Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 466
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Дали може с направление при Стоименов?
За Белкин някой има ли впечатления?

# 406
  • Благоевград
Момичета как да си проверя резултата от генетичните изследвания че не съм от София и не мога да отида на място

# 407
Момичета как да си проверя резултата от генетичните изследвания че не съм от София и не мога да отида на място
Обади се на информация и поискай да ти ги пратят на имейла.

# 408
Записването за д-р Стоименов става само чрез мобилния му. Може да се опита и на регистратурата в отделението за образна диагностика.
Когато бях на преглед, жената преди мен мисля, че беше с направление.
Meginet, изпрати имейл на
administracia@invitro-bg.com
с три имена, ЕГН, дата и вид на изследването и имейл на който да ти пратят резултата  Peace

# 409
Аз не го харесвам Peace

# 410
  • София
Аз не го харесвам Peace
Аз също 😀

# 411
  • В сърцето на любимия човек
Аз не го харесвам Peace
Аз също 😀
И аз нямам добри впечатления от него като водещ ЖК. За секцио Бамба беше писала, че е добър.

# 412
Здравейте момичета. Предстой ми цветна снимка и малко се притеснявам. Бихте ли разказали при вас как беше?

# 413
  • София
Здравейте момичета. Предстой ми цветна снимка и малко се притеснявам. Бихте ли разказали при вас как беше?
Аз бях без упойка, всичко е в рамките на 30-40 секунди. Болезнено си е, но е за кратко. Лягаш на една кушетка, отгоре има рвнгенов апарат, през влагалището вкарват контрастно вещество, което изтича при проходимост на тръбите в коремната кухина. Ако си с упойка нищо не усещаш, тя е кратка - 10 минутна. За обезболяване може да ползваш свещички, но забравих наименованието им. Спокойно и със и без упойка всичко приключва много бързо. Аз съм правила три пъти

# 414
  • варна
Теодора7 кога ти е цветната снимка,защото и аз ще правя на 01,09 ?

# 415
Теди, ако няма съмнение за проблем, по-добре без упойка. Болката е търпима, за съвсем кратко. След това си тръгваш като адекватен човек. Виж, ако има проблем, доколкото съм чувала, може да е болезнено. Зависи и от прага на болка... Аз съм изтърпявала доста манипулации без упойка. Противник съм на упойките!
Успех!

# 416
Аз бях без упойка, всичко е в рамките на 30-40 секунди. Болезнено си е, но е за кратко. Лягаш на една кушетка, отгоре има рвнгенов апарат, през влагалището вкарват контрастно вещество, което изтича при проходимост на тръбите в коремната кухина. Ако си с упойка нищо не усещаш, тя е кратка - 10 минутна. За обезболяване може да ползваш свещички, но забравих наименованието им. Спокойно и със и без упойка всичко приключва много бързо. Аз съм правила три пъти

И аз реших да съм без упойка

# 417
  • София
Аз не го харесвам Peace
Аз също 😀
И аз нямам добри впечатления от него като водещ ЖК. За секцио Бамба беше писала, че е добър.
ами доволна съм, той ми прави секциото, белег нямам вече, бързо ми мина тогава всичко.
беше така любезен да ми обясни спокойно и нормално защо предпочита секцио, а да не чакаме нормално.
та нямам  от какво да съм недоволна, но не ме е проследявал той.

# 418
  • София
Връщам се от преглед при Перси, нещо не беше кефлийка днес. Мнението и е, че предходните 2 неуспешни ЗЕТа са ми поради негодни ембриони Confused Каза, че 80% от ембрионите, на които правели ПИД, били негодни, а това, че връщам по 1 брой само допълнително топи шансовете. Каза, че според нея нямам друг проблем и няма какво да излседваме повече. Демек започвам опит с последното ембри с предизвестен край, при условие, че то беше най-нефелното от всички, но ми е грехота да го хвърля  ooooh! Почвам от днес пак Естрофема и имам час за 9ти, когато ще ми е 12ти ден, иска да ме види пак. Та това е от мен, бавно, но сигурно се върви към нова стимулация, добре, че почнах преди 2 месеца още добавките на Денис, мисля да включа още някои неща и да се готвим.
Това, коеот ми направи впечатление е,че в хода на разговора стана дума за замразяването и според нея то, цитирам, много добре се отразявало на ембрионите и ЗЕТовете били по-успешни от свежите трансфери newsm78

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 13:18 от Buena esperanza

# 419
Буена, дано пък това ембрионче ви изненада прекрасно  Hug Praynig
Не разбрах това за ПИД-а, това означава ли, че самата процедура води до влошаване на качеството ня ембрионите?
Мисля, че зет е по-успешен от свежия ет заради липсата на стимулация и не толкова натоварения с лекарства организъм, но може и замразяването да им се отразява добре на нашите снежковци.

Общи условия

Активация на акаунт