Монтаж на кухненска тръба (рейлинг) за окачване на аксесоарите

• 1 663
  • 2
  •   1
Отговори
  • гр. София
Здравейте!
Моля Ви за съвет, ако вече имате опит Praynig На какво разстояние (в см) от ръба на горните кухненски шкафове е най-удачно да се монтира кухненската тръба за окачване на аксесоари? На стената между горните и долните кухненски шкафове на разстояние 30 см от ръба на горните шкафове надолу имаме два двойни електрически ключа (разположени са на 50 см един от друг).
И така... newsm78 Къде ще е най-удачно да монтираме кухненската тръба, така, че да не пречи на ел. ключове да бъдат използвани?

Последна редакция: ср, 24 авг 2016, 14:29 от Mama Mimi

# 1
Аз ще поставям икейската система Gruntdal. Ще ми я поставят майсторите, които ще монтират мебелите, смятам да ги помоля те да ме посъветват за подходящо място.

Иначе защо не се разходиш до Икея и не видиш на техните изложени кухни къде са разположени релсите?

Ако имаш осветление под горните шкафове, вземи го предвид също, да не си затулиш пурата или лед лентата с релсата.

# 2
  • гр. София
Макарон, в няколко сайта четох, че е хубаво кухненската тръба да бъде монтирана на нивото на гърдите. Така ще бъде лесен достъпът до всички необходими аксесоари. Не било удачно на стената зад печката да се окачват аксесоари, защото щели да се омазняват и навлажняват от изпаренията по време на готвенето.

Общи условия

Активация на акаунт