РУСЕ-моят град!

• 69 305
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
  • Русе, България
Mama Ru, няма нищо на сайта на руската. За резултати може да се проверява и на адрес: 1klas.rio-ruse.org, там ще бъдат качени днес след 17:30.

# 526
  • Русе
Някой чака ли класиране за първи клас за Руската? Излязоха ли списъците, на работа съм и не мога да проверя?
Знам само, че днес са излезли със сигурност. Успех!

# 527
Вече са качени на сайта на РУО. Приета е! Урааааааа....!!! newsm44 newsm44 newsm44

# 528
Някой да познава личен лекар, който не ваксинира, освен Антония Антонова? Може и на лични съобщения.

# 529
  • русе
Добър съдов хирург да ми препоръчате?!

# 530
Някой да познава личен лекар, който не ваксинира, освен Антония Антонова? Може и на лични съобщения.

Аз не намерих докато живеех в България.И подписах документ при личната за отказ.Каза че ще получа писмо с глоба, но минаха 3  години вече и още не сьм получила.

# 531
При нас до сега / 1,5 год./ Антонова ни подкрепяше и не ми правеше проблем, не ни искаше никакви декларации. Каза само, че не би вписала, че ги е сложила, което ние така или иначе не сме искали, и че трябвало тези на по-горните позиции да виждат, че се увеличава броя на отказващите.
Обаче миналия месец се обадила на мъжа ми и му казала веднага да сме й носили малкия да го боде или да й дадем декларация и веднага, преди мъжа ми да й отговори, му затворила в лицето. И това, без да сме имали конфликт, без да е ставало дума за подобни неща.
Никога не сме разчитали на нея като лекар, винаги ми отказва направления за детето, независимо от проблема и до сега все го водя на частно, но поне за ваксините ни подкрепяше.

# 532
  • Русе
Тези ваксини, няма отърване от тях. Аз като бях дете не исках да ставам комсомолец в 7-ми клас и пропуснах групата на отличниците... Във 8-ми клас обаче идваха у дома да заплашват родителите ми, че не мога да продължа образованието си ако не съм комсомолец и т.н. глупости.  Сега е същото с ваксините,  няма ли ваксина,  не виждам как ще го вземат в училище детето. Нашите са големи вече,  но до сега не можах да  придумам личната, и пари предлагах, но не и не ....

# 533
За училище пише, че нямат право да не го вземат, защото образованието е задължително по закон.

# 534
Къде продават козметика на Артдеко и Радиант?

# 535
  • Русе
За училище пише, че нямат право да не го вземат, защото образованието е задължително по закон.
Точно. И предучилищната за 5 и 6 годишните също е задължителна и копче не могат да кажат за ваксините.
Дъщеря ми тръгна в първи клас и едва след това фелдшерката поиска талона за профилактичен преглед, където ЛЛ беше отбелязала, че детето няма ваксини.

# 536
# 537
  • Русе
 Hug

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 21:18 от Ели_дечкин

# 538
Ако няма др желаещи мога да ги взема и да ги занеса в соц услуга.

# 539
Има ли бъдещи седмокласници в темата? Имам една голяма камара със сборници по БЕЛ и Мат. и търся на кого да ги подаря. Имаме от всички издателства, по всички схеми и системи а даже някои от тях не са отваряни  Close
Аз ли съм късметлийката с бъдещ седмокласник?
Ще ти пиша на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт