Малкият палавник мира не ми дава. Известно време бях залепена за него, за да не падне от леглото, дивана. После като започна да стои сам го оставих на земята. Седя два дни на едно място и като хукна из къщи спирка няма. Мине не мине и дрънне главата в нещо. След едно падане от леглото и в Пирогов го водих, че му потече кръв от нослето. За радост всичко беше наред. Пъха всичко в уста, сам се захрани с грозде. Що немити плодове и зеленчуци пъха в устата... Друго любимо за хапване е хартията - всякакви видове които намери. Поне разбра къде са на батко ми играчките и често се заседява там да си играе. Сега на дневен ред и изправянето. Много е щастлив, когато успее да се изправи държащ се само за единия крак на люлката. Все още обаче не се сеща как да прави крачки, но и това ще дойде. При нас номерата с нощното ставане са същите, но към 5 вече трябва да яде. Гладен е! Искам вече да вкарвам глутен, че само посяга към хляба, изобщо към нашата храна, но тази седмица пак влачи едни жълти сополи, та се чудя, май ще вкарвам неглутенови неща.
Голяма дилема ми е как да го обличам навън. Миналата седмица беше по къс ръкав. Като излезнем и видя децата навън със зимни якета се побърквам. Ще го напаснем някък! 

Препоръчани теми