ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 1 [217]

• 47 864
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Яко в Матрицата...
Здрасти

Като видях снимката на Чачи си казах, че много харесвам това есенно слънце, ме светлината му е много магична Joy Joy  всъщност се отнася и за двете есенни слънца ...

Не съм ви чела, довечера...

имам нужда от подкрепата ви днес, къзларим!  Simple Smile

Лу fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 676
# 677
 Hug Hug Hug Hug Добър ден  Hug Hug Hug Hug

Този пък Хакан като го видя и става лошо  Sick Sick как не можаха да намерят някой друг  Crossing Arms

Лу, стискам палци.  Hug

# 678
Да взема да си помисля аз, ако чичеците са от такъв сорт Thinking Joy Joy Joy

Ренко  Heart Eyes  мноУ лесно се даде   newsm09   hahaha hahaha hahaha

мен може да ме навие само ТОЙ  Laughing   hahaha hahaha

Лу, късмет!  Hug

Този пък Хакан като го видя и става лошо  Sick Sick как не можаха да намерят някой друг  Crossing Arms

все едно да намерят друга.... леля   Mr. Green  hahaha
ама Хакан си е готин  ppp ppp

# 679
  • Sofia, Bulgaria

Добър ден на всички!  Hug

Скрит текст:
Здрасти

Като видях снимката на Чачи си казах, че много харесвам това есенно слънце, ме светлината му е много магична Joy Joy  всъщност се отнася и за двете есенни слънца ...

Не съм ви чела, довечера...

имам нужда от подкрепата ви днес, къзларим!  Simple Smile

Лу fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Лу  Hug с теб сме

# 680
  • Яко в Матрицата...

love001  Аз се навивам да си помисля, още не съм започнала hahaha hahaha hahaha

# 681

love001  Аз се навивам да си помисля, още не съм започнала hahaha hahaha hahaha

ще пробвам да те разубедя  Whistling Whistling Joy Joy Joy

# 682
 wavey wavey wavey wavey Мерабааа Hug Hug Hug

Не разбрах много за чицеците  newsm78 , ама нейсе  Peace Peace Peace

Лу  Hug Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 683
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте!  Hug

Постерът може да не става, но вторият тийзър на Карато вЕрно взриви нета Joy Според мен, еднакво си ги рекламира и трите сериала Peace

И на мен този тийзър ми хареса. Много е експресивен...

М/у другото на Тойгар, този сезон, май му се очертава доста работа...  Grinning Лошо няма!

Ани, Иве, тези клипове от Т вече ги няма, за такива закъснели като мен  Simple Smile

Цитат

Тази стая изглежда като кована с чук и пирони. Отвън предполагаемата къща изглеждаше по-добре ...

А това момченце с "октопода" Берк Памир (или Памир Берк), е различно от това в тийзъра Чаан Ефе Ак...

Остана най-малкия фъстък. Някой разбра ли как се казва?

пп Лу, стискаме палци ...

# 684
Драстиииии!

Ей, че готина усмивка  Crazy Crazy Crazy

М/у другото на Тойгар, този сезон, май му се очертава доста работа...  Grinning Лошо няма!

Тара  Hug

За маестрото знам, че ще дирижира КС така както го правеше и в 1 сезон  Peace А после накъде  newsm78 кое ще мине под неговия съпровод още. Я споделете, лютфен  Praynig Praynig

Лу,  Hug  Flowers Four Leaf Clover

# 685
  • Яко в Матрицата...
Гале Hug Heart Eyes, Тойгар пише музиката на Bana Sevmeyi Anlat и İçerde, на щат е при Клунито Joy Joy Joy

# 686
Е браво на мене! И как така и за "Вътре" не съм разбрала. Отивам да се срамувам.  ooooh!

Мерсаж, Ренко,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 687
  • ... да усещаш мириса на море ...
Гале Hug Heart Eyes, Тойгар пише музиката на Bana Sevmeyi Anlat и İçerde, на щат е при Клунито Joy Joy Joy

newsm10  Може да пише и за пасторалните идилии на леля  Laughing. Не знам, само предполагам ...

# 688
  • Яко в Матрицата...

newsm10  Може да пише и за пасторалните идилии на леля  Laughing. Не знам, само предполагам ...

И аз така мисля Peace Понеже симпатизирам и на Киво, и на Туба, ще ми се да им се получи Laughing

# 689

newsm10  Може да пише и за пасторалните идилии на леля  Laughing. Не знам, само предполагам ...

rotfImbo rotfImbo rotfImbo ама мноУ точно  hahaha hahaha пасторални идилии  Joy Joy

аз симпатизирам на Киво и на Ушко, на Туба не  Crossing Arms дано да си е починала "великата" и след като обиколи целия свят да са и дошли идеи.  Peace Ама като съдя по това, което излезе за Кивовия сериал като история ...  ooooh! ooooh! Май идеите продължават да са и кът.  ooooh!

Както и да е .. важното е, че Чачи успя да се измъкне от нея и даже я игнорира ..   Mr. Green

Тара, вярно, че децата са различни.  Joy те ще са само в първа серия сигурно.  newsm78 Но малката Мелек, ако се засече с батЮ си Чачо на сета ще е добре  Joy че имаме връзки  Party Party

някакъв, който твърди, че работи на сета  Thinking казва, че тези тримата щели да ни накрат да усетим Йекшъна  hahaha

И освен това казва, че в календара му за сета  Mr. Green пишело, че започва на 19-ти септември.  Peace

на 19-ти започва и 3-ти сеозн на Парчетата

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 19:01 от Ани (Aniska)

Общи условия

Активация на акаунт