Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците?-3

• 109 650
  • 590
  •   1
Отговори
# 195
Пристигна ми поръчката от Зоя.
https://www.zoya.bg/%D0%95%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D … BD-50-%D0%B3.3128
Ще пробвам още днес, дано да съм открила подходящия продукт.

# 196
pelopony, аз процедурите съм ги правила само в болница тук в Стокхолм, има си дори отделно отделение за хиперхидроза. За нормално изпотяване на подмишниците предполагам, че може да се извърши и от опитен козметик, но при мен обработват и целите длани до върха на пръстите, затова ми слагат упойка. Ръцете ми след процедурата са надупчени като решето, под мишниците въобще не боли и дозата ботокс е нищо в сравнение с тази, която ми боцкат в ръцете. За 8 години доста ботокс е минал през тялото ми и не съм забелязала никакви последици - чувствам се като нормален човек със сухи дрехи, не ми се налага да щракам по клавиатурата или да пиша с ръкавици, които да попиват потта, за да не мокря клавишите и листата, нямам пъпки или други странични ефекти.
А какво количество ботокс ти поставят съответно на дланите и под мишниците?

# 197
Ползвам от години мъжкия Vichy 72H* против изпотяване. Резултатът е сухи подмишници и никаква миризма, дори и през лятото. За мен този продукт е много по-добър от Одорекс.
Започнах да чета темата заради този продукт и да търся мнения зя него.
Защо избра мъжкия? По-добре ли се представя?

http://www.enzo.bg/vichy/deodorant-dezodorant-roll-on-za-chuvstvitelna-kozha/ на този се чудя аз.
Този е още по-силен, респективно по-добър, особено за предстоящия сезон. Аз ползвам мъжкия, защото като аромат ми допада и изцяло удовлетворява нуждите ми. От години не ползвам нищо друго.

# 198
  • Варна
Благодаря!
Сега тествам течния кристал от зоя и за момента съм доволна. Ако ме разочарова ще поръчам vichy-то.

# 199
  • На изток от Рая
Ако някой търси Мичъм-а, отново е наличен в Емаг  Simple Smile

# 200
  • Orihuela Costa,Spain
Vichy 72h е най -доброто от всичко, което съм ползвала досега. В момента съм с роллона на Кларинс, пак се потя по малко, но няма никаква миризма. Мирише на чисто и е много икономичен.

# 201
Купих вчера камъка на Балея за първо време. Още нямам впечатления, но успях да го нанеса на 3 пъти под едната мишница, т.е. с 3 намокряния. Видя ми се странно, но явно така ще е. Rolling Eyes

# 202
  • sofiq
Кристала спира ли потенето при вас.при мен все едно нищо не съм сложила.

# 203
Днес за първи път го сложих....а не беше чак такава жега навън. Нямам още впечатления, ще пиша пак след известно време. Не мога да разбера все още правилно ли го нанасям. Mr. Green

# 204
  • Orihuela Costa,Spain
Аз такъв био кристал купих за дъщеря ми.Изобщо никаква полза нямаше. Пробвах го и аз, мисля че сода бикарбонат повече помага.

# 205
  • София-Младост
Кристала спира ли потенето при вас.при мен все едно нищо не съм сложила.
Никак не спираше, когато го пробвах преди години...даже усещах миризмата на изпотяването Sad така и замина към кофата май

# 206
  • София
Преди доста време в темата писах за личния си опит с кристал - появи се неприятно потъмняване на кожата след употреба, а голям ефект не видях. Установила съм, че колкото по-агресивна козметика се ползва срещу изпотяването, толкова по-сериозен става проблема. След известно време ползване на прехваления Мичъм положението се влоши.

# 207
  • Варна
Купих вчера камъка на Балея за първо време. Още нямам впечатления, но успях да го нанеса на 3 пъти под едната мишница, т.е. с 3 намокряния. Видя ми се странно, но явно така ще е. Rolling Eyes
И аз го ползвах и установих, че най-лесно и безпроблемно се нанатя непосредствено след душ без да сушиш кожата. В противен случай е омагьосания кръг с голямото мокрене.

Аз за сега съм доволна от кристалите.
Този на Балея се справяше добре, а за 10 дневно ползване на течния кристал от Зоя имам доста висока оценка и към него. Опледелено е по-добър от Балея, но чакам жегите, за да заявя 100%-това позиция.

# 208
Здравейте,

пак ще помоля за помощ. Искам да попитам за проблем с дрехи, които веднъж са изпотени, а след това независимо, че са изпрани, при обличане и затопляне, или носене само 20 мин. започват да миришат на пот под мишниците. Бях чела тук, че се накисват в амонячна сода??????? Не си спомням дали беше амонячна сода или нещо друго, а с търсачката нищо не намирам. И дали има ефект?  Моля, ако някой разбира за какво говоря да ми помогне. Не ми се иска да изхвърля кожено яке, което е скъпо и за което спестявах почти година. А и някои любими дрехи.  Sad

# 209
Пиши за съвет в темата за хитринките, там сигурно ще знаят. Peace

Общи условия

Активация на акаунт