LC WAIKIKI

• 172 705
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, аз също поръчах от wikiki. Въпросите ми са къде ще ми доставят поръчката, до колко време и как евентуално мога да проследя къде е пратката? Благодаря предварително!

# 76
Здравейте. Може ли малко помощ? Получих този мейл към поръчката. Какво означава?
HARD COPY
Hi;
my cnee said us ı did not receive my shipment so we need a hard copy
Trackyourparcel link: 1609112345002
*** This is an automatically generated email, please do not reply ***

# 77
*Белоснежка*, били ми казала червеното яке много ли е тънко? Като дъждобран ли е или има някаква подплата?
Извинявам се за закъснелия отговор, но сега влизам от няколко дни... якетата имат тънка памучна подплата, много са хубави, за пролет -есен

# 78
чак сега разбирам, че може да се поръчва. Ще чета темата назад.

# 79
Здравейте,интересува ме размера в категорията тинейджър,например Л на кое ще отгонаря,нещо не се ориентирвам,от НМ за сина взимам S или M,а от тук ,кой размер да  е за тениски,суичъри newsm78

# 80
Здравейте,интересува ме размера в категорията тинейджър,например Л на кое ще отгонаря,нещо не се ориентирвам,от НМ за сина взимам S или M,а от тук ,кой размер да  е за тениски,суичъри newsm78
Преди няколко поста бях написала ,сина ми е на 14 години висок около 170см и му вземам С размер леко са му свободни,но ХС ще са му малки. Peace

# 81
Само аз ли не виждам нищо в този сайт?  Rolling Eyes По раздели има по 10-20 артикула. В магазините е задръстено със стока, а в онлайн магазина нищо не виждам. И цените са като в магазините им тук. Няма нищо, което да ме накара да поръчам онлайн. Какъв е смисълът да дам същите пари, да не мога да меря и да чакам 2 седмици? Разбирам да има намаление, но като е 1:1 цената... Вие какво купувате?

# 82
Само аз ли не виждам нищо в този сайт?  Rolling Eyes По раздели има по 10-20 артикула. В магазините е задръстено със стока, а в онлайн магазина нищо не виждам. И цените са като в магазините им тук. Няма нищо, което да ме накара да поръчам онлайн. Какъв е смисълът да дам същите пари, да не мога да меря и да чакам 2 седмици? Разбирам да има намаление, но като е 1:1 цената... Вие какво купувате?
При мен излизат много модели от различни категории и не са по 10-20, а много повече.
Онлайн е предимно за хора, които не искат или не могат да отидат до физически магазин. Има много населени места, където няма магазини LC WAIKIKI. Wink Повечето случаи онлайн има размери, които във физическия магазин може и да липсват.

# 83
И при мен няма магазин в радиус от 70км.
Последно плащането само с кредитна карта ли минава? Или може с виртуална виза (която се инициализира в повечето сайтове като кредитна и "лъже" системата)?

Последна редакция: вт, 27 сеп 2016, 08:55 от Coolmummy

# 84
Преди няколко поста бях написала ,сина ми е на 14 години висок около 170см и му вземам С размер леко са му свободни,но ХС ще са му малки. Peace
благодаря, имах в предвид ,че в раздела мъже взимаме  S или M, а се чудех за раздела тинейджъри,как е там номерация.

# 85
Няма отговор... Thinking но аз пуснах поръчка,та ще се ориентирам и с размелите,но сега да попитам,може ли да се проследи поръчката,виждам номера на поръчката,но до тук.,някой ако знае ще се радвам да сподели. Статуса е Order Status Wating for Delivery to shipping company,не е още изпратена  newsm78.

# 86
Е, аз както мрънках, че няма да пускам поръчка, така засилих една на 27-ми.  Laughing На 28-ми беше изпратена, имам тракинг и виждам движение.
Не получих потвърдителен мейл за поръчката, а едва след като беше одобрена от тях. И после още един мейл за изпращане с този текст и линк:

Dear бла-бла-бла,

The order with the tracking number бла-бла-бла is shipped.

You can track your order status via Order Tracking page.

Thank you,
LC Waikiki Online Store

# 87
  • Русе
ana74, синът ми е висок 177 см и много слаб. От мъжката серия носи S, а от тинейджърската - M.  Hug

# 88
Няма отговор... Thinking но аз пуснах поръчка,та ще се ориентирам и с размелите,но сега да попитам,може ли да се проследи поръчката,виждам номера на поръчката,но до тук.,някой ако знае ще се радвам да сподели. Статуса е Order Status Wating for Delivery to shipping company,не е още изпратена  newsm78.

За размерите не мога да ти отговоря, трябва да разгледаш таблиците. Аз също направих поръчка. Получих два имейла за проследяване. Не се притеснявай.

# 89
Благодаря ви,ще чакам за тракинг номер,дано утре се появи.maiche аз поръчах само от s от мъжката,следващия път ще бъде и от тинейджърската.

Общи условия

Активация на акаунт