~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 2 ~

• 133 494
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Май не е само до теми табу, щото вярно, че някои сериали вървят, а други не.  ooooh! Според мен, въпросът е и как е разказана историята - екипът също трябва да е на ниво, за да се хареса даден сериал.  Wink  Вече хората не гледат само защото вътре участват 2-3 известни имена, а искат това, което им се поднася, да им допадне, случващото се да е логично и/или главната двойка да ги грабне.  Wink Такива са ми наблюденията долу горе, но не знам вече и аз.

ivaninkababy,  Hug рейтингът на ЛНРД се върти около 4,5.  Peace

Лукреция,  Hug така е, но ако ВО до тези 10 серии не предложи нещо по-добро, ще си стоят на 2 място, което не е съвсем лошо, обаче като тръгне и останалата конкуренция - не знам.  ooooh! Не ме тревожи друго, а това, че историята е с потенциал, а може да спрат сериала в нищото, както често се случва, а  и актьорите са просто невероятни.  Peace Това са си мои разсъждения, никъде не съм чела за спиране или нещо подобно. Hug

Благодаря ви за преводите, момичета! bouquet

Хубав ден! bouquet

# 91
Благодаря за инфото, а рейтинг 4,5 добър ли е или е пред спиране?

# 92

Засега, според мен, е ок! Hug

# 93

Засега, според мен, е ок! Hug
Simple Smile супер

# 94
Хазар в подготовка за заснемането на промото за новия сезон на Стар тв.  Wink Значи са предвидени.  Party Party Party

# 95
  • Плевен / София
Хазар в подготовка за заснемането на промото за новия сезон на Стар тв.  Wink Значи са предвидени.  Party Party Party

ами те нямаха сериал с втори сезон в четвъртък Wink

# 96
И Демет е на снимките на промото на Фокс тв за новия сезон. Wink Party Party Party

# 97
  • Плевен / София
И Демет е на снимките на промото на Фокс тв за новия сезон. Wink Party Party Party

супер.. Laughing сега остава да разберем какво са решили в третата телевизия Wink

# 98
Благодаря за превода на ВО, изгледах го с удоволствие! newsm51 newsm51 newsm51

# 99
Добро утро, минавам да се запиша в темичката, следя и трите сериалчета с интерес  Heart Eyes
Фаворитът ми е Любовта не разбира от думи - много лек и разпускащ , с малко драма за интерес  Joy
Висше общество започна да ми доскучава вече....
Номер 309 го открих онзи ден и изгледах набързо сериите, не  е лош
Като цяло не съм особен фен на турските сериали и бях останала с впечатление , че повечето са сълзливи драми, но явно не е така  Grinning
Гледам също Черна любов , но последните серии вече ми дойдоха too much ... много драма, много нещо, натоварвам се и се ядосвам с тях само

# 100
И на мен "Любовта не разбира от думи" ми е любим. Другите два не съм ги гледала, все още. В интерес на истината не ми харесват главните актьори, по-точно мъжката част Simple Smile

# 101
Здравейте Hug Hug Hug

С удоволствие изгледах 10-та серия на ВО.
Наистина не е нещо невиждано  , но леката , не натоварваща фабула лично на мен ми допада .
Хазар ми е любимка в сериала .С  точна игра лишена от много мимики и жестоколиране   е идеална за ролята си.Не е от фаталните красавици в турското кино , но е неподправен чар и харизма.

В тази серия много полезен в реакцията при научаване но истината за Мерт и Керем изигра добрия и брат Джан.
  А Мерт защо се е разфъчкал толкова срещу Керем. Докога бих попитала аз Те  ситуациите за" спасяването" му нямат край.

Връзката между Мерт и Едже не ми е много интересна.

Последна редакция: нд, 28 авг 2016, 23:49 от sebilMM

# 102
 Hug Hug Hug

Сценария на ВО наистина куца много и наистина и за мен плаче за смяна защото и двете двойки са толкова сладки,че се чудя какво правят в този сценарий...направо харчат актьорите иначе и аз го гледам ама съм на Евро Стар и там ми е бая назад.
Себи и на мен Хазар ми е фаворитка още от КГ я харесвам после в ПО ми дойде малко лигавка,но тук май си уцели ролята  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Страхотни са ДжанКерите,че и ЕджМер ама...Мерт ме дразни!
Mного ми харесва Озан Долунай,но образа ме дразни този човек наистина много ме ядоса какви думи каза на Керем и като почна да ми дава интервю всичко сам постигал окичи се с чуждите заслуги направо  Sick ooooh!
Определено конкуренцията също е добра и на нея метнах поглед заради Алперен ама там има друг кусур който ни мога да го гледам онлайн просто ooooh!
Ашка уж комедия те го удариха на такава драма с това бебе,че... ooooh!
Май за сега само Номера не куца като сценарий искрено се надявам да не се развалят и да не ги остават в същия ден,че такива дизита идват,че ще закусят с тях  Sad

Хайде по нещо и от мене... Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 28 авг 2016, 23:15 от x BlackRose x

# 103
# 104
Добро утро!  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Дидиbouquet

Прекрасна снимка от Хазар. Heart Eyes

"Второстепенните" двойки. Wink

Приятен ден! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт