Магистратура РО НБУ

• 1 070
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте, момичета!
Записах магистратура редовно обучение в НБУ и тази година ще съм студентка там. Излезе ми програмата и се оказа, че имам по една лекция в понеделник и вторник след 18:00 часа и всички останали лекции са в събота. Аз живея в Пловдив и се чудя дали мога да говоря с преподавателите и да посещавам сравнително рядко  лекциите в понеделник и вторник, а на тези в събота да ходя редовно.

ПС: Записала съм редовно, защото специалността, която искам да следвам я няма дистанционно.

# 1
  Здравей! И аз се записах да уча в НБУ и си нагласих програмата както ми е най-удобно, но имам 2 лекции, които смятам да посещавам през 1-2 седмици. Мъжът ми е семестриално завършил там и казва, че не е проблем. Може да погледнеш, ако има други групи, в друг часови диапазон и ден, да се преместиш. Аз лично държа да си посещавам, освен тези лекции, които не са ми по специалността, но доколкото знам в НБУ не са толкова изискващи. Мисля, че ако на човек много му се учи, е добре да посещава, но предвид че специално в НБУ преобладават един особен вид студенти, едва ли преподавателите гонят студентите да ходят на лекции. Отдел "Студенти" ми казаха, че ако искам мога да ходя само на изпити.

Общи условия

Активация на акаунт