iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 80

• 88 591
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
Колко време без прекъсване може да се пие кверцетин? Учудена съм, че добре ми действа, почти като противоалергично, опаковката ми е за 30 дни, дали е безопасно да си я изпия цялата?

Ти кой взе последно, на Натрол или на Докторс Бест? Аз на Натрол изпивам цялата опаковка без почивка.
Вълшебна добавка е, наистина, аз значително намалих антихистаминовите.

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 61
На Натрол, но не помня защо съм взела него, че е поръчван преди време, а сега го пия Simple Smile Рядко съм виждала толкова бърз ефект от добавка
Да си го пийна значи?

# 62
  • София / Перник
denis. , благодаря за новата тема!  bouquet

# 63
  • Габрово
Благодаря Денис  bouquet

# 64
...
На Now Foods е по-добра, но по-чиста е тази:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Colostrum-100-Pure-Powder-3-oz-85-g/1140
разтваря се във вода, приема се поне 40 мин преди хранене

Подходяща ли е за дете на 2,5г. , защото не намирам в указанията? И ако не - коя коластра бихте препоръчали за тази възраст? Наближава есента, ще тръгва на ясла /надявам се/ и искам да започна вече с нещо имуностимулиращо.

# 65
abs, само 30 дни го взимах витамина, но защото потенцията му е голяма, мислех, че ще има промяна.
Изобщо не знаех, че трябва да минат 6 месеца. Така ми е по-спокойно и пак ще взема от него. bouquet

# 66
  • София
Момичета , колко дни държат пратката на митница без да начисляват магазинаж.Вчера е получено митническо известие за пратката ми от 29.07.Ние ще сме на почивка до 01.09.Колко ли ще трябва да платя допълнително и за този "късмет".В Понеделник преди да замина специално ходих до пощата за да питам.Връчено е самото митническо известие .
Вчера си взех пратката от 27,07 и платих магазинаж за 6 дни известието е дошло на 08,08.След идването на известието до 9 дни не се заплаща после е по 0,30 за ден.

# 67
Момичета, мога ли да откажа пратка, която е на митницата вече?  newsm78 Има ли шанс iherb да ми върнат парите?

# 68
Денис,много ти благодаря! Hug

На Натрол, но не помня защо съм взела него, че е поръчван преди време, а сега го пия Simple Smile Рядко съм виждала толкова бърз ефект от добавка
Да си го пийна значи?
За кверцетина съм запомнила, че на 2-3 месеца е добре да се прави почивка от 15-20 дни, т.к. влияе на бъбреци и черен дроб. Кверцетинът и за мен е направо вълшебен. Напълно ми замени антихистаминовите медикаменти, които и без това не ми помагаха на особено.

# 69
Благодаря за темата!

# 70
А, няма пълно щастие, а, все пак оказва влияние и на други органи
Все пак трябва пауза. Но аз и не мисля да го пия абсолютно нон стоп
Благодаря ви

# 71
  • софия
Денис благодаря за коластрата ,довечера я пускам .
Сега ще имам поръчка около 140лв без доставка 2кг-около 10 лв и е доставката .На мигница ще платя ддс от сумата без даставка нали така

# 72
Ако отиде на митница, се плаща ДДС върху цената на продуктите + доставката.

# 73
  • софия
Благодаря

# 74
Здравейте Simple Smile
Минавам да се отчета - направих поръчка на 17 авг, на 18 е шипната, а на 22 ми се обадиха от DHL, че пратката е при тях. Дадоха ми две опции за освобождаването й - аз да се представлявам или те да ме представляват пред митницата. По мейл ми изпратиха вариантите, необходимите документи и таксите.
Всъщност всичко може да стане много бързо и лесно - отива се някоя сутрин да митницата на аерогара за БЕЗПЛАТНО  издаване на ЕОРИ номер / от DHL ми искаха 24 лв. те да ми съдействат с издаването/ (издаването става за точно 5 минути ) , след това на съседното гише се плаща ДДС-то и заедно с нотариално заверено пълномощно към DHL. Пълномощното е по техен екземпляр, а заверката струва 6 лв. Занесох мейлите от iherb за потвърждаване на поръчката и изпращането й и извлечение от Интернет банкирането, че съм платила. Те ще ми освободят пратката и ще ми я доставят до адрес /безплатно/. Реално всичко ми изглежда много лесно и безболезнено, а и ще платя само 6 лв. за нот. заверка, която се прави веднъж и след това могат да ме представляват без проблем при следващи поръчки.  Ако искате може и DHL  да ви платят ДДС-то, но тогава ще им дължите такса от 24 лв. за услугата.
Честно казано съм приятно впечатлена, очаквах да е по-труден процеса по освобождаване. Отново бих използвала DHL доставката ако ми се наложи. Надявам се да съм от полза за някой  bouquet

Каква е цената на доставката с DHL и този ЕОРИ номер само на аерогарата ли се вади?

Общи условия

Активация на акаунт