Перилни препарати и омекотители – 41

• 69 943
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, да попитам с какво да изпера перде от тафта, което вратата на терасата притисна и сега има черен отпечатък върху него Sad с какъв прах и на колко градуса да го пусна? Също дали може да го изсуша в сушилнята след това?

# 616
Здравейте, да попитам с какво да изпера перде от тафта, което вратата на терасата притисна и сега има черен отпечатък върху него Sad с какъв прах и на колко градуса да го пусна? Също дали може да го изсуша в сушилнята след това?

Ще споделя опит, тъй като редовно затискаме пердетата на вратите на терасите. Тези черни отпечатъци не се изпират, независимо с какъв и колко качествен прах переш. Затова ги обработи/ изпери предварително. След това аз ги пера на 40 градуса на програма за синтетика с прах или гел за бяло. Пердетата ми са светли. Нямам сушилня. През лятото ги окачам веднага сред изваждането от пералнята, а през зимата ги слагам на простора да изсъхнат и после ги окачам.

# 617

Ще споделя опит, тъй като редовно затискаме пердетата на вратите на терасите. Тези черни отпечатъци не се изпират, независимо с какъв и колко качествен прах переш. Затова ги обработи/ изпери предварително. След това аз ги пера на 40 градуса на програма за синтетика с прах или гел за бяло. Пердетата ми са светли. Нямам сушилня. През лятото ги окачам веднага сред изваждането от пералнята, а през зимата ги слагам на простора да изсъхнат и после ги окачам.
Благодаря, а с какво да ги обработя преди изпирането?

# 618
Наясно съм, че е коментирано може би много пъти. Но как да изчета толкова много страници... С какво премахвате жълтите, белите натрупвания по дрехите от антиперспирантите? Има ли прах, който да ги изпира качествено или си трябва предварителна обработка?

# 619
  • Русе
Наясно съм, че е коментирано може би много пъти. Но как да изчета толкова много страници... С какво премахвате жълтите, белите натрупвания по дрехите от антиперспирантите? Има ли прах, който да ги изпира качествено или си трябва предварителна обработка?
С киселина. Пробвай с лимонтозу или с оцет. И препарат за баня става, но трябва да си сигурна, че не съдържа белина.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2016, 14:00 от viki_1974

# 620
С киселина. Пробвай с лимонтузо или с оцет. И препарат за баня става, но трябва да си сигурна, че не съдържа белина.

bouquetБлагодаря за съветите!
Колкото и да са маркови и прехвалени някои прахове не се справят с тези петна.

# 621
Моля, който има опит с такива препарати за баня. Коя марка да търся?

# 622
Всеки става. Те съдържат киселини, за да разтварят варовика и сапунената утайка. Четеш опаковката - не трябва да съдържа хипохлорит. В първия постинг детайлно е обяснено.

# 623

Аз се справих, като ползвах препарата на Сано за бели дрехи , тип спрей е - преди слагането в пералня добре третирах местата и понеже я пускам с отложен старт има време да подейства. Пера с прах за бяло, понякога добавям и Вениш за бяло, на 40 градуса - миналото лято оправих 7-8 тениски на ММ  Peace

# 624
Мацки , Формил прах сензитив имаше ли аромат? newsm78

# 625
Ей, не го ли продадоха тоя прах!
По опаковка е описан без аромат.

# 626
Уникален !!!

# 627
Гес,не знам . Питам за една мама, която търсила Денкмит ултрасензитив,но нямало и ме питаше за друг без аромат. Препоръчах новия формил с бебето,нали е идентичен с ДМ ския. За друг свестен без аромат й препоръчах Сано максима иии се изчерпах откъм идеи...

# 628
Ох къде съм коментирала  Laughing Извинявам се.Но все пак може да е от полза препарата.Много ми помогна за банята  Sunglasses

# 629
Гес,не знам . Питам за една мама, която търсила Денкмит ултрасензитив,но нямало и ме питаше за друг без аромат. Препоръчах новия формил с бебето,нали е идентичен с ДМ ския. За друг свестен без аромат й препоръчах Сано максима иии се изчерпах откъм идеи...
А, Максима пък точно мирише много силно.

Общи условия

Активация на акаунт