Априлски мами 2016 - Тема 3

• 31 309
  • 753
  •   1
Отговори
# 60

Иначе обувки на бебето ще залагам със сигурност на Clarks, Kickers и Orchestra, там няма компромис, а и повярвай ми не се сменят на всеки месец Wink
Дано си права!  jump
За топлото не се тревожа толкова, защото има и хубаво термоклинове и блузи.
А се чудя и друго, у дома не обичаме килими и сме на естествен паркет,теракот и ламинат. Чудя се дали да купувам килим или да ползвам старите одеала, хем ще е топличко на дупарата на пода, хем няма да ме е яд ако се изцапат Simple Smile

# 61
Harista , аз на местата, където нямаме килими, слагах от сглобяемите килимчета тип пъзел. Евтини са и може да се мият. Но пък не са приложими, ако детето реши да гризе всичко. Синът ми не е проявявал интерес да ги опитва тях конкретно, но пък като тръгна да пълзи, 1 път захапа килима Crazy

# 62
Я кажете децата ви търпят ли масажи и гимнастика newsm78 На моята госпожица масаж не мога да правя, не търпи. За гимнастика по успявам да я хвана в настроение.
Гимнастика обожава, масаж не изтърпява много Wink Обикновено го къпя сутрин, вечер трудно се нацелва на кеф, а и му действа ободряващо банята Simple Smile Като го изкъпя сутрин гимнаистика подсушен и гол, после масаж, колко издържи Wink

# 63
  • Нейде из лудите гори...
Ползвай си оделата Simple Smile И аз не съм от феновете на килми и такива у дома липсват. То пък като сложиш килим все едно само на него ще седи - ще си цъка бебето и хич няма да му пука за постелката  Wink

Масажи търпи само по бутовете си, когато е легнала по гръб, гимнастика когато е в настроение.

Цветна палитра, защо ще сменяш количката? Аз най-накрая съм доволна от количка , тя ми е 4-та поред и вече не искам да чувам за друга, mamas&papas urbo  Peace

# 64
Цветна палитра, аз в края на втория или началото на третия месец след секциото ходих на преглед при моята гинеколожка, каза, че мога да правя преси, на ехографа се видя, че всичко е зараснало. Аз тренирам корем на лостове със собствено тегло, все още не съм започнала, но имам желание. В събота си купих колело. Таткото буташе количката, а аз покарах. Много добре ми се отрази.
Масажи и гимнастика не съм правила, за ужас на едната баба. Еми мързи ме Grinning
Бягаща с вълци, сега ти ме хвърляш в размисъл. И обувки ще трябват наистина. А този космонавт има велкро закопчалки  на крачолите, когато детето иска да ходи, просто откопачаваш и обуваш, изглежда удобно. Обаче е 80 лв Shocked
Хариста, и ние нямаме килими, но ще купувам един голям, за да пълзи и играе на него. С теракот сме и зимата си е студено. Одеялото е добра идея, но ще го повлича с крака докато пълзи. Аз затова се насочих към килим, по твърд е.

Последна редакция: пн, 22 авг 2016, 16:23 от addicted2U

# 65
Аз иначе съм си харесала пъзел на животни от хипото. Под нас са мази и е много студено, няма да мога да го опазя да не лази извън одеялото(пъзела), но разчитам на кучето, че като легне и Тервел ще се заиграва с него, а и на Бен му е студено на трътката зимата на пода  animal037

# 66
Aз харесах килимче с пътища, като порасне, да си кара количките по него Crazy

# 67
Цветна палитра, защо ще сменяш количката? Аз най-накрая съм доволна от количка , тя ми е 4-та поред и вече не искам да чувам за друга, mamas&papas urbo  Peace
Ами не че не съм доволна. Нашата макар да е от по-евтините, ми е доста удобна. Просто за разлика от коша за новородено, летният кош е позахабен. Да не говорим, че е и синя Laughing
addicted2U , мен още и с първото секцио ме предупредиха да не напрягам коремните мускули първите 6 месеца Thinking И не конкретно мен - това беше препоръката на доктора за всички, които бяхме родили секцио. Може би както със всичко друго,  по този въпрос лекарите също са на различни мнения.

# 68
Може би както със всичко друго,  по този въпрос лекарите също са на различни мнения.
Да, със сигурност и по този въпрос няма единодушие.

# 69
Бягащата с вълци, как остави малката на баща й? Нашето момче суче на непридвидими интервали и на този етап е абсурд. По тази причина не съм възобновила и тренировките все още, нито йога , нито кардио..опитах се да направвя една лицева опора и не успях. А преди можех по 15тина.
Ще трябва да си водя записки от тази дискусия за обувкитте...понятие си нямам аз.
Кърмата е ясно, че се нажажда според бебето, но просто има множо големи амплитуди при мен.
Масажът не го изтърпява. Гимнастиката е по-добре, защото я съчетавам с песнички и ми се връзва Grinning

# 70
Адиктед , не ми отваря космонавта, а ми стана любопитно, такова чудо не съм виждала.

Палитричке, ще си намериш, то като имаш опит е по-лесно, защото имаш по-ясни параметри  Mr. Green

Джейн, нахраних я и изчезнах, имам си еднократни дози АМ, ако нещо закъснея или тя се присети по никое време  Peace С кака й бях залепена и започнах спорт и йога едва след годината, сега това не мога да си го позволя и процедирам по друг начин.

# 71
Йога мисля с малкия да почна, само да видя как да науча кучето да не ми ляга на постелката и котката да не ми се умилква, докато правя упражнения . И тези лиги.....като го вдигна нас себе си и пуска кранчето...направо ще ме удави.

# 72
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

С тия 8 кила мисля да си я спестя, танци в раницата ми стигат, йога - самостоятелно  Rolling Eyes

# 73
  • Стара Загора
Ние купихме 3 комплекта пъзели, които да ползваме вместо килим зимата. От джъмбо 7.99 са по 8 бройки бяха май (не сме ги отваряли още)

# 74
Мдам, този фитнес с раничката не е за подценяване.
Знам, че е временна ситуация, но преди да забременея бягах, вървях много пеша, прових всеки ден упражнения...и много ми липсва. Мрън-мрън Grinning И се хранех много по-добре. Но какво да се прави. Малкият човек преди всичко  Heart Eyes
Хариста, каква е тая йога? Лигите са страшна работа, редоввно ни къпе  Joy

Общи условия

Активация на акаунт