Интериорен и екстериорен стил по аматьорски- 51

• 115 475
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Е, може и завесите, и диванът да са зелени, но е важно да са различни нюанси, защото иначе наистина ще "натежи". Покривката по-добре да е някаква неутрална, така ще можеш да подредиш различна маса всеки път, а няма да е необходимо да се съобразяваш със зеленото.

Ето, например, тук стои добре:

А пък тук има два вида зелено по дивана, но завесите са коренно различни:

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 22:26 от 7no6ti

# 661
стените ги мисля да са жълто-беьави като гърба на кухнята

# 662
  • In the shadows of my mind
Koeто ми напомня за този хубавец, който видях днес Simple Smile

# 663
  • Beyond the stars

Ехх аз съм фен на същия в жълтичко  Heart Eyes

# 664
Ако не се лъжа, blue_water имаше кухня в бяло, доста интензивно зелена стена, зеления диван Стокхолм от Икеа, дърво и т.н., и при нея се беше получило много приятно и различно, хареса ми. Не знам дали линк към албума й все още се намира някъде из темата, но може също да ти послужи за вдъхновение Simple Smile

# 665
хмм не съм го виждала къде да потърся евентуално за снимки ?

# 666
  • Варна
И цената е хубава, добър мидсенчъри.

# 667
  • Burgas
хмм не съм го виждала къде да потърся евентуално за снимки ?

Ето линк към албума на  blue_water

Наскоро попаднах на снимките,докато четях назад в темата- страхотна работа bouquet -надявам се,че не е против правилата ,че го споделям Peace

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 21:36 от borka01

# 668
  • In the shadows of my mind
Чудно жилище!
Аз да ви споделя, че май в крайна сметка ще купим икейския Norsborg диван и ще се опитаме да го сложим с други крака, които да не ме дразнят, но все пак да запазят удобството на дивана. И шкаф за спалнята почти сме избрали. Ако някога подредя, ще снимам.
Имам два въпроса към пишещите тук:
- имате ли в спалните си стол - свещено място за хвърляна на не-толкова-мръсни дрехи, които все още не са за пране, но не са чисти за гардероб/шкаф? Как да се оттърва от този стол?
- горе-долу квадратна стая около 12кв.м. с прозорез срещу вратата в момента се ползва като кабинет - има едно голмо черно бюро и черен офис стол. Трябва да пригодя стаята и за гостна, когато се наложи. Не искам просто да слагам някакъв разтегателен диван и стаята да стане с някакви скупчени мебели. Някакви идеи?

# 669
  • София
Чудно жилище!
Аз да ви споделя, че май в крайна сметка ще купим икейския Norsborg диван и ще се опитаме да го сложим с други крака, които да не ме дразнят, но все пак да запазят удобството на дивана. И шкаф за спалнята почти сме избрали. Ако някога подредя, ще снимам.
Имам два въпроса към пишещите тук:
- имате ли в спалните си стол - свещено място за хвърляна на не-толкова-мръсни дрехи, които все още не са за пране, но не са чисти за гардероб/шкаф? Как да се оттърва от този стол?
- горе-долу квадратна стая около 12кв.м. с прозорез срещу вратата в момента се ползва като кабинет - има едно голмо черно бюро и черен офис стол. Трябва да пригодя стаята и за гостна, когато се наложи. Не искам просто да слагам някакъв разтегателен диван и стаята да стане с някакви скупчени мебели. Някакви идеи?

Хах, "свещеното място за хвърляне на дрехи"  Hands Clap Hands Clap Hands Clap
Ами, завинти една или две такива джаджи някъде и дрехите да стоят на закачалка, хем няма да се мачкат, хем няма да цапат чистите дрехи в гардероба, хем няма да ги переш излишно.
Komplement помощна закачалка от Икеа (5лв.)

Само не разбрах, тази стая, която е офис в момента, ще продължи ли да е офис, в който да има рзтегателен диван, например, или ще си стане стая за гости?  newsm78

# 670
За СТОЛА (който казва, че няма такъв, е лицемер Laughing ) най-доброто, което съм измислила, е табуретка-ракла. Хем стои добре в спалнята, хем може да си нахвърляш дрехите, хем има и къде да ги прибереш, ако идва някой.  Crazy Или пък да служи като кош за пране.

# 671
  • София
Всеки има подобна "черна дупка", но ако може да се скрият е най-добре. Преди ММ използваше масата, на която стои принтера. Аз не си оставям дрехите така, защото ако мога се преобличам по 5-6 пъти на ден и всичко се пере после, защото обичам да ми мирише на свежо. Иначе и аз си мечтая за стол, но няма къде да го сложа.
У нас отскоро си има правило, ако дрехите от черната дупка не се облекат 24ч. отиват за пране. По едно време любимият искаше да си направи цяла "планина" с получисти дрехи. Тези закачалки ни решиха проблема, а и са на такова място, че въобще не се виждат, а са на лесно и достъпно място за употреба. Даже на детето мисля да му завинтя една, та да си вижда дрехите за следващата сутрин (при него няма шанс да ги нос втори път и отиват директно в коша за пране).

# 672
Ами нямам такъв стол, нито табуретка, нито нещо специално.
Отварям гардероба и си оставям там примерно роклята, която ще облека след няколко часа пак.
Ако мисля, че би "навредила" на другите дрехи, изобщо няма да я сложа нито на себе си, нито в гардероба.
Каква съм лицемерка и аз.  Tired

# 673
  • Canada
Нашата 'черна дупка' е гребния тренажор  в спалнята Simple Smile. Затрупан е с одеала и възглавници и чат пат дрехи.
Аз бих сложила зелен диван. Не бих сложила чисто зелени завеси обаче. Бели със зелено и някакъв друг цвят - да, на едри щампи. Общо взето гледам да комбинирам по три цвята, че иначе ми става скучновато.
Домът на блу уотър не бях го виждала завършен. Страхотен е!

# 674
Ние "черна дупка" нямаме, веднъж облечено всичко влиза за пране.
Мисля, че зеленото е много ангажиращ цвят ( след като сложих зелен диван се усетих). Сега си мисля, как да туширам този цвят. Възглажници, одеало (метнато на облегалката)...имам година за размисъл. Върти ми се еретичната мисъл да сменя цвета или текстурата на дивана (ново покривало на дивана).

Та смятам, че зеленото е много ангажиращо. Сложи нещо зелено в стаята и виж дали ще го възприемаш.

Общи условия

Активация на акаунт