Ох.....ами за АБ.....и аз не съм им фен, но ако това е цената детето ми да е здраво....за съжаление няма да можем да ги опазим от повече неща на този свят.
Casper, oтносно пюретата, след като обработих на пара продуктите и ги пасирах, разпределих ги в бурканчета ( 190мл) после ги "запечатах" като ги оставих да поврат с капачките надолу за 10на минути. За 5 дни им нямаше нищо на плодовите, дори не съм ги държала в хладилник, след отваряне изтрайваха 2 дни, за повече не знам , защото Тервел си изяждаше едно бурканче за две следобедни закуски. Единствени морковите нещо ми се прецакаха, не знам защо...........От три бурканчета моркови само 1то беше добре, но като го отворих за обяд и до вечерта не изтрая, а другите като ги отворих вече си бяха кисели. Иначе крушата, ябълката, прасковата, тиквата, зелен боб в шушулка...си бяха супер. Като от плодовете имаше и комбинации по два и три плода.
Аз си купих бурканчета от фирмен магазин на Бурканче. Имат бурканчета190мл с винтова капачка т.е. могат да се варят.
Честито на падналите

Тервел още не е успял да падне( оставям го и сам, ако ще пада, ще пада и докато съм там), но пък вече си издрънча главата, докато си играеше и ми се лигонтише

Та така