Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 437
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ами аз си я знам от 2013 тя е виновника да имам дъщеря жива и здрава и доносена.. и да съм бременна все още в момента, така че просто съм си влюбена аз 😁

# 466
И аз Михова много я харесах, въпреки че имах съвсем кратък контакт.
Нали бях на БХС при Панайотова сега. Ами не знам дали някой друг щеше да прояви такова търпение като нея и да чака 3 часа и половина явно спящия човек да се раздвижи и да се обърне, за да може да го огледа хубаво.
Ще ми се да запиша за ранната ФМ при Михова, защото много ме грабна като бях на преглед в ранните седмици, когато заместваше Перси, но и Панайотова ми хареса и сега вече се колебая Simple Smile Може да ги редувам Laughing

# 467
Това им е работата.
д-р Чачева  при мен 3 дни го е гледала.

# 468
Ехааа Simple Smile За нея нямам впечатления, само по ТВ съм я гледала покрай онази вътреутробна операция и кръвопреливането - изглежда мила. Гледах и когато онова семейство с много дечица и с бебчето, на което му трябваше кръв, за да оцелее, отидоха да я видят в кабинета и беше с много сладко коремче тогава. Много трогателно ми стана Simple Smile

Един въпрос - как се разбира ако прогестеронът не е достатъчен, след като се спре утрогестана? Много ме притеснява това. Забравих да попитам на прегледа Sad

# 469
  • София
Мен са ме гледали Чачева, Михова и Георгиев. Всички бих посещавала, но с Михова се чувствам най-добре може би защото общуването ни е на друго ниво 😀 притеснявам я и по тела ако има нещо и никога не ми е отказвала преглед даже когато няма часове. Много ми харесва това, че обяснява, показва повтаря 6 пъти докато не ти стане ясно нещо си, всяка точка знам какво е, всяко хапче защо и как го пия .. не знам явно е спечелила доверието ми, което си е на 50% добре свършена работа, останалите 50% си е професионализъм. За Чачева нямам коментар - специалист отвсякъде ☺

# 470
Електра, след 11-12-13 г.с  има плацента, не знам за какво ти е прогестерона. newsm78
А мен не просто ме гледаха, правиха ми много по сложни неща.

# 471
Не знам, едно момиче в мартенската тема писа вчера, че имала предишни аборти заради нисък прогестерон newsm78 Ама те са по невежи и от мен, а аз не съм задълбавала много на този етап кое как. Само прочетох, че след първия триместър тялото произвежда по-голямо количество прогестерон и си помислих - ами ако моето не може?

# 472
Не си втълпявай такива неща, Електра.
д-р Михова знае какво да гледа. Исках да те попитам, колко струва пакета за бременни в клиниката?

# 473
  • София
Аз съм в почти 27-ма седмица и все още пия прогестерон, защото имам проблеми със шийката. Прогестеронът храни шийката на матката и ако ще се ползва след 12-та седмица е само заради това. Ако шийката ти е ОК не ти трябва прогестерон 😊

# 474
Наред ми е шийката. Цели 40мм.
Герда, мисля около 480 основния и около 800 разширения пакет.
Аз още не съм се записала никъде на ЖК, само направление от ЛЛ имам, което трябва да използвам до 22.09. Не мога да реша къде да отида ooooh!

# 475
  • София
Наред ми е шийката. Цели 40мм.
Герда, мисля около 480 основния и около 800 разширения пакет.
Аз още не съм се записала никъде на ЖК, само направление от ЛЛ имам, което трябва да използвам до 22.09. Не мога да реша къде да отида ooooh!
пфффф защо ти е тогава прогестерон 😀😀😀

# 476
Офффф, ако си мислиш, че знам всичко  Rolling Eyes
Това ми е първа бременност все пак.

# 477
Не си втълпявай такива неща, Електра.
д-р Михова знае какво да гледа. Исках да те попитам, колко струва пакета за бременни в клиниката?
 Основня пакет е 480 лв,а разширения е 840 лв.

# 478
Не може да няма ЖК по ЗК в Надежда. Трябва да попиташ.

# 479
  • София
Офффф, ако си мислиш, че знам всичко  Rolling Eyes
Това ми е първа бременност все пак.
Извинявай не исках да прозвучи така, все едно трябва да знаеш, а по-скоро ей така го писах. ЖК в Надежда без да си доплащаш няма. Носиш си направлението и плащаш плюс едно от двете - нормален или разширен пакет.

Общи условия

Активация на акаунт