Септемврийки чакат с копнеж пухкав бебешки валеж! - ТЕМА 7

• 30 574
  • 174
  •   1
Отговори
# 105
Моят болничен беше от 15.08. и на 30.08. ми преведоха парите до края на месеца. Явно зависи от това кога работодателя го праща в НОИ.

# 106
Честито на всички мами с родени бебенца и търпение на всички останали скоро ще е не остана!
Аз лично вече нямам търпение но да видим когато тогава !Относно болничните и майчинските  много зависи от работодателя моя болничен е от 08,08,2016 до 21,09,2016 но все още не е предоставен на нои на хартиен носител от работодателя ми съответно нямам и превод Sad но другата седмица вече ще  очаквам включване пък до тогава .....

# 107
Мами,
Моят термин е за 11.09, но няма абсолютно никаква индикация, че сме близо до заветния момент все още. Както се досещате, вече съм леко нетърпелива, но май няма какво да направя освен да си измислям разни задачки и да се поддържам заета Simple Smile
За болничните освен закъснението от работодателя първият месец и НОИ имат доста дълъг законово установен срок за обработка (15 работни дни след края на месеца, за който се отнася документът), така че на практика сроковете доста се удължават във времето.

# 108
  • Варна
Моя болничен е от 09.08,занесен е в НОИ на 12.08,но нямам превод. Ще почакам и другата седмица и ще звъня да видя какво става.

# 109
Момичета, да ви се похваля - на 9 септември се роди второто ни щастие - Ерик Леон, 4365 грама и 54 см! Simple Smile
След доста стресиращо начало - събудих се към 12 през нощта от много обилен кръвоизлив и се наложи да търчим към болницата по спешност, слава богу се оказа, че не е нещо сериозно и за по-малко от 3 часа след стъпването ни в болницата, след поставен епидурал, изключително лесно и само с няколко напъна (нормално раждане) се роди големият ми малък мъж  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Толкова е голям, че после в болничното отделение едната акушерка го взе за едномесечно бебе, хахаха Simple Smile

Влюбих се от пръв поглед категорично и безвъзвратно за 2 път  newsm76 newsm76 newsm76

Толкова лесно ми беше това раждане, особено след много тежкото първо такова, направо нереално, и вече казах на ММ, че така мога да родя още 10  Mr. Green Mr. Green Mr. Green От друга страна, самата ми бременност беше в пъти по-тежка, та явно има баланс, хаха Simple Smile  Сега си се кърмим, имам много мляко, но той се изморява лесно и му е малко трудно да захапе в началото, та още се учим как се папка  Heart Eyes

Викентия, на теб също специални поздрави за прекрасното бебоче!  bouquet
Мокка, мисля те как се справяш с двете принцеси!  Hug

Още веднъж, честито на всички мами  Heart Eyes

А на бременлинките, на които им предстои - много успех, момичета и възможно най-леко!  Hug

# 110
Fleur да ти е живо и здраво момченцето! Значи любовта веднага дойде, още ми е чудно като дойде мойто как ще поделя любовта с каката.

# 111
  • София
Фльор,честито бебе!Много да ви радва!

Момичета да се похваля и аз.Днес в 18.00 секцио по бързата процедура родих Боряна-3040 кг и 51 см.Започна да ми пада тапата и тъй като беше седалище лекарката ми събра екип.

# 112
Игрива слива честито момиченце, много да те радва и бързо възстановяване! Hug Hug

# 113
fleur, игрива слива и н а всички останали ,честито щастие!!

Да ви попитам къде продължавате да пишете след раждането? Аз вече съмна тема колики и искаам сън  Mr. Green

# 114
  • София
Трябва да има тема за септемврийските бебета.Ама не знам кой ще пуска newsm78

# 115
Продължаваме да пишем тук, докато всички родят, и после се преместваме заедно в раздел Родени Simple Smile

# 116
И аз да се включа нашата бебка се появи днес 2970кг. 48см. Вече ми подари няколко усмивки въпреки че е само на 5 часа

# 117
Честито на всички мамчета! Много се радвам за вас! Да са ви живи и здрави бебчетата  Hug   bouquet
Игрива слива - така и не се обърна твоята принцеска. Как мина секциото? Добре ли си вече? На хубава дата роди  bouquet
Аз от вчера съм цъфнала като майска роза. И преди имах хемороиди, ама сега ми е излезнал един външен, който даже прокърви днес. Сега си взех някакво мазило, дано ме облекчи...

# 118
  • София
Биби,честито!Прекрасни мерки Hug

Рот,мислех те.Аз първото си дете съм раждала нормално,а това не.И честно казано нормалното за нищо го не давам.
Дип,че не се обърна и просто нямаше начин.
Няма сила на земята,която да ме убеди в ползата от секцио без видими причини.

# 119
Честити Бебчета на Коконтеса, Игрива слива, Fleuer, Bibi ( дано не изпуснах някой! ) Да са ви живи и здрави и само радост да ви носят!  bouquet
На още чакащите - септември се разполови, така, че неостана до срещата така желана!  Hug

Благодаря, че питате за нас - добре сме, тати е тази седмица с нас и след това ще видим как ще се справя дамското трио.  Mr. Green Принципно няма проблем, проблема е като писнат двете в един глас или едната пищи, а а съм заета с другата. Тогава наистина осъзнавам, че имам две ръце по-малко... Но всеки един момент с тях е незаменим!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт