iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 80

• 88 555
  • 721
  •   1
Отговори
# 345
Според вас аз с торби ще си ходя или ще се оправят, като минат ден-два без да пия хиалуроновата киселина и колагена?
На някой друг случвало ли се е? Четох някъде, че и други подпухват от ХК.

И пак да кажа - досега торбички не съм имала никога от нищо, дори след безсънна нощ, след много солено за вечеря.

# 346
  • София
Според вас аз с торби ще си ходя или ще се оправят, като минат ден-два без да пия хиалуроновата киселина и колагена?
На някой друг случвало ли се е? Четох някъде, че и други подпухват от ХК.

И пак да кажа - досега торбички не съм имала никога от нищо, дори след безсънна нощ, след много солено за вечеря.
Ако те са причината, би трябвало да се оправиш, след като прекратиш приема им.
Консултирай се с дерматолог и специалист вътрешни болести.
Дано да не е нещо сериозно. Peace

Последна редакция: пн, 05 сеп 2016, 20:23 от denis.

# 347
  • Варна
http://www.iherb.com/Auromere-Ayurvedic-Herbal-Toothpaste-Fresh- … -16-oz-117-g/6347 Auromere, билкова паста за зъби, с цена $0.10

код при първа поръчка в  iHerb :  PEP491

# 348
  • София

Дневна промоция
валидна до  06.09 - 20.00 ч.н. вр.

$0.10
Auromere, Ayurvedic Herbal Toothpaste, Fresh Mint, 4.16 oz (117 g)

# 349
  • В две мънички очи...
Денис  Hug благодаря за съветите.

# 350
  • София
Имам въпрос, с който може би ще оспамя малко темата. Сори за което.
Скрит текст:
Може ли една таблетка Магнерич, да покрие ПДД на магнезий.. или трябва повече в началото? /не съм бременна/. Засега изчаквам, че хич не ми се занимава с митници, та не мога да поръчам препоръчания магнезий от Денис. Имам и списък подготвен с други нужни неща, НО това е положението.

# 351
  • Miami
denis, gynecomastia, благодаря за отговорите  bouquet

# 352
Здравейте, момичета. Съжалявам, ако ставам досадна, но вече трета седмица и след 3 мейла нямам отговор от митницата. Някой с подобен проблем? За жалост съм в чужбина и няма как да отида до там, но съм дала документи и пари на портиера на сградата, кото се надявах като се обадят да помоля пратката да се достави с куриер. Вече се чудя дали някой не си е харесал колета ми Sad

# 353
Ysabell, ти при какви симптоми даваш ЕпиКор-а? Дори и при първи сополи или при нещо по-сериозно?
И въобще може ли да го давам в последствие при влошаване, след като съм започнала с друг стимулант или трябва от самото начало?

JMB946 - Код за първа поръчка

# 354
  • Бургас
Попълвам уведомителното писмо и не мога да разбера на 2рата страница, и 2та пъти, където се попълва адреса - по лична карта ли е?
Единия път най-горе и после на декларация - съгласие.

Също откъде вземате копие от ордера на поръчката, където пише Printer Friendly в iherb ли?

# 355
.

Също откъде вземате копие от ордера на поръчката, където пише Printer Friendly в iherb ли?
Аз направих принтскрийн на ордера, там където пише цялата сума. Четох, че и други така са правили.

# 356
  • София
Имам въпрос, с който може би ще оспамя малко темата. Сори за което.
Скрит текст:
Може ли една таблетка Магнерич, да покрие ПДД на магнезий.. или трябва повече в началото? /не съм бременна/. Засега изчаквам, че хич не ми се занимава с митници, та не мога да поръчам препоръчания магнезий от Денис. Имам и списък подготвен с други нужни неща, НО това е положението.
Една табл., може и да не е достатъчна - консултирай се с лекар.
За Магнерич - не можах да намеря информация, колко е елементарния магнезий в 500мг / 1 табл., предполагам е около 10-15%/. Ето и препоръките на производителя:
Дозировка:
Дозировката на продукта зависи от степента на магнезиевия дефицит. Препоръчваната доза е 3 пъти дневно по 2 таблетки в продължение на една седмица; след това се преминава на 2-3 таблетки дневно.
За профилактика на прееклампсия и еклампсия (леки форми) - 2-3 таблетки дневно.
Деца над 6 години: 10-30 mg/kg- разпределени в три приема дневно. Приемът на продукта трябва да продължи най-малко 6 седмици

6 табл. са 3000мг, или:
10% е 300мг
15% е 450мг. елементарен магнезий.
3 табл. са 1500мг, или 150- 225мг елементарен  Мг., което е добра профил. доза.

Попълвам уведомителното писмо и не мога да разбера на 2рата страница, и 2та пъти, където се попълва адреса - по лична карта ли е?
Единия път най-горе и после на декларация - съгласие.

На 1.стр. съм го пуснала, но prikachi.com  отново не работи.
Ето Уведомителното писмо
1. Първо попълваш Декларация-съгласие / в червено/:
- имена
- ЕГН
- Л.К.
- адрес /по лична карта /
....           отдолу - дата, град, подпис
сканираш и изпращаш заедно с банковото извлечение и ордера
2. Когато пристигне пратката / с куриер/ или отидеш да си я получиш на митница/ - попълваш / в синьо/ - имена, адрес, ЕГН, подпис

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 12:52 от denis.

# 357
Здравейте! Някой от вас ползва ли за поръчките дебитна карта на ДСК? И от кой вид? Решила съм да си сменям банката Grinning

# 358
  • В две мънички очи...
Ysabell, ти при какви симптоми даваш ЕпиКор-а? Дори и при първи сополи или при нещо по-сериозно?
И въобще може ли да го давам в последствие при влошаване, след като съм започнала с друг стимулант или трябва от самото начало?

JMB946 - Код за първа поръчка

Още като го видя че започва да киха и започвам да давам Simple Smile не го спирам докато не му мине.
Водя се по това, копнала съм си стар пост на Денис
Цитат
За  EpiCor - това е специфичен продукт, който е получен от ферментацията на прости дрожди- Saccharomyces сerevisiae /като хлебната мая/ Самият процес на добиване - ферментация, сушене и т.н. е патент на фирмата производител /компанията Embria Health Sciences/. Най-общо, това е нещо като суперхрана, богата на  витамини, минерали, AK, антиоксиданти, бета-глюкани.
Много хубав продукт е - при настинка, грип и т.н. - повишава за 2 часа NK клетките
Става, Epicor е за деца над 4 год Peace
Дозата зависи от кг на детето:
до 18 кг - 125мг на ден
от 18 до 36 кг - 2х125мг
от 36 до 55 кг - 3х125 мг
На гладно или след хранене - няма значение
Ето детския:
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-EpiCor-for-Kids-125-mg-6-Capsules/51555 - промо продукт
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-EpiCor-for-Kids-125-mg-60-Capsules/22372

Здравейте! Някой от вас ползва ли за поръчките дебитна карта на ДСК? И от кой вид? Решила съм да си сменям банката Grinning

Аз плащам през карта на ДСК. Ползвам виртуалната карта която е свързана с дебитната и преди да пусна ордера си прехвърлям точната сума във виртуалната карта и плащам. Така винаги е на 0 и никъде не въвеждам номера на дебитната карта.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 18:38 от Не се сърди, човече

# 359
  • Бургас
Благодаря ти, Денис! Само дето написах само имената (там където си обозначила в синьо), друго не.
Дано не е проблем

Общи условия

Активация на акаунт