За да ми възстановят от частният здравен фонд, пари които платих за избор на екип при планова операция, трябва да изпратя копие КОЕТО СОБСТВЕНОРЪЧНО ПОДПИСАХ АЗ, на заявлението си за този екип/което копие се предполага, че трябваше веднага да ми дадат/. Звъня днес на регистратура, не могат да ми помогнат, трябва да се явя лично и да го взема от отделението. Вдигам се аз по-рано от работа, отива в другият край на града. Качвам се в отделението. Първо секретарката си е тръгнала. Натъквам се на една много мила акушерка, намира ми досието и ме подканя да слезем заедно на регистратура да ми го щракнат/заявлението, нищо повече!/. Момичето там, с видимо кисела физиономия, все едно нещо ще крада или ще бия някого или нещо подобно. Щрака нехайно документа, поглежда го, не става, пак го щрака. Моля да ми го завери, че е копие на оригинала. Тя вече съвсем се вкисна, не можела да заверява. Звъни телефон, от там нещо и се казва, тя се усмихва полудоволно, полузлобно, дръпва документа, връчва ми бял лист и казва, че това било СЕКРЕТНА,болнична информация и по принцип изобщо не би трябвало да ми я дава, ама да съм напишела една молба, можело да стене

И моят термин е на 4.06
Аз ще съм прясно навършила 30 тогава
Първа бременност ми е 
И моят термин е на 4.06
Аз ще съм прясно навършила 30 тогава
Първа бременност ми е 

по рано бях сгодена там минаха около 4 години, след това се намерихме с мъжа ми който е прекрасен и сега си отговарям защо с предния не се е получило, така че не е само желаниетп да имаш дете, трябва да сте двама в това

по рано бях сгодена там минаха около 4 години, след това се намерихме с мъжа ми който е прекрасен и сега си отговарям защо с предния не се е получило, така че не е само желаниетп да имаш дете, трябва да сте двама в това

по рано бях сгодена там минаха около 4 години, след това се намерихме с мъжа ми който е прекрасен и сега си отговарям защо с предния не се е получило, така че не е само желанието да имаш дете, трябва да сте двама в това
Препоръчани теми