След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -188

• 25 854
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
  • Perla

Не знам дали това трябва да е чаканият репортаж. newsm78
Доре, това трябва да е, но аз само разбрах за дали има Ашк м/у Елка и него, па той вика не о пак хвали Кюса  Whistling

Верко  Hug Ох,милият ти Мертчо е скаран с танците  Mr. Green не е като батьо си  Laughing рускините викат на Борко че бил зайчик дюрасел  Joy Joy Joy

Аз чух, че с Елка са добре и работят, преди това нещо казваше, че са много щастливи- явно не се отнася за Елка, а за любимата му; и за Йомер Ипликчи говори нещо, ама newsm78

# 481
  • near Sofia, Bulgaria
Мерабааа  Hug Hug Hug
Вери  Joy Joy Joy верно схванат Мертьо, ма той нещо май по друг стил музика си пада, все споделя клипчета с рапъри  Whistling
Явно Боци е обрал всичката гъвкавост в родата  hahaha
Ди  Hug зайчик, а  Laughing рускините пак са цветущи както винаги  Mr. Green  ама и каката си знае за какво не го изпуска сигурно...  Whistling Embarassed

На всички  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 482
рускините викат на Борко че бил зайчик дюрасел  Joy Joy Joy[/b]

Ди  Hug
 Joy  Joy  Joy  Joy  Joy Малко спънато зайче, ама иначе с хъс скача, личи му, че е репетирал  hahaha

Верко  Hug, трябва го пратиш малкия на танцувални курсове, че е гола вода милия  Joy  Joy  Joy

# 483
Бях блокирана от най-новата госпожа Ардуч.  Laughing Joy Защото й казах да спре да трие коментари.Изглежда, че са един дол дренки с Кюса. hahaha

# 484

https://www.instagram.com/p/BJrte_IBdpC/?taken-by=bonya6_
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
видя ли го мойто Мерти отзад  hahaha hahaha hahaha hahaha още се хиля като идиот в нас хахахах милия все едно си му вързал връзките на обувките на възел...толко е схванат  hahaha hahaha
и Йолдъса и той се показал най-накрая  hahaha
Зетя като издънката в семейството  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 485
Мерабааа  Hug Hug Hug
Вери  Joy Joy Joy верно схванат Мертьо, ма той нещо май по друг стил музика си пада, все споделя клипчета с рапъри  Whistling
Ди  Hug зайчик, а  Laughing рускините пак са цветущи както винаги  Mr. Green  ама и каката си знае за какво не го изпуска сигурно...  Whistling Embarassed

Гале  Hug Кюса държи здраво, защото знае, че няма да намери такъв като Борко да и търпи красивия смях и изцепки които прави  Mr. Green

dimipova Hug честото и добре дошла в групата на блокираните  Laughing и изобщо не се учудвам явно Кюса я е получила  Joy

Верко, моя пост още ли стои в инстаграма й или го е изтрила  newsm78

# 486
  • Perla
Скрит текст:

Доре, това трябва да е, но аз само разбрах за дали има Ашк м/у Елка и него, па той вика не о пак хвали Кюса  Whistling

Скрит текст:
Верко  Hug Ох,милият ти Мертчо е скаран с танците  Mr. Green не е като батьо си  Laughing рускините викат на Борко че бил зайчик дюрасел  Joy Joy Joy[/b]
[/quote]

Ди, изглежда ще има репортаж и на Канал Д. Феновете пишат, че ще е по- добър. Каквото и да значи това.

# 487
Мерабааа  Hug Hug Hug

Човеко си пада по хип-хоп  hahaha  не го знаеме на афтър партито как е бил в гьобека Joy Joy

Дидко седят си  hahaha  не ги е изтрила

# 488
Скрит текст:

Скрит текст:
Верко  Hug Ох,милият ти Мертчо е скаран с танците  Mr. Green не е като батьо си  Laughing рускините викат на Борко че бил зайчик дюрасел  Joy Joy Joy[/b]

Ди, изглежда ще има репортаж и на Канал Д. Феновете пишат, че ще е по- добър. Каквото и да значи това.
[/quote]Доре, не знам но според мен този е доста нарязан и поне аз не чух въпросите или поне не всички  newsm78

Верко, значи чиркина не се е сетила да го изтрие  hahaha hahaha hahahaама иначе ме блокирала  Joy

# 489
Здравейте на всички ! Hug Hug Hug

Снимки от сета няма , но за сметка на това с каката колко си щеш от сватбата.
Ако съм честна  добре изглежда в далечина с роклята  и прическата, но в близък план е чиркин, та чак противна. Каквото и да облече ми е все отвратна. Премерени усмивка и пози  с родата, добра артистка. Старае се да се хареса и си личи.
Да си я търпи Баръш колкото иска щом са щастливи заедно, иначе  какво друго  ще каже пред репортерите. Или е влюбен наистина в тая откачалка  ..или остава да е наивен та го води за носа как тя си иска...и не вижда  хубавото около себе си.

Интересува ме сериалът и с Елчин да са в добри отношения. Имат прекрасна химия ,която прелива от екрана. А пък  щом са верни на гаджетата си значи са професионалисти Heart Eyes друго да не си мислим,че грешим. Peace
Дано излязат снимки от днешен сет.Стига са се размотавали ,септември дойде.
А пък след 8 дни е Байрам и хайде пак  почивка.

# 490
Диде тя си ги пази коментарите  hahaha че не са й много Joy

Елинче  Hug то е ясно,че са професионалисти  Peace  днешния сет със сигурност ще е без Боци Joy че ако иде ще е в наливно състояние Joy Joy

# 491

Барыш Ардуч в своем интервью для канала Д сказал,что его нынешний имидж для сериала и возможно где-то через 4-5 недель он вернется к прежнему имиджу Омера Ипликчи. Сам вопрос репортера непонятен(не расслышать)Барыш сказал, что они счастливы (со своей половинкой,скорее всего)и с Эльчин у них все хорошо,их работа продолжается, никаких проблем.

дори и рускините нищо не разбраха от репортажа,дано излезе пълния вариант

# 492
Диде тя си ги пази коментарите  hahaha че не са й много Joy

Елинче  Hug то е ясно,че са професионалисти  Peace  днешния сет със сигурност ще е без Боци Joy че ако иде ще е в наливно състояние Joy Joy
hahaha hahaha hahaha той днес ако изобщо може да стане и да върви от тези танци до зори  Mr. Green

а оназ с "красивата усмивка" нека си ги пази  ама ако ме отблокира още мога да и напиша ,че да има какво да чете докато е толкова заета с работа  Mr. Green

# 493
Бях блокирана от най-новата госпожа Ардуч.  Laughing Joy Защото й казах да спре да трие коментари.Изглежда, че са един дол дренки с Кюса. hahaha

Честито  Joy  Joy  Joy  Как е тръгнало, скоро може да направите група на неблагонадеждните  hahaha Ама няма страшно, Терка обеща да ни информира  Laughing

Ели  Hug, Гале  Hug

# 494

Скрит текст:
Барыш Ардуч в своем интервью для канала Д сказал,что его нынешний имидж для сериала и возможно где-то через 4-5 недель он вернется к прежнему имиджу Омера Ипликчи. Сам вопрос репортера непонятен(не расслышать)Барыш сказал, что они счастливы (со своей половинкой,скорее всего)и с Эльчин у них все хорошо,их работа продолжается, никаких проблем.

дори и рускините нищо не разбраха от репортажа,дано излезе пълния вариант [/b]

Той какъвто е отнесен тук, сигурно и сам не е разбрал какво е искал да каже  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт