След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -188

• 25 822
  • 752
  •   1
Отговори
# 570

И тя е на снимките- Kiralik Ask. Mujde Uzman.

Последна редакция: пн, 29 авг 2016, 19:56 от eliNIM

# 571
  • На юг от тук
И творчеството на рускините,по повод сватбата.

Скрит текст:
Как мы знаем,вчера у брата Барыша была свадьба,давайте на минутку представим что на свадьбе не было Г.
Эльчин придя домой,зашла в комнату,и говорит:
-Офф,Барыш,оффф,вовремя я тебя вчера со свадьбы забрала,когда вчера тебя домой привела,сказал сам разденусь,и лягу спать,а что в итоге,вот Барыш,меньше надо было пить.Вот что ты вчера вытворял?А?К девушкам лез,чуть своей бывший не позвонил,когда есть настоящая,а зачем нужно было лезть на стул и кричать "Я Эльчин люблю!!"?А?Всё на следующею свадьбу,я с тобой пойду.Вот только проснись,я тебе устрою

# 572
  • Perla
няма такива луди и верни фенове като тези на АШК-а. Независимо от огорчението, което преживяха снощи, сега пак са започнали атака в туитър във връзка с Келебеците. Не знам дали има някакво значение това за крайния резултат, но наистина се възхищавам на единството им и обичта към любимит ЕлБари.

# 573
Доре, разбрала си кои са на снимките  Mr. Green а за онази къде снощи питах дали Кюса не с майката на Борко, прочетох някои от туитовете и феновете казват че е тя  Whistling

# 574
Не мога да видя дали е той,защото това видео не се поддържа от мобилната версия  Crossing Arms

# 575
Доре, разбрала си кои са на снимките  Mr. Green а за онази къде снощи питах дали Кюса не с майката на Борко, прочетох някои от туитовете и феновете казват че е тя  Whistling
Доживя най-накрая да се снима с мама и да се изпъчи гордо кат една бъдеща йенге Joy

# 576
И на мен ми заприлича на майката, ама не съм голяма физиономистка. Все си мисля, че ако работя като гранична полиция и хората ми покажат паспорта си със снимка отпреди няколко години, с друг цвят коса и прическа, едва ли ще мога да различа това същия човек ли е. Затова и не работя като гранична полиция. Mr. Green

Феновете на Ашка са душици. Боре им прати поздрави по журналиста онази вечер пред ресторанта, каза, че се гордее от тяхното внимание и обич, благодари им за обичта им и те са във възторг. Пуснаха хаштаг днес за поздрава. Вчера пуснаха хаштаг за Елчинка. Всеки ден по нещо. Аз наистина такива фенове не съм виждала досега. Мисля си как докато още се излъчва серията на Ашка в нета и аз вляза в Туитър през рекламите, феновете вече са готови с гифчета и скрийншотове на избрани и значими моменти. Благодарение на тях забелязвам толкова много подробности от пейзажа! Grinning

# 577
  • Perla

Ами ... това може би може да се провери. Ако издирим снимка на мама и я сравним със снощната

# 578
на тази снимка е още снощен  Mr. Green прическа ала развълнуван диригент  Laughing явно са пренощували в Сапанджа

# 579
На Мерти този ритъм по му се отдава. Ама е сладурче и той!

# 580
  • Perla

Според мене са различни жени, но  Thinking

И голям смях. Като написах в гугъл изображения за майката на Баръш, се показаха негови снимки с Кюса. И гугъл така я разпознава значи. Laughing

# 581

И голям смях. Като написах в гугъл изображения за майката на Баръш, се показаха негови снимки с Кюса. И гугъл така я разпознава значи. Laughing
Доре, на първата снимка май е някоя от лелите

# 582
  • Perla
Скрит текст:

[/quote]

Не знам, Ди, това излезе като споделяне от аби Онур. А сега на тази нова снимка мама ли е в крайна сметка? да я запомня, че да я знам вече!

# 583
Скрит текст:

Не знам, Ди, това излезе като споделяне от аби Онур. А сега на тази нова снимка мама ли е в крайна сметка? да я запомня, че да я знам вече!
[/quote]ами така казват  Rolling Eyes,но аз лично не съм сигурна

# 584
не знам дали сте пускали историята на момиченцето което е било на сета днес и е публикувало снимките на Елка

Сегодня одна из фанаток посетила съемки, она и сняла пару кадров которые мы выкладывали . А вот, что пишет эта девочка про встречу с Эльчин.

ФАНАТКА: Я правда очень счастлива. Съемки были в доме Дефне ,Эльчин была в доме, объявили перерыв на обед.Как только она вышла я сразу побежала к ней .Моя мама сказала ей "Госпожа Эльчин, моя дочка приехали из Анкары чтобы увидеть вас " Я посмотрела на нее , она сказала "привет "а я ей "ты что настоящая? ",и начала плакать.Она сказала мне "бедняжка,не плачь мой козелнок (моя маленькая) ".Мы обнялись и стояли,я крепко держала ее руку. Хотела сделать фото , но сказали что нельзя.Потом она сказала "Потом если придешь вне съемок, сфотографируемся".Она всегда улыбалась , я стояла и смотрела с восхищением на ее глаза , рот ,руки , волосы.У нее великолепный голос, она -ангел.

ако не се лъжа и  бабата е на хоризонта  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт