~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 2 ~

• 133 215
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
 хихи...Диде, да не ги вижда турския СЕМ твоите гифчета,че глобата им е вързана  Joy Joy Joy кВи сЪ тез страсти от екрана smile3503 smile3503 smile3503

# 46
хихи...Диде, да не ги вижда турския СЕМ твоите гифчета,че глобата им е вързана  Joy Joy Joy кВи сЪ тез страсти от екрана smile3503 smile3503 smile3503
Той турския СЕМ ша има да взема до моите гифчета да не допира и безтуй само се гледат като котаци по дизитата зарад него  ooooh! #2gunfire

# 47
  • Варна
BlackRose, кой е симпатягата със Серенайката в подписа ти Crazy

# 48

И една хубава снимка Фурканчо в компанията на Толга Гюленч и Арасчо  Heart Eyes другия не го знам Stop мяса ми на Анъл Итер ама...Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 авг 2016, 15:30 от x BlackRose x

# 49
Hug Hug Hug

Скрит текст:
Керем Бюрсин мила тя снима 3 реклами на марка за дънки "Мави" с него освен това са гаджета Party Peace
Иначе е актьор има 2 сериала и един филм в Турция иначе идва от Америка,но е роден в Истанбул Peace

# 50

Брех лудите се събрали само Толга липсва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 51
Благодаря на Снежка за така добре оформената тема! newsm10 newsm51 Благодаря на Черна Роза за гифчетата и банерите! "Сговорна дружина, планина повдига!" Харесват ми фотосите на трите сериала, показано е кои са главните герои в тях и връзките за онлайн гледането им, с руски и български субтитри.
Гледам и 3-те сериала. По мое мнение № 309 и Любовта до този момент са на първите две места и след тях е Висше общество. Играта на актьорите е много добра. И трите сериала ме разтоварват и на места много се смея. За № 309 - от Фуркан има какво още да се желае по отношение на мимики и действия, във ВО - трябва действието да се засили, малко зацикли, за Любовта - като сценарий и игра на артистите върви добре.
Да видим тази вечер ВО до къде ще стигне.  bouquet bouquet bouquet love001

# 52
  • Варна
Hug Hug Hug

Скрит текст:
Керем Бюрсин мила тя снима 3 реклами на марка за дънки "Мави" с него освен това са гаджета Party Peace
Иначе е актьор има 2 сериала и един филм в Турция иначе идва от Америка,но е роден в Истанбул Peace

Благодаря  Hug Hug
Без да знам от 3-4 години насам винаги , когато отида в Турция нападам този магазин за дънки,чак карта с отстъпки ми дадоха хората Crazy

# 53
Hug Hug Hug

Скрит текст:

Благодаря  Hug Hug
Без да знам от 3-4 години насам винаги , когато отида в Турция нападам този магазин за дънки,чак карта с отстъпки ми дадоха хората Crazy
Не са им зле стоките една приятелка
си купува от там и си бая доволна  Peace

# 54
  • Плевен / София
Момичета, не гледате ли ВО.... newsm78
В рекламите да си кажа впечатлението от снощния епизод....хареса ми....заслужи си рейтинга..... Peace
нашите гълъбчета са ми много сладки...Лале в стремежа си да отстоява независимост в някои случаи прекалява Stop а Онур колкото и да не си признава ревнува Лале от доктора и то много яко... Joy Joy Joy струва ми се, че в миналото си е имал несподелена лябов и сега не иска да си признае, че е влюбен в Лале, за да не му се случи отново....а Лале се е  запънала като магаре на мост....нали започнаха с договор Crossing Armsбабата много хубаво каза на Онур какъв е символа на брачната халка и си мисля , че Онур го видях с пръстен на къната newsm78 а той не отдели поглед от Лале през цялата вечер....а танца си беше чок романтик Whistling Whistling Whistling и фразата която ми хареса най много...."....той е доктор Онур, аз съм Онур....." Laughing
хайде сега да видим Едже,Мерт,Керем и Джансу..... Party

# 55
Тук обсъждат епизода на бг,...

https://vk.com/club113691288

...а тук превеждат на руски онлайн. Wink

https://vk.com/yukseksosyetefan

Приятно гледане! bouquet

# 56
Здравейте Hug

Снеже Heart Eyes помощ Laughing
не мога да гледамВО  Praynig дай  ми линк Embarassed

# 57
  • София
Здравейте Hug

Не съм Снежето  Hug Hug Hug, но заповядай.

https://www.kolaytv.com/euro-star/

# 58
  • Плевен / София
Здравейте Hug

Не съм Снежето  Hug Hug Hug, но заповядай.

https://www.kolaytv.com/euro-star/
още един линк...
http://www.ecanlitvizle.net/star-tv-izle-1/

# 59
Себи,  Heart Eyes съжалявам, че не съм те прочела навреме, но Гости и pommellina са успели да ти помогнат.  Wink Аз гледам на официалния сайт, засега нямам проблем. Peace

Общи условия

Активация на акаунт