Обличам му един ватиран космунавт за сега,не съм слагала още шушлековия.
Ние от както е студено не сме излизали
Вече 2-3 дни. Вчера тъкмо се наканих то слънцето се скри и задуха много. Днес одеве беше 8 градуса, вижда ми се много студено за навън. Ние сме си с коша за новородени, а и не сме купили седалката. Той е добре закрит, но нямаме прозрачно за отгоре и ме е страх да не му е студено. Вчера стояхме малко на отворен прозорец. Много си смуче палчета, юмручета. Днес му бъеках в устата да пипна едно бяло и беше твърдо. Май е зъбче, но ми се струва много отстрани на венеца
На консултацията, живи, здрави, ще питам. А за който пита да кърмя, но и давам мляко. През ноща е само на кърма и се чудя, ако тогава му давам вода вместо кърма няма ли да го товаря коремчето? Той има една дълга пауза между 3-5 часа и след 4 часа сутринта почва да се буди на всеки час, като окончателно става към 7:30-8:00. Според вас защо се буди така на всеки час? Дали не му стига кърмата по това време? Памперси ползвам на Памперс премиум кеър 2-ка, но май ще минаваме на 3-ка. И аз забелязвам влажно по боди и ританки ... Чудя се като го кърмя на поискване дали сам ще си махне нощното хранене или ще трябва да налагам режим
Аз искам сам да си се настро и аз се водя по него. Хубав ден

на мен памперс винаги ми е пропускал като се наака и през крачолите и по гърба хахах. И аз за пуфис съм чувала хубави неща.
Това се случва 1-2 пъти на ден. Ползваме Памперс и Babylove. Памперс миришат малко гадно.
И слинг имаме, но съм го ползвала броени пъти.