направиш и съчетаеш.

# 680
Съгласна съм с горното мнение, просто за всичко трябва да си има мярка Simple Smile Прекалената креативност понякога може да бъде опасна.

Скрит текст:
По темата за зеленото, на мен напоследък страшно много ми харесва смарагдовото зелено и т.нар. цвят Jade:

което си е някакво синьо-зелено. Уникален цвят! Heart Eyes

# 681
  • София
Мъжът ми вчера ме попита кой ми бил любимият цвят и му казах, че не знам, зависи за какво. Обичам много цветове от наситени до напълно бледи и неутрални.

"Нефритеното зелено"  е уникално. Madeleine, на теб за какво ти харесва - стол, възглавница, стена или просто така?

# 682
Аз обичам много зеленото, доскоро спокойно го наричах любимия ми цвят, но вече имам уклон и към синьо.
Намерих тези две зеленийки в пиновете си:

P.S. Между другото, дами, тези от вас, които ползват пинтерест и биха искали да обменим красоти, може да ми пуснат страниците си на лично съобщение. Вкусът на Mrs.Turner много ми допада и бих следила какво пинва Simple Smile

# 683
Ами... не знам, просто така Simple Smile

Има цветове, които просто ме грабват и обикновено чувството не е мимолетно, а трайно. Тоест, ако някой цвят успее да ме заинтригува по този особен начин - дотолкова, че след това всички останали да ми се струват обикновени, той автоматично ми става любим завинаги. И това са все някакви "сложни" цветове, трудно основен цвят би могъл да постигне такъв ефект върху мен, да не кажа невъзможно Simple Smile

Та такова синьо-зелено бих сложила с удоволствие у дома, но чак на стена- не! Бих го вложила обаче примерно в някакъв предмет (да кажем ваза), в текстил в комбинация с бяло и т.н... представям си го даже в "похабен" вариант - примерно някаква глинена саксия, боядисана в него, стара и поочукана тук-там, и вътре някаква зеленина.. или малка мебел дори (тоалетка, табуретка), но диван и стена - по-скоро не, този цвят е като бижу и с него не трябва да се прекалява  Simple Smile

Иначе част от моите любими цветове са синьото във всичките му вариации, някои нюанси на зеленото, бялото, черното и един-два пак много сложни цвята в лилавата гама, които ми е трудно да ви покажа, защото не знам какво да напиша в гугъл, за да ги потърся (но когато ги видя, винаги си ги разпознавам)  Grinning Странно е как се намести и лилавото в любимата ми цветова палитра, но вероятно това е, защото страшно много ми отива  Simple Smile

# 684
Аз пък толкова да не харесвам зелено и синьо.Допадат ми иначе смарагдовото и турско синьото като цветове и само като акценти.😊В Пинтерест има страхотни неща.Даже сега ме подсетихте да поразгледам.
Тъкмо навреме е.Вече всичко е боядисано,а тези дни слагаме ламинирания паркет и сглобяваме спалнята.Нямам търпение вече всичко да се завърши.😊
Цвета на стените в хола е бледо оранжево,по-към прасковено,но с лек жълт подтон.В спалнята е сиво,а кухнята-чисто бяло.

# 685
  • In the shadows of my mind
Miss_Bingley, колко сте бързи Simple Smile Ние още сме в полу-ремонтен вид, независимо, че живеем в жилището от половин месец. Нямаме хол, спалнята е до половина, 2 от стаите са пълни с кашни и пликове, които трябва да се подредят, но няма къде, тъй като не си харесвам шкаф  Laughing Laughing Laughing Само кухнята е готова (без пердетата и дреболиите).
ММ вече се отказа от мен и вдигна ръце - каза, че на всичко е съгласен, само и само да ми хареса нещо и да го купим. До тогава кротко си рови из кашоните, открива си дрехите и принадлежностите и тихичко ме мрази  Laughing

# 686
Джослин,повярвай ми ние сме на полеви условия от 2месеца и още сме доникъде.Така,че никак не сме бързи.Вече толкова се изнервям,а за нашите-не знам как издържат.Всичко е натрупано,по стълбищата е бои,найлони,матраци по земята,мебели,багажи,прах навсякъде има. Една стая няма читава,оправена.Всичко е вили на могили както се казва.Добре,че още стоим в София,в жилището,което наехме.До месец трябва да стане завършена поне спалнята.Сега се чудя къде да се дяна.И комшиите са в ремонт и отвсякъде се тропа,бръмчи.Ще слагаме паркет и на другите стаи,и в хола и в стаята на баба ми.Това се реши в последствие,което значи още време и още работа.
Да взема да се захвана поне с детайлите,но откъде да започна?
Баща ми сега боядисва коридорите.

# 687
  • Canada
Titina, дай да ти видим зеления диван, моля! Какво не му харесваш?

# 688
По-напред в темата съм го постнала, ами идва ми много акцентиращ върху себе си

# 689
Зелената баня ми харесва, а масите и пейките в тази кухня или дневна ми идват твръде много зелени. Simple Smile
Поръчах си 4 възглавнички от Айко-бяла, две сиви-по-тъмно и по-светло и една на едри лилавицветя, малко винтид за спалнята. Ще поръчвам и още.
Дайте идеи откъде? Но да е он лайн, че по магазини не ми се обикаля.

Общи условия

Активация на акаунт