Перилни препарати и омекотители – 41

• 70 089
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
А дали в този дезинфектант за ръце няма спирт?

# 196
  • София
Добре де този новия Ариел ми прави поразии и с кърпичка. Ползвам от Лидл, уж са хубави. Дали не трябва по 2 да се слагат, но така пък много се оскъпява. Като цяло си деля прането, но имам някои тениски шарени и светлата им част се е "заваляла". Дайте идеи.

# 197
  • София
Добре де този новия Ариел ми прави поразии и с кърпичка. Ползвам от Лидл, уж са хубави. Дали не трябва по 2 да се слагат, но така пък много се оскъпява. Като цяло си деля прането, но имам някои тениски шарени и светлата им част се е "заваляла". Дайте идеи.
Примерно да си купиш качествен препарат, който има нужните съставки, предотвратяващи преноса на цветове. Ще е малко по-скъп от обикновения, но ако към обикновения слагаш 1,2,n кърпички, прането се оскъпява много повече, а резулата едва ли ще е задоволителен.

# 198
Ами Ариела едва ли е обикновен прах. От качествените е...или беше Mr. Green вече се обърках... Laughing

Или имаш предвид кърпичките под препарат...ако е така, ясно..

# 199
  • София
И аз това се чудя. Взех да пробвам този на ДМ. Иначе Персил не ми изпира лекетата на децата. Кой е качествен препарат?

# 200
Ще е малко по-скъп от обикновения
Е Ариел ли е "обикновения"? Аз за по-скъп от него не се сещам.

# 201
  • София
Ще е малко по-скъп от обикновения
Е Ариел ли е "обикновения"? Аз за по-скъп от него не се сещам.
Добър е по принцип, но от този в кутиите не съм доволна. Скъп? - 26 пранета бяха към 8лв. на промоцията първата = 31ст., после редовната му цена е към 12лв., което е = 46ст. на пране. Е има и доста по-евтини, но има и къде къде по-скъпи. Ariel Excel Gel се справя доста по-добре. Както и Persil Power - super color gel и др.
anita7 ти кой персил си ползвала?

# 202
Говорим за официален внос на редовна цена. Не се сещам за по-скъп. Ако говориш за Борн, тва вече е друга работа...

# 203
  • София
Персил прах, не гел от официалния внос. Като цяло вече избягвам геловете.

# 204
Тук всеобщо е мнението, че праховете са по-добри от геловете, но все по-често виждам положителни мнения от опит на форумки/ци за геловете (говоря за цветно пране и за начин на изпиране, не за влияние върху пералнята ). И в продължение на темата за Ариел, ако той вече не е номер 1, кой е? При мен не се е дънил, не ми е захабил и дрехи, а ползвах повече от година само него - пакет от 40 пранета, след което кутия от 26 - нямам оплакване. Към Денкмит подходих скептично, но ме изненада. Въпреки това не бих го взела веднага след края на тази опаковка. За мен Ариел и гелът Персил са по-добри, но категоричният ми фаворит са капсулите за цветно на Персил (комбинираните гел и прах). Недостатък е, че са за минимум 4-5 кг пране. С прах Персил не съм прала много отдавна и следя мненията за него, защото мисля да го взема.

# 205
Нямам никакъв проблем с цветния Ариел в кутия.Чак се учудвам от оплакванията. Днес прежалих една светложълта хавлиена кърпа и я сложих за пране с относително наситени цветове на 60 градуса. Никаква промяна в цвета. Явно е до дрехата и багрилата.

# 206
И аз съм доволна от Ариел за цветно в кутия.Спомням си, че преди година имах проблеми от едни кърпички с  марката Брайт/или нещо подобно/Сега купувам на Хайтман и нямам никакъв проблем с преноса на цветовете.

# 207
Видяхте ли на страницата на DM талона за 50% отстъпка на продукти k2r? Ако си купиш 2 бр. и дадеш талона на каса, плащаш само единия.

# 208
Аз не...но и тези продукти нищо не ми говорят? newsm78

# 209
  • София
Тук всеобщо е мнението, че праховете са по-добри от геловете, но все по-често виждам положителни мнения от опит на форумки/ци за геловете (говоря за цветно пране и за начин на изпиране, не за влияние върху пералнята ). И в продължение на темата за Ариел, ако той вече не е номер 1, кой е? При мен не се е дънил, не ми е захабил и дрехи, а ползвах повече от година само него - пакет от 40 пранета, след което кутия от 26 - нямам оплакване. Към Денкмит подходих скептично, но ме изненада. Въпреки това не бих го взела веднага след края на тази опаковка. За мен Ариел и гелът Персил са по-добри, но категоричният ми фаворит са капсулите за цветно на Персил (комбинираните гел и прах). Недостатък е, че са за минимум 4-5 кг пране. С прах Персил не съм прала много отдавна и следя мненията за него, защото мисля да го взема.
Аз лично съм по-доволна от геловете и някои капсули, отколкото от прах. Никъде не съм казала, че Ариел е или не е номер 1. Доволна съм много от него, но от гел-а и капсули. Този в кутията е чудесен, ако не му предстои да маха петна. А може и само при мен да се е появило това с неизпирането. Аз лично си харесвам няколко марки и си пера с тях /и Ариел е сред тях/, нямам номер 1,2,3 и т.н.
Не знам на кое викате официален внос, и какъв внос са останалите препарати? Как се различава официалния от другия внос?

Общи условия

Активация на акаунт