~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 2 ~

• 133 276
  • 736
  •   1
Отговори
# 630

Добър вечер  Hug Hug Hug

Снеже Heart Eyes

Фрагмани от 17 епизод на ВО newsm10

Само погледнете по-надолу и изчакайте малко Laughing

http://yukseksosyete.fragman-tv.com/yuksek-sosyete-17-bolum-fragmani-izle-22577

Страшно ми харесва този серил!

http://yukseksosyete.fragman-tv.com/yuksek-sosyete-17-bolum-2-fragmani-izle-22632

# 631
  • Плевен / София
Гери, мерси за преводите! bouquet

Наде, благодаря за озета и снимките на 309.  bouquet Лале поема инициативата,, ама дано и Онур не се дърпа много.  Praynig  За Пеликана нямам думи - къде се натиска, като не я искат!?  ooooh!

Дани, мисля, че рускините не превеждат онлайн ВО, или  поне не всеки път.  Peace Ще следя този четвъртък, живот и здраве, и ще пусна линк, ако има превод. Hug

Гости, Тонче, Тони, Себи, София, Тигаса, ДесиHug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
е как къде...тя още от дете го обича Онур....нищо, че и като деца той пак я е отсвирвал.... Joy Joy Joy
Днес сме на кино...да видим кой какви ще ги свърши....че съм я замислила и Хаят с тази нейна тайна...лъжа...тя как ще се оправи Crossing Arms че и Ибрахим май ще се набърка още повече Wink
Здравейте момичета
вършете бързо работата си днес и довечера салона да е пълен Party

# 632
  • Бургас

Добро утро на всички!

# 633
  • Плевен / София
Най после серията започва... Party
Не знам къде се покрихте тази вечер...нямам с кой да си кажа приказката....но баджанаците си ги бива Wink Онур се наслаждава на вниманието на Ляле....Филиз е в действие Joy Joy Joy а Пелин Су Mr. Green
Ляле си вида "подаръка извинение 4 при Онур и хвана  мама в крачка...виж родителите на Онур постъпиха по умно....от техния подарък следа не остана...Ляле му видя сметката Joy Joy JoyОказа се, че Онур си мечтае за Ляле в офиса да му прави масаж Wink

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 22:39 от gostenka68

# 634
Здравейте!

Гости, не съм се покрила ами до сега бях на работа #Crazy и епизода щe го гледам като го качат в youtube, просто нямам търпение да гледам като миналия път да ми насича...

Лека bouquet

# 635
  • Плевен / София
Здравейте!

Гости, не съм се покрила ами до сега бях на работа #Crazy и епизода щe го гледам като го качат в youtube, просто нямам търпение да гледам като миналия път да ми насича...

Лека bouquet
Славенче Hug при мен тази вечер върви като пушка Joy Joy Joy ма тия гинеколози в Турция да не ги избират с конкурс.....появи се нов....и той кат манекен Party а хапването на торти беше чок романтик.....Ляле и тя си пада по шоколадовите като мен Wink  Филиз да не се пренесе у Ляле newsm78 и накрая Пелин Су ще се появи точно когато не трябва... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 23:45 от gostenka68

# 636
Гости, тези няма ли вече да се съберат заедно да живеят или поне да се разпишат...или ще чакат Емир да се роди и да им носи пръстените върху някой памперс вместо сатенена възглавничка Crazy

# 637
  • Плевен / София
Гости, тези няма ли вече да се съберат заедно да живеят или поне да се разпишат...или ще чакат Емир да се роди и да им носи пръстените върху някой памперс вместо сатенена възглавничка Crazy

май го решиха на вечерята у Ляле, но ще цъфне Пелин Су и работата сигурно пак ще отече ooooh!

# 638
 wavey
Много сладки бяха двамата Heart Eyes Heart Eyes в тази серия.
Добре, че лорда не се цупи дълго.
И сега разбира се Пелинката, ще я прекъснат идващите. Crossing Arms
Жалко, аз искам да каже истината, Praynig стига ги е държала в ръцете си с тази нелепост като пионки, а и това и е последния коз, друго оръжие в ръцете си няма.
Сигурна съм, че Онур и Ляле, и тази буря, ще преодолеят със сърцата си, които ги водят все един към друг въпреки проклетниците в обкръжението им.
Договора беше в самото начало, мноооого вода изтече оттогава и Сонгюлката, ще го разбере въпреки бурната й реакция в началото както реагирва импулсивно #Crazy ooooh! за всяко нещо.
И слепите, и глухите, и немите разбраха, че вече отношенията между Онур, и Ляле са истински, не е нужно Сонгюл да прави драма заради договора, дано им каже Пеликанката, Praynig и да се спре вече с този шантаж. Crossing Arms

# 639
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Гости, аз не ги гледам онлайн, защото нищо не разбирам. Утре-другиден като го преведат падругите, ще го гледам. В момента това е единственият сериал, който очаквам с нетърпение.

# 640
Тази Пелин Су защо не вземат да я пратят вече на някой остров да си търси себеподобни / канибали/  аман от нея Crossing Arms

Пак се вкарах в сериала без да съм го гледала Crazy

А предния епизод има ли го преведен вече Rolling Eyes

# 641
  • Плевен / София
wavey
Много сладки бяха двамата Heart Eyes Heart Eyes в тази серия.
Добре, че лорда не се цупи дълго.
И сега разбира се Пелинката, ще я прекъснат идващите. Crossing Arms
Жалко, аз искам да каже истината, Praynig стига ги е държала в ръцете си с тази нелепост като пионки, а и това и е последния коз, друго оръжие в ръцете си няма.
Сигурна съм, че Онур и Ляле, и тази буря, ще преодолеят със сърцата си, които ги водят все един към друг въпреки проклетниците в обкръжението им.
Договора беше в самото начало, мноооого вода изтече оттогава и Сонгюлката, ще го разбере въпреки бурната й реакция в началото както реагирва импулсивно #Crazy ooooh! за всяко нещо.
И слепите, и глухите, и немите разбраха, че вече отношенията между Онур, и Ляле са истински, не е нужно Сонгюл да прави драма заради договора, дано им каже Пеликанката, Praynig и да се спре вече с този шантаж. Crossing Arms

тогава сценаристите ще трябва да се напънат да измислят друго препятствие Wink
Наде Hug оставихте ме сама да си говоря за лорда Joy Joy Joy Joy
Гости, аз не ги гледам онлайн, защото нищо не разбирам. Утре-другиден като го преведат падругите, ще го гледам. В момента това е единственият сериал, който очаквам с нетърпение.
Светле Hug и аз не разбирам ....ма гадая...и после при превода разбирам кое съм познала Joy Joy Joy не мога да търпя.... Wink

# 642
  • Плевен / София
Тази Пелин Су защо не вземат да я пратят вече на някой остров да си търси себеподобни / канибали/  аман от нея Crossing Arms

Пак се вкарах в сериала без да съм го гледала Crazy

А предния епизод има ли го преведен вече Rolling Eyes
само на руски....като почнат да повтарят последната сцена.... да ти се  #Crazy #Crazy #Crazy

# 643
Суперски трей Party за нашите гълъбчета, нооо жалко, че от това, което видях разбирам, че Пелин не е казала, Rolling Eyes (дано е подвеждащ трея и истината да е излезнала наяве)жалко, много изтъркана стана вече тази история с договора. Stop

# 644
  • Плевен / София
http://www.fox.com.tr/No-309/izle фрагмана....
Пелин Су е бита карта...между Ляле и Онур всичко е окей....но Куртулуш май нагази лука Joy Joy Joy
 smile3524

Общи условия

Активация на акаунт