Перилни препарати и омекотители – 41

• 70 069
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Sekhmet, и в капсулите Омо за бяло ли няма избелители или само при Персил са махнати?

# 541
Капсулите на ОМО никога не са имали избелители.

# 542
Благодаря! Значи ще взимам някакъв прах. В Лили има на промоция Ариел. Някъде има ли Персил 20 пранета или 40 в момента? Кауфландската я изпуснах миналата седмица.

# 543
Това за 40 пранета. Каза, че си е взела 3 опаковки. Казах й, че й завиждам  Mr. Green
Това означава, че милата жена се е набутала с прах с изтекъл срок на годност за 120 пранета. Laughing Аз пък хич не й завиждам.
Не знам дали имат право да продават препарати с изтекъл срок на годност.
Подозирам, че не, па ако ще и за 1ст. да го пуснат.
Да кажа за Омото- наистина има силен аромат, но на мен ми харесва.
Пуснах пералнята без омекотител и понеже съм простряла на терасата, а вратата е оставена отворена, цялата спалня мирише.

# 544
Обикновено намалените стоки в DM имат около месец до края на срока на годност. Това са 120 пранета. Дали ще успее да го оползотвори всичкия за толкова кратко време? Не. Този прах ще продължи да старее и да му се губят ценни компоненти като ензимите например. Трябва човек да мисли като купува.
В този смисъл, добре, че не си намерила друга опаковка. Ползвай си пресен прах, а не застояли с години, та дори и на 1/4 цена.

# 545
В ДМ съм виждала персил с изтекъл срок..на рафта на редовна цена.

Смайл в Лили има Персил на 7.35лв. При покупка за 15 лв. ти дават ваучер.
В Била е на 8.49 с картата.

# 546
В шоплука имаме една поговорка: "Шамар да е, на аванта да е" , а баба ми казваше "през куп за грош" . Така си живеят хората и се чудят защо не им се получава. Прахът за пране е най-малкия проблем.

# 547
Обикновено намалените стоки в DM имат около месец до края на срока на годност. Това са 120 пранета. Дали ще успее да го оползотвори всичкия за толкова кратко време? Не. Този прах ще продължи да старее и да му се губят ценни компоненти като ензимите например. Трябва човек да мисли като купува.
В този смисъл, добре, че не си намерила друга опаковка. Ползвай си пресен прах, а не застояли с години, та дори и на 1/4 цена.
Не знаех, вече и аз не й завиждам  Whistling
А как да разбера този, който си купих аз, кога е произведен?
Има щампа 342615/05:01/L (може би) 01

# 548
Произведен е на 25.06.2015.

# 549
Благодаря  Sekhmet  bouquet
А как да ги разгадавам тия кодове, докато съм на място в магазина?
Този не ми се струва много нов. Thinking
По колко месеца им е срокът на годност, че нещо не мога да намеря да го пише на етикета?
Вие сигурно за 41 теми, тези неща сте ги обяснили поне 100 пъти, ама аз нали отскоро ви чета, та съм пропуснала.

# 550
24 месеца е срокът на праха Denkmit. То и аз в магазина не мога да го разгадая; само годината на производство, но датата - не, защото е закодирана по такъв начин, че...
По принцип нямаш проблем, защото всички прахове официален внос имат дата на производство и/или срок на годност, отпечатан на опаковката. Denkmit не е изключение - новите партиди също имат отпечатана дата, но тези, старите, са само с този код.

# 551
В ДМ съм виждала персил с изтекъл срок..на рафта на редовна цена.

Смайл в Лили има Персил на 7.35лв. При покупка за 15 лв. ти дават ваучер.
В Била е на 8.49 с картата.
Ей прецаках се с Лили,  вярно, че ти беше писала за ваучер. Днес си купих някои неща от там, но не направих 15 лв. Ако се бях сетила щях да взема още нещо и хоп - прах. Нищо. В Била докога е намален с карта?

# 552

Как се разкодира това? Месец и година да, но точна дата?

# 553
Как се разкодира това? Месец и година да, но точна дата?
Втора цифра - поредният номер на деня от седмицата (1 - понеделник, 2 - вторник, 3 - сряда,... 7 - неделя); трета и четвърта цифра - номерът на календарната седмица; пета и шеста цифра - годината.
342615 - четвъртък на 26 седмица на 2015 г., което е 25.06.2015. Laughing Безумна кодировка.

# 554

Не можаха ли по простичко да го измислят тия германци?!
Запомних как да разбера месеца и годината. Стига ми. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт