Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 446
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
BuYo,
Благодаря за окуражителните думи, аз лично имах нужда от тях. И ние сме с последно две останали замразени ембриончета, уж най - нехубавите:( Чудя се има ли смисъл от ПИД или просто да им дам шанс със затворени очи. А като прочетох за тези 80% направоо...Ще му мисля след няколко месеца.

# 436
Буена, разбрах  Peace
Аз също съм чела и процента на некачествените ми се стори ужасно висок  ooooh!
Затова и се дърпам от ПИД-а, предпочитам да дам шанс на всички ембриони, пък каквото Господ реши  Tired

# 437
  • София
BuYo,
Благодаря за окуражителните думи, аз лично имах нужда от тях. И ние сме с последно две останали замразени ембриончета, уж най - нехубавите:( Чудя се има ли смисъл от ПИД или просто да им дам шанс със затворени очи. А като прочетох за тези 80% направоо...Ще му мисля след няколко месеца.
Според мен трябва да действаш без да се замисляш и сега ще ти кажа защо.. в момента съм бременна отново, в 16-та седмица получих разкритие и по спешност ми направиха серклаж "на горещо" всички бяха с намусени физиономии, Перси и Михова ми го правиха, като шансовете за загуба на бременността ми в следващите 3 дни беше 95% .. шансовете с такъв тип серклаж били по техни думи едва 10%.. общо взето настройката беше - не се надявай много.. но, аз отново реших да се заредя с вяра, надежда и много търпение въпреки всички лекарски убеждения да не се надявам много. В момента съм 26-та седмица и 4 дни.. 10 цели тежки мъчителни седмици още не съм загубила вяра и много много вярвам че ще стигна до 28-ма, въпреки, че нямам вече шийка и на последния прегшед ми казаха че конеца може да се скъса всеки момент, но аз го оставих назад това изречение и продължавам да твърдя, че има ли шанс - макар и минимален - дръж го и действай с положителни мисли и вяра. Успех, дано всичко се получи този път

# 438
Олеле, дано се развият добре нещата Praynig
Наистина трябва да сме по-положително настроени Simple Smile
Аз обаче се преместих при Ослеков. То бяха едни обяснения на девойката от кол центъра, едни чудеса...

# 439
  • София
Мда. Гледайте положително. Ние до никакъв ембрион не може да стигнем, защото все нещо се прецаква, но не съм се отказала.

# 440
  • София
Олеле, дано се развият добре нещата Praynig
Наистина трябва да сме по-положително настроени Simple Smile
Аз обаче се преместих при Ослеков. То бяха едни обяснения на девойката от кол центъра, едни чудеса...

Днес от регистратурата адски много ме изнервиха Confused Ма кой ден, ма какво ще правите, в стимулацията ли сте, ма защо ви вика на 12ти, щом не сте в стимулация, ще ви проследяват ли #Cussing out Направо се вбесих и с хладен поглед и казах да ме запише за 9ти.Явно верно съм изглеждала зловещо, защото веднага млъкна и почна да пише ooooh! От колцентъра са същите, много разпитват където не им е работа Peace

BuYo, пожелавам ти успех и силно стиснати палци сда изкараш възможно най-дълго с бебето в корема Hug

# 441
  • София
те трябва да отбележат за какво, затова питат.
по принцип не им е лесно и на тях, от една страна ние ги тормозим, от друга и лекарите не им прощават. била съм свидетел.

Аз обаче се преместих при Ослеков.
за него хубави неща ли прочете  Crazy

Скрит текст:
аз не искам изобщо да го срещам повече през живота си

# 442
Нищо не прочетох за него, просто не пожелаха да ме запишат при друг Rolling Eyes
Аз и без това съм решила след този преглед да изневерявам на нашата клиника с един доктор в Малинов.
С изключение на ФМ, за нея ще си ходя в Надежда.

# 443
BuYo, ти си истински символ на Надеждата!  bouquet Желая ти успех от все сърце. Моята първа бременност беше съпроводена със серклаж в 22ра седмица, но не толкова "горещ", за който ти говориш.
Сигурна съм, че ще успееш да удържиш до много по-късна седмица, отколкото очакват всички... Успех още веднъж! Чакаме добри новини от теб:)

# 444
Bu yo много късмет, даваш ни надежда, че всички ще се справим!

# 445
  • София
Благодаря ви момичета, ето другата страна сега на монетата, писах за да вдъхна надежда на вас, пък вие окуражихте мен 😇 всичко, абсолютно всичко е възможно когато човек силно вярва и не се отказва. Стискам палци всички да се преборим и да гушнем живи и здрави бебчовци  Hug

# 446
Ей, Бию, много ще ти стискаме палци!
Електра, чувала съм, че д-р Ослеков преди години имал особено отношение към случаи по спешност, дано не  се налага да разбираме , какво е имала предвид негова пациентка от далечното минало.
Сега може да се е променил.
И на Лютиен много положителни мисли ще и пращаме.

Обаче моята мб се бави и се безпокоя да не е дало нещо растеж, че ако всичко е ок на 2ри ден излиза резултат.

# 447
Ох, това да запишеш час, без да имаш пакет за ЖК, а просто да искаш да си видиш бебето се оказа почти невъзможно. Ама бременни се гледали в кабинета за ЖК. Ама не може да запишеш час за този кабинет, защото нямаш такъв пакет. Не може и в другите кабинети, щото не били за бременни. Ти искаш да им дадеш пари, те не щат - като не щат, ще ги дам на друго място Crossing Arms

Герда, бавят се, защото още не могат да се организират след отпуската, нищо ти няма Simple Smile

# 448
Какви са тези неуредици?
Много комерсиално ми звучи, като елегантно изнудване да си купиш пакет. newsm78

# 449
Нещо такова...

Общи условия

Активация на акаунт