Море през октомври в България с вътрешен басейн?

• 4 659
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте!  Simple Smile

Извинете, ако има вече такава тема, но аз не намерих. На мъжа ми му дават почивка само през октомври (края на септ. - началото на окт.) и ни се ще да видим морето  Praynig . Ние сме добри плувци и ми трябва вашата помощ, за да намеря хотел с вътрешен отопляем басейн, в който може да се плува за предпочитане около Бургас (Южно Черноморие и малко на север). Иначе предпочитам малки хотелчета, но когато морето е топло и може да се плува, а през октомври няма да стане  Sad Моля ви, ако някой знае такива места, желателно да не са Златните, Слънчев бряг и т.н., с вътрешен басейн, където можем да си починем, ще сме изключително признателни!

Благодаря предварително  Simple Smile

# 1
В Гърция по това време морето е идеално. Ходили сме дори до средата на октомври и беше супер. Защо не помислите за там, вместо на българското?

Иначе голям топъл вътрешен басейн има в Албена, ама не е във вашата посока.

# 2
В Поморие Интерхотел Поморие и Сейнт Джордж , но доколко е топла водата нямам представа.

# 3
  • София
Също бихте могли да помислите за почивка в някой от планинските и СПА курорти - Боровец, Пампорово, Банско (с подгреваеми басейни) или Велинград, Хисаря (с минерална вода).

# 4
Знам, че не отговаря на локацията, но на Константин и Елена (до Варна) има целогодишно работещи хотели със закрити басейни с минерална вода (Сириус, Азалия...)
През зимата водата е доста топла, а при слънчево и не толкова студено време човек, загрят от басейна, може да се попече навън.
За есента трябва да се провери дали поддържат по-ниска температура.
Успех в намирането на вашето местенце!  Hug

# 5
Великден бях в хотел Сънсет ризорт Поморие. Спа центърът беше много добър, басейнът голям и с чудесна температура за плуване. Настаняването също беше много добро - голям апартамент с всичко необходимо /халати, козметика, посуда и ел.уреди/. Посоченият по-горе Сириус на Константин и Елена категорично НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ. Това е едно подобие на хотел, а басейна му е локва.

# 6
Благодаря, момичета, ще проверя как стои въпросът с цени и свободни места.

Искаме да сме в България, само защото колата ни е на метан и е доста стара, а вече веднъж ни правиха проблем за това в Гърция Sad А и трябва по път да посетим други роднини, така че Гърция ще е само мираж тази година.

# 7
В Гърция по това време морето е идеално. Ходили сме дори до средата на октомври и беше супер. Защо не помислите за там, вместо на българското?

Юна ще бъда в Албена, моля те кажи ми кой е хотела с топъл вътрешен басейн.

# 8
Един много висок, на 15-16 етажа. Мисля, че Добруджа се казваше.
Доста е мизерен, но басейнът е хубав, много голям, с коридори, като има и детски, който е по-малък и по-плитък. Гледката от високите етажи е прекрасна.

# 9
Благодаря, била съм в него през лятото, но басейнът не беше топъл, може би защото беше лято, иначе казаха, че е с минерална вода. А дали е възможно морето в края на септември да става за къпане. Аз тази година не ходих на море, атогава ще съм командировка.

# 10
Странно, ние като бяхме, басейнът си беше съвсем топъл. През юли.
Може да имаме различна представа за топло  Laughing

По прогноза септември го дават топъл до края, но за морската вода има и други неща, които са от значение. Морето се обръща и водата става студена.

# 11
  • Sofia

Прощавайте макар че не е съвсем по темата къде в Гърция имате предвид.
Тъй като обмисляме море в Гърция за празниците около 23 септември се чудех дали на Ситония ще е достатъчно топло.... защото със сигурност по на юг в Гърция температурите ще са по-високи....

# 12
Извинете, ако има вече такава тема, но аз не намерих. На мъжа ми му дават почивка само през октомври (края на септ. - началото на окт.) и ни се ще да видим морето  Praynig . Ние сме добри плувци и ми трябва вашата помощ, за да намеря хотел с вътрешен отопляем басейн, в който може да се плува за предпочитане около Бургас (Южно Черноморие и малко на север). Иначе предпочитам малки хотелчета, но когато морето е топло и може да се плува, а през октомври няма да стане  Sad Моля ви, ако някой знае такива места, желателно да не са Златните, Слънчев бряг и т.н., с вътрешен басейн, където можем да си починем, ще сме изключително признателни!

Пълен абсурд е в България на море ПРЕЗ ОКТОМВРИ. Прекалено на север сме, че да става за море, през октомври. Това е равно на мазохизъм, дори през септември, камо ли през октомври.
Не знам защо държите да е "с колата" и да е "в България"???
След като не можете в Гърция, това лято са паднали цените в Турция и за няколко стотин лева можете да почивате най-различни курорти в Турция, просто не се оправдавайте с кола и разстояния... Има страхотни пакетни цени, ще останете очаровани. В Турция и Тунис сезонът продължава до средата на октомври, а в Египет е от октомври до края на април. (Да не говорим, че и в трите държави почивката излиза по-евтино, отколкото в България, доказан факт)
Вижте с ваучер.. има много добри предложения за Сиде, Кемер и Дидим

https://grabo.bg/luks-esen-v-antaliia-0dfbh4
https://grabo.bg/naesen-krai-antaliia-055tq64
https://grabo.bg/na-more-v-turtziia-0s2z7d
https://grabo.bg/luks-v-didim-04n9s

Цените след 15 септември падат доста, а за след 1 октомри, да не говорим, така че.. Ол инклузив на тия смешни цени, за 7 нощувки, кристално чиста вода, палмички навсякъде, ТОПЛО ВРЕМЕ и безупречно обслужване.. Какво друго ви трябва

Последна редакция: чт, 25 авг 2016, 17:17 от diziler

# 13
Прощавайте макар че не е съвсем по темата къде в Гърция имате предвид.
Тъй като обмисляме море в Гърция за празниците около 23 септември се чудех дали на Ситония ще е достатъчно топло.... защото със сигурност по на юг в Гърция температурите ще са по-високи....
Точно на Ситония сме ходили.

diziler, офертите наистина са страхотни!

Общи условия

Активация на акаунт