iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 80

• 88 633
  • 721
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Приема се 2 пълни супени лъжици, 2 пъти на ден, разтворен във вода, на гладно.
Започни с 1сл и постепенно увеличи до 2.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

# 256
Направих и аз първата си поръчка  Party За 27лв без доставката ,така че разчитам да пристигне в пощата  Laughing
Сега понеже искам да пускам поръчка и за майка ми-трябва ли да изчакам да дойде тази или мога още утре примерно да пусна още една?
Благодаря Ви  Hug
Код за 5$ отстъпка от iherb.com при първа поръчка - HDN419

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 21:34 от Étoile*

# 257
Ако ще пускаш от същия акаунт, изчакай да изпратят пратката, за да ползваш Loyalty credit за следващата  Peace

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 258
  • София
Étoile*  
Може да пускаш поръчки една след друга, няма никакъв проблем. Дори вероятността да дойдат в един и същи ден е малка.
Ако искаш, изчакай /ако не е шипната поръчката ти/  да се активира Loyalty Credit, 10% от сумата на последната поръчка.

# 259
Благодаря Ви много,ще изчакам  Hug Hug
Денис,
Скрит текст:
благодаря ти за мнението в другата тема за добавките,там ми писа какво да пия,сега си поръчвам нещата и съм сигурна,че скоро ще има резултати
 Hug Hug Hug Hug

# 260
И мен ме изсурвакаха с митница. Стойността на покупката + транспорт е 58 лв.
Кажете ми, моля, кой е по-изгодния вариант - да отида на митница или да упълномощя Бг пощи?  И колко да приготвя още -30-40-50лв...?  newsm78
И още едно питане - ако пратката се върне на iherb (не я взема), ще ми върнат ли парите - без транспорта?
Благодаря предварително!

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 15:55 от didanka

# 261
Тъкмо исках да поръчам кверцетина на Солгар и реших да прибавя към поръчката 1 шише течен колаген на Неосел,че моят вече е наполовина и се оказва,че за двете неща надвишавам теглото за Global Mail.
Ако ги пусна в отделни поръчки,само за кверцетина доставката ми излиза 5,03 долара.Само Колагена-доставка 9,34$ .
Дали да не поръчам този път колаген на прах,но виждам,че предлаганите са без вит. С,ако взема този:
http://www.iherb.com/Neocell-Super-Collagen-Type-1-3-7-oz-198-g-Powder/6074
колко вит С допълнително трябва да взимам с него?
Иначе явно е лека опаковката и кверцетина+колагена на прах пак ми дава доставка 5,03 долара.
Колагена на прах на Неосел неприятен ли е на вкус (не искам да ми накъртва на нещо гадно,рибено и т.н.) и трябва ли да се съхранява в хладилник?

# 262
Аз до колкото знам, ако упълномощиш БГ ПОЩИ ще ти струва 15.50 лв. За услугата.

Кажете ми, моля, кой е по-изгодния вариант - да отида на митница или да упълномощя Бг пощи?  И колко да приготвя още -30-40-50лв...?  newsm78
И още едно питане - ако пратката се върне на iherb (не я взема), ще ми върнат ли парите - без транспорта?
Благодаря предварително!

# 263
Благодаря предварително!

Ще ти вземат 11.60 ДДС + 3.5 лв за получаване на пратка от Митница + 12 .лв за попълване на митническа декларация, ако пратката се върне в Iherb ще ти възстановят цената без транспорта, да  Peace (въпросът е дали ще се върне наистина)

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 264
Bradley Cooper, благодаря! Т.е. на митница пестиш тези 15,50лв. От услугата на пощите и плащаш само ДДС-то?
Някой получавал ли си е парите за невзета и върната пратка?

# 265
  • София
Étoile* Hug
Дано скоро да ни се похвалиш с най-прекрасната новина  Peace

еликсир
Колагенът на Neocell е хубав  Peace, но не е много приятен на вкус и понамирисва.
Може да вземеш табл.
http://www.iherb.com/Neocell-Super-Collagen-C-Type-1-3-6-000-mg-250-Tablets/16589     42 дози, с доставка $3.59 и няма да отиде на митница, а ако отиде - плащаш само 1,50лв  Peace
Вит. С, 200-300мг/дн. е достатъчно

# 266
  • София
При първи симптоми на грип по колко табл. се взема от това?
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Wellness-Formula-Herbal-Def … -180-Tablets/4562

# 267
  • София
При първи симптоми на грип по колко табл. се взема от това?
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Wellness-Formula-Herbal-Def … -180-Tablets/4562
До 6 табл. дневно, 5-6 дни и след това може да намалиш дозата.
Ако след 2-3 дни прием няма ефект и симптомите се обострят, консултирай се с лекар.

# 268
  • София
Bradley Cooper, благодаря! Т.е. на митница пестиш тези 15,50лв. От услугата на пощите и плащаш само ДДС-то?
Някой получавал ли си е парите за невзета и върната пратка?
Прочети по-назад, плюс скрития текст на стр. 1, ставаше дума, че на митница изискват да се попълни декларация, която не е по силите на незапознат човек, така че се налага митнически посредник да я попълни, което пак струва същите пари.
Аз си направих сметка, че ако бях разделила 2 поръчки по 30 лв., щях да платя 10-тина лв. по-малко.
За да не минаваш цялата тема, кликни на "отпечатване" и когато излезе всичко накуп, търси по определена дума.

# 269

Може да вземеш табл.
http://www.iherb.com/Neocell-Super-Collagen-C-Type-1-3-6-000-mg-250-Tablets/16589     42 дози, с доставка $3.59 и няма да отиде на митница, а ако отиде - плащаш само 1,50лв  Peace

Притесняват ме тези 6 таблетки наведнъж на гладно дали няма да ми е кофти на стомаха,но ще пробвам този път тях да видим как ще е.Те нали не се съхраняват в хладилника?

Общи условия

Активация на акаунт