Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 55

• 75 429
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Не може да няма ЖК по ЗК в Надежда. Трябва да попиташ.
Няма Peace Или поне когато аз питах, ми казаха че няма.

# 481
  • В сърцето на любимия човек
Не може да няма ЖК по ЗК в Надежда. Трябва да попиташ.
Няма Peace Или поне когато аз питах, ми казаха че няма.
Потвърждавам, че няма. Пакетът се заплаща на 2 пъти - първо 180лв и включва проследяване до 24гс, после още 300лв за проследяване до раждането, като ФМ и доплер се заплащат отделно.

# 482
  • София
Ако има някой в клиниката да свирка Simple Smile че ме тресе нервата Simple Smile

# 483
  • Sofia
Здравейте, вчера ми беше пункцията, извадихме 2 яйцеклетки и днес ми звъннаха ембриолозите, че едната се оплодила  Party, много се вълнувам понеже досега не сме стигали до тук (все не се оплождаха). Казаха ми че ще се обадят пак след 2 дни, но не разбрах защо  Thinking, и да ви попитам първо ще изчакат да започне да се дели и тогава ли ще замразяват ?  newsm78. Бях в неистова радост от това, че се е оплодила и не попитах какво следва сега Simple Smile.

# 484
  • София
pooh, стискам палци да се дели добре. Щом сте се разбрали да замразявате, сигурно ще е на третия ден.

# 485
  • София
Обаждат се да кажат как се развиват ембрионите. Обикновено се замразяват когато са в стодий бластоцист, т.е. на 5 ден. Но по някога ги замразяват и на 3 ден

# 486
  • Sofia
pooh, стискам палци да се дели добре. Щом сте се разбрали да замразявате, сигурно ще е на третия ден.

оххх дано Елба дано,
по принцип се разбрахме да замразяваме, но като че ли останах с впечатление че на 5 ден, но не знам може и да не съм разбрала.

# 487
  • София
Както каза Нандин, сигурно на 5 ден се прави. До замразяване не съм стигала, та нямам наблюдения.

# 488
  • София
моите ги замразяваме винаги на 3 ден.
ембриолозите се обаждат на 1 , 3 и евентуално 5 ден.

# 489
  • София
Аз миналата година Я замразявах, след това връщахме на трети ден. Тази година имам 1 замразено ембри, на 5 ден го замразиха.

# 490
  • София
те преценяват според различни фактори.

# 491
  • Sofia
охх добре значи още 2 дни на тръни Simple Smile

# 492
Аз като бях нова за клиниката и бях пациентка на Шефкетова, не знам защо замразяваха само яйцеклетки. После винаги имах загуби при размразяването. Ембритата издържат повече. Но го разбрах едва като отидох при Стаменов. Защо Шефкетова имаше такъв подход към мен така и не разбрах, но нещо не искам да знам. Загуби ми една година.

# 493
  • София
Странно, навсякъде казват, че е добре ембриони да се замразяват, а не яйцеклетки. Наистина загубено време и усложняване на и без това трудния ни път. Хубаво, че всичко завършва добре Simple Smile

# 494
Аз като бях нова за клиниката и бях пациентка на Шефкетова, не знам защо замразяваха само яйцеклетки. После винаги имах загуби при размразяването. Ембритата издържат повече. Но го разбрах едва като отидох при Стаменов. Защо Шефкетова имаше такъв подход към мен така и не разбрах, но нещо не искам да знам. Загуби ми една година.
То на Шефкетова трудно може да и се разбере подхода.Иаз в началото като бях при нея 1 година изобщо неразбрах какво правихме и защо го правехме.Нито говореше нито обясняваше само ми казваше на коя дата да ида.А тогава ми беше за пръв път и нищо неразбирах.Като преминах при Цветков всичко ми обясни и ми се изясни.Време ми е да приключвам вече и аз с тези процедури,тъй като научих и минах през всичко. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт