Априлски мами 2016 - Тема 3

• 31 354
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Тук съм Simple Smile Бяхме малко на бунгала и четях, но не оставаше време да пиша......не от работа, а от това, че не можех да се насладя на природата.Супер си изкарахме, Тервел беше почти постоянно навън. Или с мен в шала по еко пътеки или в количката спеше навън В бунгалото беше само за през нощта. Това си беше супер каляване за него. Като пристигнахме беше по боди без ръкави и бермуди, на следващия ден беше с ватиран екип и качулка. Имаше буря, няколко дни валеше, духаше....той с мен навън Simple Smile Имаше и три големи кучета, които ми бяха и лични бодигардове и играчки на Тервел. Той се заглеждаше по цветенца и листенца, радваше се като валии все гледаше към дърветата, явно шумът от вятъра и дъжда в короните му доставяше удоволствие. Бях приготвила и бурканчета с зеленчукови и плодови пюрета, почти всичко си изяде( ама не си мислете, че кърма не е консумирал ...) Не се размина без мрънкане.....най-големия зор беше като трябва да отида до тоалетна до другия край на къмпинга или да се изкъпя. Баща му имаше работа и през деня си бяхме само с Тервел , че и нашето куче беше с нас. Лудница, но много приятна Wink Катерици, сойки, всякакви насекоми......

Ох.....ами за АБ.....и аз не съм им фен, но ако това е цената детето ми да е здраво....за съжаление няма да можем да ги опазим от повече неща на този свят.

Casper, oтносно пюретата, след като обработих на пара продуктите и ги пасирах, разпределих ги в бурканчета ( 190мл) после ги "запечатах" като ги оставих да поврат с капачките надолу за 10на минути. За 5 дни им нямаше нищо на плодовите, дори не съм ги държала в хладилник, след отваряне изтрайваха 2 дни, за повече не знам , защото Тервел си изяждаше едно бурканче за две следобедни закуски. Единствени морковите нещо ми се прецакаха, не знам защо...........От три бурканчета моркови само 1то беше добре, но като го отворих за обяд и до вечерта не изтрая, а другите като ги отворих вече си бяха кисели. Иначе крушата, ябълката, прасковата, тиквата, зелен боб в шушулка...си бяха супер. Като от плодовете имаше и комбинации по два и три плода.
Аз си купих бурканчета от фирмен магазин на Бурканче. Имат бурканчета190мл с винтова капачка т.е. могат да се варят.

Честито на падналите Wink Важното е, че са се разплака ли , след това усмихнали и че са отново готови за падане! Simple Smile
Тервел още не е успял да падне( оставям го и сам, ако ще пада, ще пада и докато съм там), но пък вече си издрънча главата, докато си играеше и ми се лигонтише Simple Smile Беше смешен,заболя го, на мен обаче ми стана смешно как се удари и почнах да се смея...а той се чуди да плаче ли или да се смее с мен....та не разбра какво го сполетя. Но снощи.......така си натика напреки биберона в устата, че я заклещи и се наложи да я вадя,почна да пищи, после рева....много се изплаши. Че и беше и тъмно и аз докато разбера какво става.....Но и това мина и след много малко пак се опита да е я заклещи....
Та така Wink

# 601
Оууу, забравих и да се похваля! Едната студена сутрин така дълбоко спеше навън под едно дърво, че имах време да си лакирам ноктите на краката...И на ръцете и да ми изсъхне лака Wink Вярно, че помръзнах по джапанки Simple Smile Но си заслужаваше хаххаха

# 602
И Даниел падна от спалнята... Спа няколко часа, аз бях във всекидневната и го наглеждах. До момента, в който не чух "туп" и рев. Мисля, че сърцето ми спря за секунди. Отивам - нашия паднал върху пакета с памперси  ooooh! Crazy По принцип те не стоят там, но този път съм ги оставила и главичката му поне се беше ударила в тях, а не на пода. Взех го и се ухили веднага Heart Eyes Не и аз, обаче. После поне час си го носих в мен и си циврих по мъничко.

# 603
Вярно, че помръзнах по джапанки Simple Smile
Joy

# 604
После поне час си го носих в мен и си циврих по мъничко.
Hug Душици!  Hug Аз не се разплаках само и единствено, защото той плаче много повече за много по-дребни работи, като например, ако си изтърве играчката, та чак ми беше подозрителен Grinning

Хариста, айде добре дошла Simple Smile Добре сте изкарали. Имам чувствоо, че при вас е много весело. Май си от хората, които гледат доста ведро на живота и много ме радваш.

Зои, аз все се чудя имам ли достатъчно кърма, нямам ли. Ама пък колкото-толкова.
Зина също се губи.

ВЪПРОСЪТ на деня е: Защо нощем детето ми се буди на всеки час??? Защо?!? #Crazy Така де, добро утро Simple Smile

# 605
Jane, ако спяха по цяла вечер, щеше да ни е много скучно. Нали трябва да е забавно  Mr. Green

# 606
ВЪПРОСЪТ на деня е: Защо нощем детето ми се буди на всеки час??? Защо?!? #Crazy Така де, добро утро Simple Smile

Моя въпрос е подобен  Laughing Отново започнахме да заспиваме трудно и с рев. Снощи ставах 3 пъти да я храня още толкова да я наместя и завия....и накрая в 5 и нещо се бяхме наспали и така до 8:02ч. когато успешно заспа след два часа мрънкане  #Crazy и току що отново се събуди ...
Добро утро и от мен  Laughing

# 607
При нас е 7°С Sad Какво да ви кажа след цяло лято навън:-(

# 608
Отговор: Защото са бебета !:) И тяхната мисия е да не ни е скучно  Laughing
Тервел май и това почна да израства.....и той до скоро ми мрънкаше на час , че и н 45 минути денонощно. Но сега май почна да си прави режим......вечер на 3 часа, през деня на 2-3 според това дали сме навън. Но някой път толкова много се разсейва, че забравя  и отказва и после след 10 минути иска пак.......
Jane.happy,  забавно ни е , когато си го направим такова, иначе не мога да каза, че съм един от най-веселите хора, просто съм усмихната, и едно листо може да ме накара да се усмихна, за това и хората край мен си мислят, че едва ли не съм безгрижна.  Но не леки периоди са ме научили да мога да се радвам и на най-малкото Wink В това забързано ежедневие, това е моят начин да разпусна.

# 609
От този отговор се опасявах...Grinning и аз така казвам на съпруга ми, "Ако спеше по три часа денем и непробудно нощем, какво щях да правя??" То голяма скука щеше да е.
Хариста, то именно това е "цаката"- човек да е свеж, въпреки несгодите. Тях винаги ги има.

Тедка Grinning Grinning Силен старт на деня! Аз го зарязах да си се занимава сам, за да опека един кекс. То пък един кекс стана...ама айде . Simple Smile

# 610
Оооо, домашен кекс Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И моя въпрос на деня е същия!
Днес беше доста студено, свежа разходка направихме.

# 611
Моята госпожица не иска да спи през деня и само мрънка. Само в количката спи 20 мин и то навън.И не е да не й се спи. Очите червени, но не заспива. Какво ли и как ли не опитах. От няколко дни е така. Дано е период Crazy

# 612
  • София
Моята госпожица не иска да спи през деня и само мрънка. Само в количката спи 20 мин и то навън.И не е да не й се спи. Очите червени, но не заспива. Какво ли и как ли не опитах. От няколко дни е така. Дано е период Crazy

Oх същото е при нас.... Сигурно месец вече.... И аз се надявам да е период - така казват. Преди поне навън спеше повече - вече не Sad Вкъщи, вън - рекорда е 40 мин. ..

Забелязвам отскоро някакви розово-червени петна по бузките и лактите? Другата седмица сме на лекар. Някой имал ли е подобен проблем?

# 613
  • София
Ах, сега ви попрочетох,,, Явно всички сме със сходни проблеми.
Зои, и ние акаме водно от няколко дни и се чудя от какво е...Да видим док. какво ще каже другата седмица
Бяхме за малко на село и мога да кажа ,че беше един от най-хубавите ми дни... С хубави хора , природа и малчо в ерго раницата. Но ММ толкова ми липсва вече, а и от това недоспиване и стоене на едни и същи места съм многи сдухана напоследък.

# 614
  • София
 Harista, мерси. Точно на време се включи , днес се захващам да приготвям крушите, че да не ги изпусна. Изпекох и малко червени чушки и ги бутнах и тях във фрицера, само им махнах семената и това беше. Аз имам много ябълки от градината на вилата,и моркови много, та това няма да консервирам поне. Чакам да ми донесат домашна тиква за да приготвя и нея.
 И Мони от една седмица започна да се буди към 4 часа през нощта за хранене и после не ще да спи, играе му се, приказва ми, закача ме, а пък аз като зомби- хем съм там хем ме няма  Grinning. Спи ми се и това си е, обаче терористчето хич не се впечатлява. През деня спи на 2 пъти по час, час и половина (ако имам късмет де), и това е. През останалото време е много активен, но и много самостоятелен. В повечето дни може да откара до два часа самостоятелно занимаване в леглото, та аз мога да сготвя и да поразтребя вкъщи.
 Ние вече лазим напред   newsm30 . През деня го слагам на пода върху одеяло и за нула време е преполовил стаята. Все още обаче не е хубаво лазене и е много смешен, дупето стърчи във въздуха, главата е забита долу  smile3532, пъшка, охка. Като стигне до целта която е набелязъл започва да се смее с глас.
  Момичета ние след няколко дни ставамена 6 месеца, направо немога да повярвам. Кога мина това време, сякаш беше вчера когато се подготяхме - пазаруване, пране, подреждане. Не ми стига време да му се нарадвам просто.

Общи условия

Активация на акаунт