Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците?-3

• 109 508
  • 590
  •   1
Отговори
# 135
Водят се едни от най-безопасните, но точно този вид при мен няма ефект. Пак си мирише на пот

# 136
  • София
Здравейте пак Simple Smile
Аз да попитам тези , които ползват Одорекс Део дали си ползват отделно ежедневно някакви ролони ? Защото сега като стана по-топло пак се получава някакво изпотяване , леко но има. Та се чудех какво да ползвам, при положение , че Одорекса е доста силен?
 newsm78

# 137
Аз да попитам тези , които ползват Одорекс Део дали си ползват отделно ежедневно някакви ролони ? Защото сега като стана по-топло пак се получава някакво изпотяване , леко но има. Та се чудех какво да ползвам, при положение , че Одорекса е доста силен?
 newsm78
Да, когато се е налагало, обикновенно към средата на деня слагам ролка или део, какъвто си използвам по принцип

# 138
  • София
 newsm78
Да, когато се е налагало, обикновенно към средата на деня слагам ролка или део, какъвто си използвам по принцип

Ok , mersi  Simple Smile

# 139
Uriage Hygiène - рол он
Единственият продукт без алуминий, от който съм доволна. С лека, приятна миризма и с добра издържливост.

# 140
  • sofiq
 newsm78

Аз си ползвам стик или ролон(каквото имам в момента) паралелно с Одорекса.
Одорекс или Одабан пръскам през 7-10 дни вечер и сутринта мия,при мен не спира напълно потенето под мишниците,но намалява драстично,от мокри петна с диаметър почти една педя намаляват на мокро петно в диаметър 4-5 см.
Стик си ползвам всяка сутрин през седмицата когато съм на работа ,почивните дни ако излизам също слагам,с него намалявам още малко мокрите петна.

За съжаление дрехите ми се съсипват много бързо от това потене и стиковете,черните стават с бели петна под мишниците,светлите пожълтяват и въпреки,че ги блуза нося през деня и я пера пак остават петна.
Някой да знае препарат или трик за премахване на такъв тип петна от дрехите?

# 141
  • София
ted
При мен положението е много идентично. Не спира на 100 процента , но е много по-незабележимо. Все е по-добре Simple Smile. Но явно и стикче ще трябва. Иначе и аз имам няколко съсипани блузи и не съм открила начин да ги оправя за съжаление.
Благодаря за отговорите на всички и успех с нелеката борба с изпотяването  Laughing

# 142
  • Варна
 Относно съсипаните блузи- старите надали ще оправите ако е много наслоен продукта. Аз съм си създала навик държа антикалк препарат при пералнята пръскам блузите под мишниците и тогава слагам за пране. Определено работи.

# 143
Аз така процедирам, но с меглио.

# 144
  • София
Starrydream - има цяла голяма отделна тема за кристалите.
Балеа - продава се във всички ДМ магазини и общо взето е доста евтин сравнение с други кристали. Единственият му проблем е, че като се използва малко повече някак се разклаща повече в опаковката и пада лесно, и се троши. Не знам как го виждаш това в тубичка, то е парче солен кристал, не нещо течно...
Моя опит - Спира миризми, но не и потене, което при мен не е вариант лятото. Мъжът ми обаче си го ползва доволно вече година и половина и при него спира успешно миризми...

По темата - последните месеци ползвам на Рексона рол оните - доволна съм.

# 145
Относно съсипаните блузи- старите надали ще оправите ако е много наслоен продукта. Аз съм си създала навик държа антикалк препарат при пералнята пръскам блузите под мишниците и тогава слагам за пране. Определено работи.

Какъв е този антиталк препарат?

# 146
Odorex Deo  Peace .При мен спира изпотяването на 100% за около 10 - 12 дни след всяко пръскане.

# 147
  • В къЩи.
След десетки рол-они,стикове и дезодоранти и доста похарчени левчета за нищо,най-накрая мисля ,че открих моя рол-он. Heart Eyes
http://www.eucerin.bg/products/deodorants-and-anti-transpirants/ … anspirant-roll-on - това е. Peace
Ползвам го от две седмици, нанасям сутрин в 6ч след душа, като се прибера в 18ч и се преоблека, няма грам миризма на пот.През деня също се чувствам свежа с него. От повечето продукти против изпотяване получавах сърбежи, въпреки,че ги избирах без алкохол,но от тази ролка нямам такива проблеми.
Надявам се и с времето да се държи така добре.

# 148
Купих си на Velnea преди седмица. Пише, че са без алуминий и алкохол.
Пробвах ги и ми допаднаха. Принципно съм чувствителна и често имам сърбежи от смотани ролони.

# 149
Използвах преди този https://www.farmaline.nl/drogisterij/bestellen/drhauschka-deodorant-salie-mint/,не съм се зачитала по етикети,но са от еко магазини.Останах очарована и след първата опаковка си купих отново. Нещо престана да ми харесва чак толкова и я оставих наполовина. Вързваше ми се много добре с versace versense.
Преди дни си купих ето това и тъй като обожавам мириса на мед на следващия ден си взех още една опаковка,да си имам Simple Smile http://www.hollandandbarrett.nl/shop/product/dr-organic-manuka-h … 2L0pHAaAvgm8P8HAQ Върху това и да не търся целенасочено си пише ясно,че не запушва пори,няма алуминии,парабени,алкохол,SLS..Много съм доволна и мисля,че ще остана на това

Общи условия

Активация на акаунт