Юлски бебета 2016

• 42 055
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Враца
На Бели още от самото началото й текат сълзи, а на брат й започнаха чак към годинката сигурно. Не си го спомням точно, но мноого дълго време нямаше сълзички.

Елена, за гъбичките аз заподозрях още преди да язаведа на доктор. Сучеше много нервнж и захапе смукне 3-4 пъти лакомо и после пуска, приревава. Отделно докато суче и цъка, все едно изпуска вакуума на всеки 2-3 секунди. Заведох я и се оказах права в опасенията си. Мажем я сега, дано минат скоро. Simple Smile

# 91
И ние преди известно време бяхме с гъбички. Аз заподозрях от езика, защото млякото не се махаше и беше целия като в пресечено мляко. Дадоха ни да го мажем езика с гел Дактарин, още първия път като намазахме имаше ефект. На третия ден се загубиха. Иначе и ние сме със сълзички вече, толкова жално ми става като плаче така. Мъчат ни коликите, още докато яде я почват, голяма мъка е. Вие какво давате за коликите или при вас изчезнаха вече?

# 92
Ние също имаме сълзички отдавна. Не знам точно от коя седмица.
На нас ни изписаха фунгостатин или нещо подобно, за профилактика на гъбичките.
И при нас  някои път почват коликите още пи вр. на хранене.
Почнах да давам биогайа пробиотик да видим как ще е.

# 93
Добро утро!
И малката цъка при хранене, но си мислех, че не хваща добре ...
Вчера забелязах, че има бучка колкото бобче между рамото и вратлето, масно образувание ли е, какво е, притесних се.
Да ви питам бебето като го сложите в кошчето за кола накъде гледа - към шофьора или назад? Нашето е напред, един приятел с бебе каза, че не било правилно.

# 94
Добро утро!
И малката цъка при хранене, но си мислех, че не хваща добре ...
Вчера забелязах, че има бучка колкото бобче между рамото и вратлето, масно образувание ли е, какво е, притесних се.
Да ви питам бебето като го сложите в кошчето за кола накъде гледа - към шофьора или назад? Нашето е напред, един приятел с бебе каза, че не било правилно.

Доколкото знам трябва да гледа назад бебето.

# 95
Назад трябва да гледа кошчето, обратно по посока на движението.

# 96
Здравейте! Бебето трябва да гледа назад. За коликите давахме: Биоамика, Инфакол, чай на Хип с копър. Сега давам чая на Хип от време на време. Ще поръчваме Лефакс от Германия. Биогайа давам откакто ни изписаха. Но аз съм на мнение, че сами си минават и от нищо не се повлияват ... Като се свива докато спи слагаме ръка на коремче.

# 97
Малее, какви сме идиоти  #Crazy ... благодаря!

# 98
Аз давах еспумизан за коликите, но го спрях, защото от него май става по зле. Сега давам от време на време един гръцки чай с анасон и копър. Милупа се казва, мисля че я облекчава. Някой друг да е ползвал такъв? Ние сме подсечени от доста време, ползвах бочко, здраве, Cica repair и сега сме на судокрем. Май най-накрая се повлия уж, да видим. Вие какъв крем полвате?

# 99
И ние имаме Судокрем. Ползвали сме го веднъж първата седмица. Педиатърът одобри.

# 100
Ние ползваме за подсичане Бепантен много съм доволна, от Судо крема се обрина и и се белеше кожата.
За коликите моите експерименти продължават. От известно време спрях всякакъв вид капки и давам само чай от копър. Сега забелязах че като и давам млякото малко по топло от обикновенно започва да пръцка веднага и нямаме никакви колики пу пу пу. Явно и затопля повече червцата и му олеква на детето. Вече го няма това постоянно напъване, пъшкане и ръмжене.
Сега и аз си вкарах филми за гъбичкинв устата. Как да разбера че има? Забелязвам, че основата на езика и е бял от млякото, но все си мисля че е нормално.

# 101
Привет,
За коликите почнах да му правя гимнастика преди кърмене най-вече сутрин. Вчера се изпръцка 7 пъти!!! Свивам крачета към коремчето, караме колело и т.н. Имаме и капки някакви. Но при нас е, че поема много въздух със сученето заради тази юздичка. А цъкането при кърмене може да е и заради силна струя в началото. После изчезва ли?

Нашето столче също гледа назад, но съм сложила и огледало на облегалката, да да го виждам, като шофирам. Продават ги в детските магазини, около 20лв са.

# 102
Айра ако са гъбички езика не се чисти, стои на бели петна като пресечено мляко, може да има и на небцето и на устничките, ако просто стои бял може и да е от млякото. Ако са гъбички ще почне и да го боли докато яде и ще плаче, но това явно е на по-късен етап, защото ние до болка не стигнахме. Явно го хванахме на време. И моята принцеса цъка докато суче, но само в началото, когато бърза и гърдите ми са малко по препълнени.

# 103
Аз давах еспумизан за коликите, но го спрях, защото от него май става по зле. Сега давам от време на време един гръцки чай с анасон и копър. Милупа се казва, мисля че я облекчава. Някой друг да е ползвал такъв? Ние сме подсечени от доста време, ползвах бочко, здраве, Cica repair и сега сме на судокрем. Май най-накрая се повлия уж, да видим. Вие какъв крем полвате?
Бочко ползвах и се подсече, хич не съм доволна от него. После ни изписаха клитримазол и судо крем да редувам докато се оправи. Сега мажа саюмо със судото и съм доволна.

# 104
Ние ползваме за подсичане Бепантен много съм доволна, от Судо крема се обрина и и се белеше кожата.
За коликите моите експерименти продължават. От известно време спрях всякакъв вид капки и давам само чай от копър. Сега забелязах че като и давам млякото малко по топло от обикновенно започва да пръцка веднага и нямаме никакви колики пу пу пу. Явно и затопля повече червцата и му олеква на детето. Вече го няма това постоянно напъване, пъшкане и ръмжене.
Сега и аз си вкарах филми за гъбичкинв устата. Как да разбера че има? Забелязвам, че основата на езика и е бял от млякото, но все си мисля че е нормално.
Небцето и стените на бузките побеляват - гъби са,езика в основата си е бял от млекцето. Вода давате ли след храна за изплакване, аз вече не давам,защото имам чувството, че повръща като я дам. От 1 седмица изобщо не предлагам вода, не че я пиеше преди, като я давах. Само на кърма е.

Общи условия

Активация на акаунт