Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 443
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Отиваш по спешност, казваш че те пристяга тук таме и искаш да те погледнат. Плащаш си прегледа и готово. Само че си при случаен лекар.

# 451
  • София
Аз се следя само при др. Михова, но пък аз съм си тотална патология така, че май не се вписвам в "нормалните" прегледи. На мен ми каза дрката ако има нещо отивам и искам преглед от който е дежурен, не би трябвало да откажат при болки или по спешност. Ослеков ме преглежда след раждането ми през 2013та сто пъти повторих че лохиите са ми обилни, той ме убеждаваше, че така трябва да са.. да, ама не.. кървех си близо 70 дни и докато не минах на кървоспиращи не спря. Оттогава не го харесвам. Харесвам само др. Христов и др. Димова

# 452
Ха, ти потвърди мнението на пациентка, че д-р Ослеков има особено отношение към спешните случаи - май, гледа да ги отсвири. Laughing

# 453
  • София
Знам ли.. не ми допада особено.. даже хич. Белкин също. Когато лежах в болницата след серклажа упорито искаше да ми изписва магнерот, при положение, че сто пъти му повторих че той е причината да съм в болница в момента и че на мен НЕ МИ ДЕЙСТВА. Бяха ми назначени др неща които трябваше да му повиша тон за да ги погледне в медицинския картон Shocked

# 454
Хахаха, а момичето от кол центъра ми пробутваше само тия двамата Mr. Green
Аз се преместих за следващия ден, за да видя една приятелка, която е също на преглед и не можа да дойде на срещата. Много искам да я видя. И ще ми е последен обикновен преглед. После ще ходя на "случайни" прегледи или в Малинов, ако ми хареса доктора, или в Св. Петка (не при Сигридов). Защото се замислих - от какъв зор да бия път до Надежда и да не ми харесват докторите, като имам точно две клиники под носа...А в Надежда само на ФМ и толкоз.

# 455
Електра, имаш съобщение  Hug

# 456
И ти, и ти Laughing Hug

# 457
  • София
Сигридов яко ми е паднал в очите.. никога не бих го посетила. Прави се на Бог. На една жена до последно не казал че детето й е с един бъбрег, а на друга не казал че детето е с Даун синдром. Не бил казвал за да не били искали да го махнат че и това били деца представятв ли сси???

# 458
Мъжо проучваше дипломите на лекарите по фетална медицина в България. Laughing
И 6те български лекари завършили незнам си какво ( една от тях е и д-р Жени Панайотова).
Обаче аз за нищо на света не си давам д-р Чачева.

# 459
  • София
Мъжо проучваше дипломите на лекарите по фетална медицина в България. Laughing
И 6те български лекари завършили незнам си какво ( една от тях е и д-р Жени Панайотова).
Обаче аз за нищо на света не си даваме д-р Чачева.
Изпитвам страх , ако забременея отново и нея я няма да ни прегледа.

Чачева е майчинство 😊

# 460
Да е жива и  здрава, леко раждане, бързо да се  възстановява и да знае, че я чакаме.

# 461
  • София
Предполагам скоро ще се върне.. както  направи Шевкетова.. само 6 месеца 😊

# 462
Аз без д-р Чачева, не искам да забременявам и да раждам.

# 463
  • София
Аз без д-р Чачева, не искам да забременявам и да раждам.

Аз съм на това мнение за Михова 😇

# 464
 bouquet

Последна редакция: ср, 31 авг 2016, 00:58 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт