Искам да кажа ... (86)

• 68 349
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
Ами аз не съм отслабнала, но доста се стегнах, което ми беше целта. На килограми даже съм повече, но то е обяснимо - като се уплътниш, натежаваш малко.

# 346
Ами аз не съм отслабнала, но доста се стегнах, което ми беше целта. На килограми даже съм повече, но то е обяснимо - като се уплътниш, натежаваш малко.
Мускулите тежат Peace Аз сега съм по-малко кг отпреди, но изглеждам по-зле, точно стягане ми трябва и на мен.

# 347
  • дядовата ръкавичка
Възхищавам се от хора, които имат воля да правят упражнения самостоятелно вкъщи. Мен трябва някой да ме юрка и да съм в група, за да не се скатавам  Wink.
И на нас ни предлагат карти за спорт в работата. Не са съвсем без пари, но можеш да ходиш на разнообразни спортове, неограничен брой месечно. Мисля от октомври да взема за мен и щерката.

# 348
Възхищавам се от хора, които имат воля да правят упражнения самостоятелно вкъщи. Мен трябва някой да ме юрка и да съм в група, за да не се скатавам  Wink.

Аз съм същата. Обичам мързеливите спортове по принцип - йога, пилатес, body balance. Тази година се бях организирала и ходих доста редовно и на body pump, което вече си е по-силово. Определено си пролича. На кг съм същата, но бедрата се загладиха, дупето се повдигна, в горната част на тялото, дори сякаш на гърба, се оформиха мускулчета.

Захир, аз по едно време също се чувствах доста подута, не точно така както го описваш, като някакво постоянно усещане, но все пак. При мен много добре действа вечерята да е месо/риба плюс зеленчуци - задължително сварени/задушени, в никакъв случай пресни, т.е. салата. И сутрин на гладно сокът на един лимон.

# 349
Опитвам се да пия топла вода с един изцеден лимон сутрин на гладно и пия доста вода през деня. Не съм тренирала от месеци и незнам как ще се върна към навика понеже спрях заради травми.

Започнах да ограничавам хляба и тестените, а много ги обичам.

Внимавайте с продуктите за детоксикация, много хора се оплакват от странични ефекти.

# 350
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И с лимоновия сок внимавайте, само през сламка го пийте. Иначе уврежда емайла на зъбите и ще цъфнете с оправен стомах, но с кариеси и ронливи зъби.

Някой по-назад питаше за "Оризовата майка". Аз харесах много книгата, но е тежичка.
Имам я, мога да я изпратя, ако не може да се намери.

Много обичам да чета за диети и тренировъчни програми.
Като прочета няколко, имам чувството, че съм свършила нещо полезно за себе си.
Като че ли аз съм спортувала и гладувала.
Не знам защо имам такова сбъркано усещане - сякаш четенето е достатъчно само по себе си. Joy
Сигурно с годините мързел в това отношение организмът ми си е изработил самозащита. Joy

# 351
И с лимоновия сок внимавайте, само през сламка го пийте. Иначе уврежда емайла на зъбите и ще цъфнете с оправен стомах, но с кариеси и ронливи зъби.

Някой по-назад питаше за "Оризовата майка". Аз харесах много книгата, но е тежичка.
Имам я, мога да я изпратя, ако не може да се намери.

Много обичам да чета за диети и тренировъчни програми.
Като прочета няколко, имам чувството, че съм свършила нещо полезно за себе си.
Като че ли аз съм спортувала и гладувала.
Не знам защо имам такова сбъркано усещане - сякаш четенето е достатъчно само по себе си. Joy
Сигурно с годините мързел в това отношение организмът ми си е изработил самозащита. Joy

Няма проблем, когато е с вода, но може да има и хора с по-чувствителни зъби. Моите са здрави и не ми е проблем.

# 352
И на мен ми хареса Оризовата майка, последните две, които четох по ваша препоръка за Последно танго в Харвард и Стая. Сега пак съм в търсене на "моята" книга. Напоследък все трудно си избирам книги.

# 353
Аз го пия лимоновия сок преди да си измия зъбите. От 2 месеца съм го спряла и имам чувството, че заради това качих 2кг.  Преди това редувах всяка сутрин или лимон с вода или фреш от грейпфрут. За спорт и дума не може да става, първо, че съм малко мързелива, и второ - напоследък ставите ми май не са добре.

# 354
Аз го пия лимоновия сок преди да си измия зъбите. От 2 месеца съм го спряла и имам чувството, че заради това качих 2кг.  Преди това редувах всяка сутрин или лимон с вода или фреш от грейпфрут. За спорт и дума не може да става, първо, че съм малко мързелива, и второ - напоследък ставите ми май не са добре.

Ая, и при мен ставите са проблем, но всъщност упражненията помагат. Лошото е, че съм мързелива и ми трябва време да вляса в ритъм.

# 355
Аз имам проблеми с коленете - при всяко клякане пукат. Ходих на лекар, не можаха да кажат от какво е. Така съм от тийнейджър, но напоследък ме притеснява. Не боли, но се усеща, че нещо не е наред.  Но определено спорт, специално пилатес, помага.

Оризовата майка, напук на всички положителни отзиви, не можах да я дочета.

# 356
Спорт, подходящ при проблеми със ставите е плуване или колоездене  Peace

Още 1 среща и после пей сърце  Mr. Green Нямам никакво търпение, макар че толкова неща има да свършим след работа, че не съм съвсем убедена, че ще успеем... ама каквото такова, важното е багажа да стегна.

# 357
Аз имам проблеми с коленете - при всяко клякане пукат. Ходих на лекар, не можаха да кажат от какво е. Така съм от тийнейджър, но напоследък ме притеснява. Не боли, но се усеща, че нещо не е наред.  Но определено спорт, специално пилатес, помага.

Оризовата майка, напук на всички положителни отзиви, не можах да я дочета.

Флорче, пробвай да сложиш подложка под бедрото и да стягаш и отпускаш мускулът (страничния до капачката). Аз за седмица получих страхотен ефект. Има едни малки подложки, които се ползват при пилатес и йога, но и книга би свършила работа. Слагаш я точно над свивката и свиваш и отпускаш коляното.

# 358
Здравейте, прибрах децата, успях да се топна - и в басейна, и в морето.
Това ще ми е за този сезон. Не знам и до края на година ще мога ли да се измъкна. Каквото-такова, здраве да е  Laughing
Обещах снимка, е чак от пътя на връщане е, но пък е невероятна красота. Това е от магистралата, малко след Бургас

Скрит текст:

Я да видим, някой може ли да ми помогне. Търся третата книга от поредицата на Дашнър - Лабиринтът: Последния кандидат. Никъде не я намирам  Rolling Eyes

# 359
  • Sofia
Заинтригувахте ме и мен с тая Румяна Илиева  newsm78...Ще й разгледам сайта, пък току-виж си харесам и аз подходящ режим.
Да се оплача от косата си, че пак цъфна  Crossing Arms,какви ли мазила не й купих и намазах,пазя я много като съм на плаж....До сега не съм имала такива оплаквания  newsm78. Другата седмица пак ми предстои 5-6 дни плажуване ...то голямо пазене- лицето пазя,косата пазя  Crossing Arms....голям кеф,няма що  Thinking.
Вчера си възобнових тренировките и ми е много добре  Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт