След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -188

• 25 936
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Скрит текст:
Диде тя си ги пази коментарите  hahaha че не са й много Joy

Елинче  Hug то е ясно,че са професионалисти  Peace  днешния сет със сигурност ще е без Боци Joy че ако иде ще е в наливно състояние Joy Joy
Joy Joy Joy

А бе слушах репортажа, слушах и Борето този път хвали нещо с голям ентусиазъм, ама не разбрах кое - филма на чиркина или новия сезон на Ашка. Нещо щяло да се получи много хубаво, хубава работа щяла да стане. И ако е работата на чиркина, той май наистина ѝ е фен. А може и да е от чашките, дето ги е гаврътнал, преди да го сгащят журналистите.

Но е ясно, че Гупито се старае, държа се като добро момиче на сватбата. Рускините са впечатлени от поведението ѝ.
Данни ,даже някои от рускините не дават да се каже нещо лошо за Кюса  Mr. Green била се стараела заради Борко защото много го обичала  Whistling била много красива и т.н. и им пожелават много щастие  Joy .... а за интервюто говорел за проекта на Кюса( но това рус.група не го преведоха за да няма  дразги) както и че не е правил предложение ,но ако направи няма да е в соц.мрежи  а лично  Joy Joy Joy Joy

Елини  Hug Кате Hug[/b]

Ами те в последно време рускините не смеят да кажат нищо обективно за Кюса, че веднага ги вкарват в черния списък и им трият коментарите - било неуважение към Баръш  Stop  Joy  Joy  Joy
А иначе предложението на Боре newsm78.........условното наклонение ми хареса - не "когато и направя предложение", а "ако и направя..."  hahaha  hahaha  hahaha
Казвам ви аз, че не знае какви ги е надробил  hahaha  hahaha  hahaha

# 512
  • Perla

Верче, аби Боци е виновен, да ти кажа! Що не го научи преди това момчето! що не се хвана до него, ами го е оставил на самотек! ААА, след снощи съм ядосана на Борко и направо съм на страната на Мерт! Старае се човекът! Peace

# 513
Но е ясно, че Гупито се старае, държа се като добро момиче на сватбата. Рускините са впечатлени от поведението ѝ.
Няма компромати, защото е намяло журналисти и родата няма да смее да я изложи. Иначе нема как тая да не си покаже простотиите, то и е вродено  Close

smile3521 smile3521

Явно инструктажа е текъл в две посоки - тя да си държи устата затворена, а родата да внимава какво качва. Ако са послушни, Боре ще ги радва с танци до зори   Joy  Joy  Joy

# 514

Няма компромати, защото е намяло журналисти и родата няма да смее да я изложи. Иначе нема как тая да не си покаже простотиите, то и е вродено  Close

smile3521 smile3521

Явно инструктажа е текъл в две посоки - тя да си държи устата затворена, а родата да внимава какво качва. Ако са послушни, Боре ще ги радва с танци до зори   Joy  Joy  Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 515
  • Perla
Скрит текст:
Скрит текст:
Диде тя си ги пази коментарите  hahaha че не са й много Joy

Елинче  Hug то е ясно,че са професионалисти  Peace  днешния сет със сигурност ще е без Боци Joy че ако иде ще е в наливно състояние Joy Joy
Joy Joy Joy

А бе слушах репортажа, слушах и Борето този път хвали нещо с голям ентусиазъм, ама не разбрах кое - филма на чиркина или новия сезон на Ашка. Нещо щяло да се получи много хубаво, хубава работа щяла да стане. И ако е работата на чиркина, той май наистина ѝ е фен. А може и да е от чашките, дето ги е гаврътнал, преди да го сгащят журналистите.

Данни ,даже някои от рускините не дават да се каже нещо лошо за Кюса  Mr. Green била се стараела заради Борко защото много го обичала  Whistling била много красива и т.н. и им пожелават много щастие  Joy .... а за интервюто говорел за проекта на Кюса( но това рус.група не го преведоха за да няма  дразги) както и че не е правил предложение ,но ако направи няма да е в соц.мрежи  а лично  Joy Joy Joy Joy

Елини  Hug Кате Hug[/b]

Ами те в последно време рускините не смеят да кажат нищо обективно за Кюса, че веднага ги вкарват в черния списък и им трият коментарите - било неуважение към Баръш  Stop  Joy  Joy  Joy
А иначе предложението на Боре newsm78.........условното наклонение ми хареса - не "когато и направя предложение", а "ако и направя..."  hahaha  hahaha  hahaha
Казвам ви аз, че не знае какви ги е надробил  hahaha  hahaha  hahaha

Ама той дори не е казал "ѝ направя", а "направя", т.е. ако реши да прави предложение, ще е директно на адреса, а не чрез соц медиите. И аз съм, понеже наистина и въпросите не сме чули все още, съм с чувството, че той говори по принцип как би направил предложение. Вчера във вестника, където най- напред видях  снимка от този репортаж, пишеше, че е ставало дума за множеството предложения, които той получава от фенки по интернет, и тогава идва този въпрос дали е правил предложение. Но това е само мнение на база откъслечната информация, която имаме.

# 516
# 517
# 518
Красота  Mr. Green в гръб добре, ама у сурата  ooooh! Баба Яга  Joy

# 519
ти пък  Mr. Green тя е дама,тя е красавица ...според рускините  hahaha hahaha hahaha

# 520
  • На юг от тук

Не се смейте на момчето.Етървите да започват с уроците му,че ако реши да прави сватба, да не се излага момчето.

# 521
  • Perla
ти пък  Mr. Green тя е дама,тя е красавица ...според рускините  hahaha hahaha hahaha

И тe на няколко водки май. Бая висок диоптър им трябва на пенджурите. до вчера какви ги приказваха, сега смениха плочата! Mr. Green

Последна редакция: пн, 29 авг 2016, 14:27 от dora_st

# 522

Не се смейте на момчето.Етървите да започват с уроците му,че ако реши да прави сватба, да не се излага момчето.

като гледам е далеееч от това да прави сватба  Joy пък и сега е наред средния брат  Mr. Green

# 523

като гледам е далеееч от това да прави сватба  Joy пък и сега е наред средния брат  Mr. Green
Йок артък, нали каза, че даваш Мерти, само Боце да се отърве, а сега друга песен ми пееш  doh Как лесно прежали Елита  Mr. Green

# 524

Йок артък, нали каза, че даваш Мерти, само Боце да се отърве, а сега друга песен ми пееш  doh Как лесно прежали Елита  Mr. Green
такъв рошав и депресивен го давам лесно  Joy Joy

сърце не ми дава да си дам Мертьо  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт