LC WAIKIKI

• 172 773
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 180
Може ли да питам вече имате опит с поръчките от WAIKIKI в крайна сметка ги доставят на адрес и плаща ли се пещо като ДДС и мито над 30 с доставката.,поръчак и чакам та да видим.

# 181
Втората ми поръчка току що беше доставена от дхл, и не се плаща нищо повече
Сега чакам да шипнат третата, но нещо се моткат

# 182
  • Стара Загора
при мен над 78 лв ми даде безплатна доставка до BG,никакви допълнителни такси не съм плащала .Нещата пристигнаха за около 2 седмици .

# 183
Да, аз мислех да кажа да се поправи в първия пост, че безплатна доставка има за над 75лв. (написано е 70лв.), но вече няма как да се редактира, така че...

И на мен ми е силно любопитно как се избягва ДДС/мито при внос от страна, която не е членка на ЕС. Rolling Eyes
Макар че то като се замисли човек, ДДС в различните страни е различно, а ние като пазаруваме от Англия например, плащаме тяхната ставка, а при внос при нас не се коригира нищо. Бяха пуснали слух, че от АСДА ще се плаща ДДС на детските дрехи при директна поръчка до България, но няма такова нещо.

# 184
  • Разпиляна във въображението
Здравейте. Зарадвах се, че има възможност за пазаруване он-лайн, уж от Турция, но парите по български. Оставам с впечатлението, че нищо не печелим от курс към лирата.

# 185
Имате ли наблюдения дали дрехите от сайта ги има и в магазините на тези цени?

# 186
Да- дънките и пуловерите, които купих по 29,99 от магазините, в сайта също са 29,99. Има намалени единични бройки, но останали само по 1-2 размера. Налага се ако видим нещо изгодно като за нас или децата, да допълним с още неща, за да си струва доставката (или достигнем безплатна такава).
Аз на моята поръчка хванах двойка тениски за 10лв. голям размер и блуза с дълъг ръкав за 6лв. Ами поръчах ги и после колежките разграбиха "пълнежа"- и аз доволна, и те.

# 187
На мен са ми объркали единия панталон от поръчката. Хартиеният етикет е различен от този вътре и е съвсем различен. Много се ядосах, защото модела е друг и хич не ми и става. Писах им и пратих картинки, да видим какво ще измъдрят. Само да смеят да ме карат да плащам транспорта за замяна!

# 188
Малко съм разочарована, че нищо не ми отговарят  Twisted Evil Аз ще продължа да им пиша и да видим... все пак нямам вина, при получаване попрегледах нещата, но не съм ги пробвала и гледала вътрешните етикети пред куриера, нямам вина, че панталона е грешен хартиен етикет и са объркали и са ми г пратили вместо другият.

# 189
Преди време им бях писала с въпрос дали зареждат от изчерпани номера и цитирах конкретен артикул (писах по-рано) и отговорът дойде след няколко дни. Та явно поиздишат откъм Customer Service. Надявам се и при теб да има отговор, който да е в твоя полза. Разбира се, че няма как да се проверява всичко пред куриера.  Peace

# 190
Сега ми писаха, че ще ми възстановят сумата  за панталона Peace

# 191
  • София
Сега ми писаха, че ще ми възстановят сумата  за панталона Peace

Супер.  Hug Явно не могат да смогнат на мейли.  Laughing

# 192
Да, сега се чудя какво да правя панталона, защото няма да го нося, те не си го искат...
Скрит текст:
http://www.lcwaikiki.com/en-US/BG/product/LC-WAIKIKI/women/Panto … on/2479742/492832 44 размер, но е кропнат( 3/4) и в талията е доста широк, поне за мен

# 193
  • Варна
Пусни го в някой сайт за обяви или тук в темата някой може да си го познае.

# 194
Понеже все мрънкам в тази тема, да споделя малко положителни неща
http://www.lcwaikiki.com/en-US/BG/product/LC-WAIKIKI/women/Cardi … an/2556112/489578 Много хубав, и ефектен, цената също е много добра, даже се чудя дали да не взема в другия цвят
Снощи го прах и в пералнята, нищо му нямаше
http://www.lcwaikiki.com/en-US/BG/product/LC-WAIKIKI/women/Cardi … an/2466546/487341 също много добро попадение, прекрасна
 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт