След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -188

• 25 876
  • 752
  •   1
Отговори
# 435

Виви,не знам ,но на другите снимки с брадата не изглежда такъв  Rolling Eyes

# 436
и аз я чакам  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ама според мен ще гледа да се държи добре и да се представи в светлината на "скромна девойка"  ,я виж тази вечер няма снимка на която да си е отворила голямата паста  Mr. Green

# 437

Виви,не знам ,но на другите снимки с брадата не изглежда такъв  Rolling Eyes
От всички снимки до сега най-добре изглежда на тази с Елка, грее направо. На другите има вид на изкаран от центрофугата, на днешните от рибния ресторант също е злее   ooooh!

# 438
и аз я чакам  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ама според мен ще гледа да се държи добре и да се представи в светлината на "скромна девойка"  ,я виж тази вечер няма снимка на която да си е отворила голямата паста  Mr. Green
тя на тръгване ще се орезили  Joy Joy Joy не се притеснявай,няма да устиска много  Joy Joy

ма да си турне и шалче с пендари на гъзицата  Joy да е в тон със сватбата  hahaha

# 439
Hug, права си, те си знаят какво се случва, но повече не знам, тази, която му е приятелка , викат и Кюса по името на една найна героиня, я бяха нападнали много остро фенове, с нецензурни и гнусни думи, и той Баръш им написа гневен туит и каза, че си я харесва и обича много, че тя е неговата приятелка, появи се с нея под ръка публично и така. Не че спря обидите де, но тя е отслабнала, изрусила /може би сменила русия цвят и за мен изглежда супер свежо/. Но нали знаеш на вкус и цвет товарищи нет Mr. Green

Това от друга тема  Mr. Green

Зачудих се: Само аз ли съм изпуснала тоя туит  на Борето  newsm78 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 440
Hug, права си, те си знаят какво се случва, но повече не знам, тази, която му е приятелка , викат и Кюса по името на една найна героиня, я бяха нападнали много остро фенове, с нецензурни и гнусни думи, и той Баръш им написа гневен туит и каза, че си я харесва и обича много, че тя е неговата приятелка, появи се с нея под ръка публично и така. Не че спря обидите де, но тя е отслабнала, изрусила /може би сменила русия цвят и за мен изглежда супер свежо/. Но нали знаеш на вкус и цвет товарищи нет Mr. Green

Зачудих се: Само аз ли съм изпуснала тоя туит  на Борето  newsm78 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Той ако го направи това нещо с артистичната му кариера е свършено  Joy Joy харакира направо

# 441

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao този туит  сме го пропуснали ...ох,първо да се осведомят и тогава да пишат  Mr. Green

па рускините са в траур  Mr. Green Joy Joy Joy заради Кюса ,а оназ продължава да се фотка с родата и да поства снимки  Mr. Green...Борко ще го отнесе  Whistling

.Надо возвращаться на землю и не витать в облаках... ЭльБар ЙОК! ГюпБар- ЭВЕТ!!!!!

# 442
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao този туит  сме го пропуснали ...ох,първо да се осведомят и тогава да пишат  Mr. Green
Аз знам за един гневен туит, като бяха писали, че мениджъра не му дава да се раздели с нея  hahaha hahaha hahaha Но никъде не е казал, това което е написала Джена  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo А за Неслихан какви тъпотии  ooooh! #Crazy
Къде ги чете тия клюки  ooooh!

# 443
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao този туит  сме го пропуснали ...ох,първо да се осведомят и тогава да пишат  Mr. Green
Аз знам за един гневен туит, като бяха писали, че мениджъра не му дава да се раздели с нея  hahaha hahaha hahaha Но никъде не е казал, това което е написала Джена  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo А за Неслихан какви тъпотии  ooooh! #Crazy
Къде ги чете тия клюки  ooooh!
нашата Джейна ли ги пише тези измислици  Shocked

# 444

тя колко геройни има па тая  hahaha hahaha hahaha hahaha че е кръстена на нея  Joy Joy
траверса я кръсти Кюспе и от там вече Кюса  Joy Joy Joy ма както и да е  Joy Joy

# 445
нашата Джейна ли ги пише тези измислици  Shocked
Да, влезни на последната страница в ОС и я виж какъв пост е спретнала  ooooh! Joy
Особено частта за Неслихан  Stop

# 446
нашата Джейна ли ги пише тези измислици  Shocked
Да, влезни на последната страница в ОС и я виж какъв пост е спретнала  ooooh! Joy
Особено частта за Неслихан  Stop
прочетох  Mr. Green ох,ще ме умори тази жена  Joy Joy Joy
за Нела не знам писала ли или не е писала защото не я следя ,но за Борко и Кюса можем да поспорим  Twisted Evil

# 447
  • Perla
Скрит текст:
и аз я чакам  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ама според мен ще гледа да се държи добре и да се представи в светлината на "скромна девойка"
,я виж тази вечер няма снимка на която да си е отворила голямата паста  Mr. Green[/b]

ААА, не си права!  Joy Ето я женицата с устицата!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Че се и повдига, да не би да я пропусне фотографът!

ДИ, а с кого от родата се е снимала? Освен ония снимки с фенките аз други не съм видяла.

# 448
Скрит текст:
и аз я чакам  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ама според мен ще гледа да се държи добре и да се представи в светлината на "скромна девойка"
,я виж тази вечер няма снимка на която да си е отворила голямата паста  Mr. Green[/b]

ААА, не си права!  Joy Ето я женицата с устицата!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Че се и повдига, да не би да я пропусне фотографът!

ДИ, а с кого от родата се е снимала? Освен ония снимки с фенките аз други не съм видяла.

аха,да ги отвори и се е усетила ,че трябва да се държи прилично  Mr. Green

Доре,момчето с черната риза,ако не се лъжа момиченцето което написа за йенгето( има доста нейни снимки в чата на една от рус. групи  ,а и нали на сватбата са повечето родата на двете семейства+ някои приятели и колеги  Grinning

# 449
На Зейтин Гьозлюма вече му прозира ризата  hahaha hahaha hahaha Големи танци, големо чудо  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт