Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 449
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Буена, и аз се надявам точно това ембрионче да ви изненада  baby_neutral

# 421
Имам час за Белкин не за ЖК, а за един прост преглед за успокоение, защото иначе трябва да стоя без преглед един месец, а това ми е много... Май се разколебах и ще пробвам да си сменя часа.

Буена, тя и на мен Перси това ми беше казала за моите ембрита. Ама виж пък как стана - от трети опит за щастие. Сигурно и при теб ще е така Hug

# 422
Буена, и аз вярвам и ти пожелавам и при теб третият опит да е щастливият опит Hug
Между другото и Стаменов ми каза, че се наблюдава тенденция за увеличаване на успеваемостта при ЗЕТ в сравнение със свежия трансфер Peace
И аз бях на преглед сутринта. Слава Богу след кървенето от преди няколко дни сега всичко е наред Praynig Док ме успокои, че всичко е прекрасно за сега, да не се тревожа Hug Praynig Бебо расте и вече лека, по-лека започва да прилича на малко човече Heart Eyes

# 423
  • София
Мерси, момичета, дано, но гледам да съм реалист Hug

Таринка, имаше предвид, не ,ч е ПИДа сам по себе си ги влошава, а че резултатът от всички проведени досега ПИДове на ембриони в клиниката показават, че  около цели 80% от всички изследвани ембрита са нефелни Confused Струва ми с еогромен процент, но сигурно е така, бях мернала някъде подобна цифра из и-нет прострастранството в една статия за импалнтационните неуспехи.

# 424
Връщам се от преглед при Перси, нещо не беше кефлийка днес. Мнението и е, че предходните 2 неуспешни ЗЕТа са ми поради негодни ембриони Confused Каза, че 80% от ембрионите, на които правели ПИД, били негодни, а това, че връщам по 1 брой само допълнително топи шансовете.
Това, коеот ми направи впечатление е,че в хода на разговора стана дума за замразяването и според нея то, цитирам, много добре се отразявало на ембрионите и ЗЕТовете били по-успешни от свежите трансфери newsm78

А, разбрах, след тестуване на ембрионите чрез ПИД се оказва че 80% са негодни за трансфериране, а не че самата продцедура ги поврежда.
 Ще видим аз около 14-22 септеври ще имам ли трансфер.

# 425
  • София
Ето го въпросният цитат: Причина за повтарящите се имплантационни неуспехи могат да бъдат и нарушения в генетичния материал на ембрионите. При множество изследвания е установено, че голяма част, около 70%, от ембрионите, получени след прилагането на асистирани репродуктивни методи имат генетични  увреждания, като с увеличаване възрастта на жената броят на ембрионите с анеуплоидии нараства значително.

Прочети още на: http://www.puls.bg/health/pregnancy/news_13273.html

Статията е на една ембриоложка от Инвитро клиниката на Токуда, на мен ми беше интересна Peace

Герда, и аз съм за трансфер около 14-15ти  Hug

# 426
Буена, септември месец ще е нашият месец.
 При мен нещата са дежавю. Преди една година се падаже да имам трансфер около 22 септеври.
 Ембриончетата ми се оплодиха на 22 септември миналата година, и ако всичко е наред на тази  същата дата тази година ще си прибера последното.
 И генетичката ми обеща, че  точно от оплодените на 22 септевмври от тях ще имам бебенце. Да видим.
 Вярвам на това, което ми обеща. Дано!

# 427
  • София
Буена, септември месец ще е нашият месец.
 При мен нещата са дежавю. Преди една година се падаже да имам трансфер около 22 септеври.
 Ембриончетата ми се оплодиха на 22 септември миналата година, и ако всичко е наред на тази  същата дата тази година ще си прибера последното.
 И генетичката ми обеща, че  точно от оплодените на 22 септевмври от тях ще имам бебенце. Да видим.
 Вярвам на това, което ми обеща. Дано!
Бих се радвала да имам твоя оптимизъм, ма днес Перси ме поля със студен душ Confused Освен това , и тя ми каза на първия ЗЕТ, че ще стане с този ембрион , ма не стана Laughing Та не вярвам на обещания.
Иначе ти писах по-горе, че и аз се готвя за трансфер в този период Hug

# 428
Искам и при двете да станееее  Praynig Hug Ама май не съм особено добра орисница Confused
А новата среща кога ще е? Party

# 429
Ще стане! Ще видите!  Hug
За ЗЕТ-а бях чела някъде, че щом ембрионите оцеляват замразяване и размразяване, е добър показател за жизнеността и потенциала им. Малко като естествен подбор, който няма как да се направи при свеж трансфер и без прилагане на други диагностични методи.
Ние се ударихме челно в стената с намалена морфология от 6%, през 4% и 3%, та до вчерашните никакви 2%!  Banghead Сега не знам на къде...

# 430
  • София
80% от изследваните с пид ембриони не стават, защото явно са на двойки с повече неуспешни опити, а там проблема в повечето случаи са не особено добри  ембриони.
ама дали са не особено добри щото яйцеклетките и сперматозоидите не стават или ембриолозите не са си свършили добре работата не е съвсем ясно.

# 431
  • София
Включвам се само за успокоение на всички, които Перси е отчаяла. Поисках си обратно едното единствено, което си беше оплодено, не беше ЗЕТ, а след стимулация, тя държеше да го замразиме и да действаме първо пак, защото то няма да свърши никаква работа и резултатът ще е нулев... но аз инат реших че и сам воинът е воин та така този "воин" скоро ще навърши три години  😁 когато Господ е рекъл и с едно става.. моя приятелка направи ЗЕТ с последното си уж най-негодно, а пък точно то взе че стана на година и половина вече, така че не се отказвайте въпреки всичко 😤 успех на всички

# 432
  • София
Електра, ти си чудесна орисница, просто може малко по-бавно да стигат молитвите ти за нас Heart Eyes

Клиър, не знам какво да кажа за тази морфология, не съм в час с материята, защото при нас поне спермограмата е добра. Ма това не се ли решава като проблем с ИМСИ?  Hug

Бамба, за съжаление за работата на ембриолозите може само да гадаем Confused Но съм скллонна да мисля като теб Confused

BuYO, мерси за окуражителните думи Hug

# 433
Момичета, освен да стискам палци и да ви предавам положителни мисли и емоции, не мога друго, но пък е от сърце!

# 434
Здравейте момичета
и аз се включвам към ЗЕТ за м. септември но не знам точно кога е - от 2-ри ден Перси ми предписа естрофем и ме вика на преглед на 13-ти ден . Кога ще ми е трансфера според вас ? На кой ден се прави , за първи път ми е  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт