Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 473
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
  • София
От моите три яйчица, едното е било много зле, деформирано (сигурно е от грозния фоликул), а другите две са ги наболи и към обяд си бяха ок. Оплодили са се и чакаме да се делят правилно  Praynig
Лекаря е казал, че ако всичко е наред, вероятно на трети ден ще връщаме. Дано да е правилна тактика Simple Smile
Днес цял ден си мисля за тях Praynig

# 361
От моите три яйчица, едното е било много зле, деформирано (сигурно е от грозния фоликул), а другите две са ги наболи и към обяд си бяха ок. Оплодили са се и чакаме да се делят правилно  Praynig
Лекаря е казал, че ако всичко е наред, вероятно на трети ден ще връщаме. Дано да е правилна тактика Simple Smile
Днес цял ден си мисля за тях Praynig
  Успех ти желая,дано всичко е наред.И аз мисля следващият път да връщаме на 3 ти ден.

# 362
Я, да попитам запознатите бременелки:  д-р Сгридов има ли диплома като пренатален специалист, сертифициран ли е за фетална морфология?
 Защото проучвам биографията му но виждам, че е ходил само по конгреси и на някакви курсове за по ден два три. newsm78
 Много го хвалят, аз може би не намирам актуална биография на този лекар.

Последна редакция: сб, 27 авг 2016, 22:52 от Анонимен

# 363
  • София
Я, да попитам запознатите бременелки:  д-р Сигридов има ли диплома като пренатален специалист, сертифициран ли е за фетална морфология?
 Защото проучвам биографията му но виждам, че е ходил само по конгреси и на някакви курсове за по ден два три. newsm78
 Много го хвалят, аз може би не намирам актуална биография на този лекар.

Ако го питаш него, има от Луната диплома и е единственият с такава ooooh!

# 364
Значи не е сертифициран специалист по фетална медицина на европейско ниво, добрем.

# 365
  • София
Значи не е сертифициран специалист по фетална медицина на европейско ниво, добрем.
Единственият специалист по ФМ, на когото имам 100% доверие, е Димитър Марков Peace
А Сигридов, който ми каза в 11та седмица, че бебето ми е с Даун само от ехографски преглед и отказа да ми даде снимка от прегледа, за да не се привързвам, цитирам, ще го оставя без коментар.

# 366
Божеее, това не е човек! Такова нещо чувам за втори път дори, значи му е редовен номер Shocked
Добре че се отказах да ходя при него  ooooh! И то мислех да ходя там, защото е на 10 мин. от вкъщи, не защото е " бог" в пренталната диагностика.

# 367
  • Sofia
Здравейте Simple Smile, оказа се че има 2 фоликула от клостила и ще правим пункция във вторник, обаче ме притесняват малко хормоните....

E2  769 pg/ml   и LH  17,2 mIU/ml, не знам какви трябва да са, понеже досега сме правили само на ЕЦ  newsm78. Биха ми Цитротид заради ЛХ-то. Дано този път има някоя хубава яйцеклетка  Praynig.   

# 368
  • София
Стискаме палци да са хубави. Цитротида ще свали лх-то.

# 369
hahaha това много ме разсмя.
Хлопа му дъската отвреме-навреме май  #Crazy
Пух, успех  Peace

# 370
  • Sofia
Мерсии Hug Praynig

# 371
  • София
Пух, успех  Peace
Абсолютно е така Laughing Сега ми е смешно, ма тогава като ме наплаши ми беше да го удуша ooooh!
Момичета, според вас миже ли в един цикъл да се направи тая офисна хистероскопия и ЗЕТ? Аз не виждам да има проблем, едното нали е на първите чисти дни, второто чак към 16-17 ден, как мислите?

# 372
Пух, успех  Peace
Абсолютно е така Laughing Сега ми е смешно, ма тогава като ме наплаши ми беше да го удуша ooooh!
Момичета, според вас миже ли в един цикъл да се направи тая офисна хистероскопия и ЗЕТ? Аз не виждам да има проблем, едното нали е на първите чисти дни, второто чак към 16-17 ден, как мислите?
Buena esperanza- на мен хистеро ми правиха на 11ти ден. Доктора се чудеше дали на този или на следващия цикъл да правим ЗЕТ. Вчера ходих на преглед и ми каза да отида пак на 6ти /да ме погледне/ , на мен тогава ми е 23ти ден. Започнах естрофен. Чудя се 23ти ден не е ли късно, но не мога да се бъркам в работата на доктора. Той си знае. Успех ти желая.

# 373
  • София
Мерси, Танита Hug
Значи както и предполагах не е проблем.
Ще съм ти много благодарна да кажеш за хистерото горе долу как минава всичко, болезнебо ли е и колко струва Hug
По отношение на деня, зависи какъв ти е цикъла, дълъг ли ти е по принцип? Той може на 6ти като те види направо да ти насрочи ЗЕТа за следващия ден.

# 374
Каква е разликата между Консултант по фетална медицина и специалист по фетална медицина?

Общи условия

Активация на акаунт