Лежащи бъдещи майки - 36

• 57 921
  • 776
  •   1
Отговори
# 375
Правилно си го решила  Hug Дано намалеят контракциите!  Praynig

# 376
  • София
Много силно се надявам 😤 Hug

# 377
Bu Yo,коя седмица стана?Магнезия на системи ще те позакрепи.Ако може да ти го вливат през определен период ще е супер

# 378
  • София
Днес влизам в 29-та. На мен магнезия никога не ми е действал. На Гинепрал съм пет ампули, 70 капки.. засега е добре .. за два часа само две имах.. дано спрат че съм си начертала 31-32 и мисля да не се давам 😁

# 379
Дръж го с теб  сме и до 34 седмица. Дано утре сте по добре. Нали ти беше с изгладена шиика. Аз съм така според някои доктори 2,5мм,  конеца е там. Как се практикува като си със серклаж? Иначе лека и спокойна вечер да си изчакате вашта докторка.

# 380
  • София
Дааа нямам шийка, само с конче съм.. аз затова реших да вляза за да позадържиме още колкото може 😊

# 381
BuYo, стискам палци, да издържите! Дано да се закрепи положението Praynig. Ако трябва си стой в болницата колкото се може повече. Полека лека всички напредваме, ще стигнем заветните седмици. Дано Господ чуе молитвите ни!

# 382
  • София
Благодаря на всички, дано Господ е с нас и да ни помага и на нас и на дечицата ни  Hug Praynig

# 383
Buyo взела си най правилното решение,стискай зъби,кълки каквото можеш там и гледай да избуташ още някоя седмичка.А щом са намалели контракциите,значи има ефект.Браво на теб възхищавам ти се упорито момиче си,винаги си позитивно настроена.До като пък аз,при най малкото се отчайвам и навлизам в някакви филми.Много ми се втвърдява корема особенно сутрин,а после се поуспокоява.Дано Господ ни закриля всички ни.  Hug

# 384
  • София
Приех факта, че каквото трябва да става ще стане, така че дали ще се нервираш или ще приемеш нещата и ще си положително настроен е въпрос на избор. По-добре се зареди с положителна енергия за да ти е поне по-леко, защото така или иначе няма какво чак толкова да се направи. Само молиме Господ да е с нас и да родиме живи и здрави бебчета, а кога точно ще е това само Той ще реши. 😊

# 385
BuYo, радвам се, че контракциите са понамалели Hug.Лежи си сега там и само така положително настроена те искам.Ще издържите още малко и ще е всичко наред!
Аз съм вече в 36 г.с., имам си стятания и втвърдявания на корема, ама вече гледам да не им обръщам внимание.Не съм питала доктора, но взех да си се разхождам по малко и даже ще понакупим някои неща, та да не сме без нищо Simple Smile. Стискам палци на всички и вярвам, че ще си родим живи и здрави бебоци!

# 386
R_N,всичко наред ли е при теб?Нещо се губиш

# 387
  • София
Краси честито, спокойно си пазарувай, даже аз почнах да го правя, защото съм супер неподготвена.Е.. аз онлайн де 😁😁😁

# 388
Buyo, екстра си...браво...гинипрала върши чудеса. Аз бях повече от 15 дни на 24   часов гинипрал.

# 389
  • София
Buyo, екстра си...браво...гинипрала върши чудеса. Аз бях повече от 15 дни на 24   часов гинипрал.

Бимба ти и Алиса сте ми нааай-големия пример за борбени майки с малки герои. Ще се справим някакси с или без контракции поне още две седмици ще издържа ако трябва на челна стойка ще застана, нооо не се предавам. Каквото кажат ще правиме

Общи условия

Активация на акаунт